22 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 201 share-uri

Horoscopul lunii Octombrie 2023 vine încărcat cu daruri frumoase de la Univers, aducându-ne forțe noi și energie pozitivă. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în luna Octombrie 2023.

DESCHIDE PREZENTAREA

Horoscop Octombrie 2023: Zodia Berbec

Luna Octombrie vă aduce forță de muncă, creativitate și șarm, astfel încât va fi ușor să vă mențineți în centrul atenției și să vă remarcați în fața celorlalți.

Este vremea planurilor mari, căci astrele sunt de partea voastră și vă facilitează succesul. Ușile vi se deschid și norocul vă întâmpină la tot pasul.

Este bine să profitați de aceste conjuncturi astrale favorabile și să nu lăsăți șansele să treacă pe lângă voi.

Sănătatea este bună în această perioadă, vă bucurați de energie și chiar este indicat să începeți să faceți un sport sau măcar mai multă mișcare.

Horoscop Octombrie 2023: Zodia Taur

După o lungă perioadă de muncă intensă, Taurii simt nevoia de liniște, de armonie, de pace interioară și relaxare profundă.

Este timpul să mai domolească ritmul și să se axeze pe ceea ce le îmbogățește sufletul, pe activități care îi relaxează cu adevărat și pe timpul pe care îl petrec alături de cei dragi.

Taurii vor simți nevoia conectării emoționale, așadar relația de iubire și cea cu membrii familiei capătă prioritate.

Ieșirile în natură îi ajută pe Tauri să se regăsească, să își refacă bateriile, să își liniștească gândurile.

Horoscop Octombrie 2023: Zodia Gemeni

Oamenii din jur îi pot dezamăgi pe nativii Gemeni, tocmai de aceea este indicat ca aceștia să caute fericirea în interiorul lor și să nu aștepte de la ceilalți ceva, chiar dacă știu că merită.

Relațiile cu cei din jur pot fi afectate de anumite tranzite în această perioadă, însă Gemenii rămân independenți și puternici, reușind să își mențină drumul către succes chiar și când ceilalți par să le pună bețe în roate.

Este timpul ca Gemenii să aibă încredere în propria persoană mai mult ca niciodată, să creadă în destinul lor, să își folosească abilitățile, să își urmeze visurile. Vântul corabiei vieții le va fi prielnic.

Foto: Irene Shy/ shutterstock.com

Horoscop Octombrie 2023: Zodia Rac

Nativii Rac reușesc să își găsească ritmul la locul de muncă și culeg succesul pentru eforturile depuse până acum.

În viața personală, vor dori să facă unele schimbări, unele îmbunătățiri, vor să investească în propria persoană. Pot alege să urmeze un curs, să se înscrie la clase de yoga, poate chiar să realizeze activități de dezvoltare personală sau să se implice în anumite hobby-uri.

Starea de sănătate se menține bună în luna octombrie, cu condiția ca Racii să evite excesele de orice fel și să nu neglijeze orele de somn.

Horoscop Octombrie 2023: Zodia Leu

Se pot întâmpla evenimente imprevizibile în viața nativilor Leu, tocmai de aceea este bine ca aceștia să nu se lase pradă emoțiilor puternice și impulsivității, ci să își păstreze calmul. Un sfat bun ar fi ca Leii să își asculte intuiția în această lună, astfel vor face cele mai bune alegeri pentru ei.

În relațiile cu ceilalți Leii strălucesc, sunt plini de șarm, săritori și gata să ajute oricând, sunt apreciați și iubiți. În această lună își pot lărgi cercul de prieteni, pot cunoaște oameni noi de la care vor avea multe lecții frumoase de învățat.

Este bine să aibă grijă de odihna lor, căci se pot confrunta cu suprasolicitarea.

Horoscop Octombrie 2023: Zodia Fecioară

Nativii Fecioară vor avea câteva lucruri importante în planurile lor pe care doresc să le rezolve în această lună. Pot fi anumite responsabilități mai vechi, pe care le-au tot amânat sau anumite aspecte rămase nerezolvate de pe parcursul verii.

Este posibil ca Fecioarele să facă mai greu față stresului în această perioadă, de aceea este recomandat să caute și activități relaxante și să nu ignore orele de somn. Micile schimbări bune în stilul de viață pot aduce un plus de bine stării generale a Fecioarelor. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri