13 Iunie 2023 publicat în Horoscop 760 share-uri

Fiecare zodie este înzestrată cu calități și defecte într-o combinație unică, ce definesc trăsăturile respectivului semn zodiacal și care sunt strâns legate de planetele guvernatoare și elementele naturale reprezentative pentru fiecare zodie în parte. Dintre toate, ne-am oprit atenția în acest articol asupra empatiei, o trăsătură deosebit de importantă când vine vorba de calitatea relațiilor interpersonale pe care încercăm să le construim de-a lungul vieții.

Empatia este poate una dintre cele mai mari puteri pe care le putem avea în relațiile noastre, alături de arta comunicării. Prin empatie reușim să ascultăm cu adevărat cealaltă persoană, să îi observăm limbajul non-verbal, să îi înțelegem temerile și vulnerabilitățile nespuse, să îi citim sufletul și inima.

De multe ori, empaticii reușesc să înțeleagă despre o persoană ceea ce nici aceasta nu știa despre ea, acele răni interioare, frici sau alte umbre emoționale pe care noi înșine le identificăm cu greu. Aceșți oameni sunt cei care aduc alinarea celorlalți, care au capacitatea de a-i ajuta să își depășească propriile obstacole emoționale, dar care niciodată nu vor putea fi mințiți.

Nu poți minți un empatic și nici nu îi poți ascunde prea multe. Pur și simplu empaticii „simt” adevărurile interioare și descifrează oamenii ca pe o carte deschisă.

Iată care sunt zodiile înzestrate cu puterea empatiei.

Zodii care îți pot citi sufletul: Rac

Iată o zodie de o complexitate emoțională copleșitoare. Racii comunică emoțional, de fapt acesta este canalul lor principal de comunicare. Sunt adesea legați de oamenii cu care pot crea legături mai profunde, energetice, sufletești și au o mare nevoie de afecțiune pe care nu doar o cer, ci o și oferă.

Dacă reușești să îți faci prieten adevărat un nativ Rac, te poți bucura de înțelegerea lui și de cele mai sincere sfaturi, care, poate că uneori nu îți vor fi pe plac, dar le vei înțelege valoarea prin faptul că sunt cele mai apropiate de realitate.

Racul are o putere nativă de a înțelege emoțiile celuilalt. Vrei să minți un Rac? Nu vei reuși, chiar dacă te lasă să crezi că ți-a mers. În sinea lui Racul ți-a identificat energiile, teama, emoțiile, știe că ascunzi ceva, ba chiar poate intui foarte repede și ce anume ascunzi.

Spre deosebire de alte zodii empatice, Racii mai au un As în mânecă: aceștia pot simți de la distanță energiile persoanelor pe care le iubesc cu adevărat. Așadar va ști când cineva drag îi rănește (de exemplu iubitul încercă în însele un nativ Rac) și totodată va ști când cineva drag pățește ceva rău. Ca niște clopoței de alarmă care sună intens când se întâmplă ceva „anormal”, în afara cusrului firesc al lucrurilor, cu cei dragi.

Decât să încerci să îi ascunzi ceva unui Rac, mai bine îi recunoști calitățile și te lași îmbrățișat de afecțiunea acestuia. Mai bine îi ceri un sfat sincer când te aflii la cotitură de drum, decât să te prefaci că totul merge ca înainte. Mai bine îi ceri un umăr pe care să îți spirjini sufletul rănit, decât să te prefaci că în viața ta totul merge bine. Astfel vei primi cea mai mare susținere de care aveai nevoie.

Poate că Racul nu este cea mai diplomată persoană, poate că unoeri îți trântește în față adevăruri sensibile pentru tine, însă are capacitatea să le înțeleagă și să fie acolo, cu tine, ținându-te de mâna când îți este cel mai greu.

Dacă nu ai un prieten Rac, să îți faci unul, un prieten adevărat!

Foto: Hansuan_Fabregas by pixabay.com

Zodii care îți pot citi sufletul: Balanță

Balanțele, spre deosebire de Rac, nu au mereu puterea alinării, ba poate că uneori vei consideră că sfaturile lor nu ți se potrivesc deloc. Însă acestea, ca orice zodie empatică, pot vedea adevărul, acel adevăr pe care noi înșine, de multe ori nu îl vedem sau îl ocolim pur și simplu, îl negăm, ne prefacem că nu e acolo.

Balanțele văd umbrele ascunse ale sufletului omului, îi pot cunoaște slăbiciunile, dar și puterile. Nu este de mirare că Balanțele se înconjoară de oameni minunați cu care rezonează cu adevărat și știu să își facă prieteni.

Fiind semnul zodiacal al echilibrului și armoniei, acești indivizi sunt de obicei sensibili la emoțiile și nevoile celor din jur. Ei sunt extrem de sensibili și pot simți emoțiile altora într-un mod intens, având capacitatea de a percepe subtilitățile emoționale și de a reacționa într-un mod empatic în interacțiunile lor cu ceilalți. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri