14 Iulie 2023 publicat în Horoscop 367 share-uri

Cel puțin ultimii ani au fost grei pentru toți și fiecare dintre noi așteptăm puțin noroc astral care să ne ajute să ne rezovam din probleme, din sufeinte, din acele griji care ne apasă și ne fură din fericire. În a doua jumătate a acestei veri sunt câteva zodii care se vor bucura de o gură de respiro, de rezolvarea unor probleme importante sau chiar de vindecare. Iată care sunt zodiile binecuvântate în a doua jumătate a verii 2023.

Primesc Daruri Divine: Zodii BINECUVÂNTATE în a doua jumătate a verii 2023

Zodia Taur: Nativii primesc Darul Norocului și li se vor ridica griji financiare

În ultimii ani Taurii au fost măcinați de griji financiare sau legate de bunuri, care i-au bântuit chiar și în acele perioade când totul părea să meargă bine.

Au simțit astfel pentru că pe umerii lor au stat responsabilități mari, nefinalizate încă, ce aveau să se întindă pe termen lung. Fie a fost vorba despre o casă, o moștenire, o datorie, în tot cazul este ceva legat de bani sau bunuri materiale.

Ei bine, în a doua jumătate a verii 2023 Taurii se vor bucura de ridicarea unei astfel de poveri de pe umerii lor și din sufletul lor. Vor primi noroc astral și vor reuși să rezolve măcar una dintre cele mai mari probleme financiare sau legate de bunuri cu care se confruntau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De exemplu pot primi un proiect care să le aducă câștiguri suficiente pentru a-și acoperi un credit important, o datorie sau pentru a face o achiziție necesară de ani de zile pentru ei și pe care acum au ocazia să o realizeze. Indiferent de cale, Taurii reușesc să rezolve o astfel de problema și mintea lor va deveni mai liberă, sufletul mai ușor, speranțele la un viitor mai bun vor fi mai mari.

Foto: 13_Phunkod/ shutterstokc.com

Zodia Rac: Nativii primesc Darul Iubirii și sufletul lor se va umple de fericire

Petru nativul Rac nimic nu este mai de preț decât liniștea emoțională, echilibrul în iubire pe care îl poate deține cu cei dragi, cu familia, cu persoana iubită sau copiii.

În a doua jumătate a verii 2023 Racii primesc Darul Iubirii, așadar vor reuși să rezolve o problemă emoțională foarte importantă pentru ei. Poate familia lor se reunește, poate reușesc să adopte copiii doriți sau să conceapă un copil, poate persoana iubită face pasul cel mare sau reușesc să rezolve fisuri adânci din cuplu.

În tot cazul, ceva frumos, minunat se va întâmplă în această perioadă în viața nativilor Rac. Poate își găsesc sufletul pereche, poate fac o descoperire legată de cineva și reușesc să ierte, să scape de o mare povară de pe suflet.

Fiecare nativ își are nevoile sale emoționale, sentimentale, spirituale, iar în această perioadă una dintre cele mai mari nevoi ale Racului pare să se împlinească.

Este indicat ca Racii să rămână deschiși la toate semnalele Universului, să nu fie morocănoși, să lase ușa sufletului lor deschisă, să nu fie reticenți și să nu facă pe inabordabilii.

Zodia Leu: Nativii primesc Darul Vindecării de care se pot bucura ei sau cineva foarte drag pentru sufletul lor

Pentru toți nativii Leu care au trecut prin stres legat de sănătatea lor sau a unei persoane dragi, în această perioadă se pare că lucrurile se lămuresc, iau o direcție, se echilibrează sau chiar se vindecă.

Poate că au căutat un diagnostic, poate că au dorit să scape de unele dureri sau de vreun disconfort fizic, poate că au investigat boli familiale sau pur și simplu aveau simptome repetitive despre care nimeni nu reușea să le ofere un sfat practic.

Acum, în a doua perioadă a verii 2023, Leii vor găsi răspunsurile pe care le căutau, vor găsi echilibrul și pacea, vor reuși să scape de dureri apăsătoare sau să le controleze mai bine. Vor avea un mai bun management asupra sănătății, vor reuși să aibă situația sub control.

Toate acestea pot fi valabile, de asemenea, pentru cineva foarte apropiat, pe care Leii îl poartă în suflet. Poate fi un membru al familiei, copil, iubit, poate chiar și animal de companie.

Cert este că se ridică un stres legat de sănătate din viața nativilor Leu.

Image by HANSUAN FABREGAS from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri