5 Mai 2023 publicat în Horoscop 1710 share-uri

Știți acei oameni minunați care îngăduie prea multe în relațiile de iubire, care pot duce greutăți de neimaginat, care rămân blocați în conexiuni toxice sau care le fac rău într-un fel sau altul ori nu îi lasă să evolueze? Care formează acele cupluri despre care vă întrebați cum de reușesc să rămână împreună? Despre care cei cu gură liberă ar spune că nu se merită? Sau aceia care pot iubi oameni cu probleme, oameni care par să nu mai aibă viitor și tocmai ei sunt șansa lor? Intotdeauna în aceste cupluri există un partener cu o inima mare, cu o empatie intens dezvoltată, de o bunătate extraordinară încât poate face din imposibil posibil.

Zodiile cu karmă grea în dragoste, dar cu o inima mare

Horoscop Zodia Berbec

Pe cât sunt de puternici și hotărâți, pe atât sunt de sensibili și romantici. Berbecii se dedică cu totul relațiilor în care se implică.

Chiar dacă se hotărăsc greu să aibă o relație și își găsesc într-un timp mai lung un partener care să le pună inima pe jar, totuși Berbecii sunt dispuși să facă sacrificii mari pentru relația lor și să înfrunte cele mai grele provocări, în numele iubirii.

Cu toate acestea, karma lor astrală în dragoste nu este ușoară. În jurul lor, atrași de dedicarea lor, vin tocmai cei care au nevoie să primească mai mult decât ar fi necesar, ajungând să secătuiasca Berbecul, să îl obosească, să îl suprasolicite.

Așadar, Berbecii sunt adesea dezamăgiți în iubire în prima parte a tinereții lor, rămânând cu răni adânci și lecții dure din relațiile pe care înearcă să le creeze.

Berbecii, în general, își găsesc mai târziu sufletul pereche în viață, abia atunci când știu ce vor, ce îi face fericiți cu adevărat, abia atunci când nu mai fac sacrificii, ci se pun pe ei pe primul loc în relație.

Lecția karmică în iubire pentru Berbeci este aceea de a se cunoaște întâi pe sine, ca apoi să știe întocmai ce să îi ceară vieții.

Foto: Zolotarevs/ shutterstock.com

Horoscop Zodia Rac

Racul este sensibil, iubitor și romantic, însă este atât de greu ca cineva să reușească să satisfacă nevoile emoționale ale unui Rac. Pe cât este de empatic, pe atât este de pretențios când vine vorba despre relațiile de cuplu.

Racii sunt vorbăreți, glumeți, sunt firi calde și nu le este greu să între în relații de cuplu, să se îndrăgostească. Însă mierea de la începutul relației se duce atunci când apar probleme de conexiune emoțională.

Pentru că ei sunt cei care înțeleg mai bine acest plan emoțional, ei sunt cei care au puterea de a-și ghida partenerul și de a comunica cu acesta.

Lecția karmică în iubire a Racilor este aceea de a învăța să comunice adecvat cu persoana iubită și abia apoi vor putea să găsească mai ușor persoana compatibilă sufletului lor. Ei sunt cei care au stiloul și pot trasa granițele unei relații sănătoase.

Horoscop Zodia Vărsător

Vărsătorul este o fire atât de complexă, încât nici el nu își înțelege bine nevoile, dar să le mai ceară de la partenerul de viață. Vărsătorul este și implicat în relație, dar și singuratic totodată, are nevoie de spațiul său personal și de o libertate care se traduce într-un limbaj propriu, pe care fiecare nativ o înțelege în felul sau unic.

Deși Vărsătorii au noroc să întâlnească oameni frumoși, constată de-a lungul timpului că le este greu să rezoneze cu aceștia. Și culmea compatibilității în dragoste este aceea că persoana compatibilă cu ei le încalcă presupunerile. Una cred că au nevoie și descoperă că altul este adevărul. Însă pentru a descoperi acest adevăr trebuie să îl accepte pe celălalt așa cum este, chiar dacă nu seamănă cu ceea ce a proiectat Vărsătorul.

Lecția karmică în iubire pentru acești nativi este aceea a acceptării. Au nevoie să se lase duși de soartă, să încerce chiar și când pare că nu se potrivesc, căci sufletul lor pereche nu se va putea manifesta liber fără a fi acceptat așa cum este.

Sau altfel spus sufletele pereche ale Varsatorilor nu sunt perfecte, sunt adesea persoane cu inima spartă, cu răni emoționale, persoane foarte mature spiritual.

Sursa foto: CFH DESIGN/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri