Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

4 Mai 2023 publicat în Horoscop 18 share-uri

Luna plină în Scorpion de pe 5 mai este totodată și o eclipsă de lună prin penumbră și de aceea efectul îi este mult potențat. Ea creează o opoziție cu Uranus, planeta neprevăzutului, a libertății și a schimbărilor inopinate, deseori revoluționare, menite să schimbe anumite structuri. Este de aceea un eveniment astral care poate declanșa o serie de schimbări în viețile unora dintre noi și care ne învață totodată lecția răbdării și a flexibilității.

Este important să nu ne panicăm dacă vom traversa anumite evenimente subite sau provocări, să nu opunem rezistență, ci să ne lăsăm purtați liberi de acest flux al schimbării încercând să ne adaptăm lui. Deși toate zodiile sunt influențate timp de aproximativ 2 săptămâni de acest eveniment astral (bineînțeles, într-un grad mai mare sau mai mic depinzând de planetele personale din astrograma natală), sunt câteva zodii care vor resimți mult mai puternic reverberațiile Lunii pline în Scorpion, pentru ele declanșându-se o serie de schimbări cruciale din care au multe de învățat și experimentat. Vorbim de zodiile fixe precum Taur, Scorpion, Leu și Vărsător…

Zodia Taur

Pentru zodia Taur, eclipsa de lună și Luna plină în Scorpion iluminează casa parteneriatelor și a relațiilor, așadar este foarte probabil ca unele schimbări să vizeze acest aspect, evoluția relațiilor cu precădere. Este o perioadă cheie în viața multor nativi Taur în care se pot lua decizii extrem de importante pentru viitorul unei relații de iubire sau al unui parteneriat/colaborări de afaceri sau se transformă radical perspectivele de a percepe o relație. Mulți nativi Taur în această perioada își analizează profund relațiile și acționează în conformitate cu adevărul lor interior și cu ceea ce le dictează inima de ceva timp, dar nu au vrut să își recunoască nici lor înșiși.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Astfel, sunt nativi Taur care se pot muta în această perioadă împreună cu persoana iubită (în aceeași locuință sau în altă țară), pot primi sau face o cerere în căsătorie, se pot logodi, pot încerca să reia legătura și să recucerească o persoană din trecutul lor, făcând lucrurile bine de data aceasta sau, la polul opus, pot rupe o relație dacă aceasta devenise prea toxică pentru ei. Rupturile de relații sau separările care au loc în luna mai în preajma Lunii pline în Scorpion pot fi încărcate de dramatism, suferință sau intensitate deși ele, de fapt, creează loc pentru ca persoana potrivită să vină înspre tine atunci când îți vei fi încheiat procesul de vindecare în totalitate.

Foto: Darkfoxelixir /Shutterstock
Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Zodia Leu

Eclipsa de Lună și Luna plină în Scorpion de pe 5 mai 2023 activează cea de-a 4-a casă a zodiei Leu, cea a familiei, a căminului și a chestiunilor domestice sau pot viza fundațiile vieții unui nativ Leu, baza pe care și-a clădit ceea ce are acum. Ordinea, curățenia, disciplina, vindecarea și iubirea sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine ceea ce se întâmplă în viața și în sufletul unui Leu în această perioadă.

De aceea, dacă sunt aspecte pe care ai dori să le îmbunătățești și țin de familia sau casa ta, acum este momentul, la fel cum este timpul potrivit pentru a vindeca relația ta cu familia de bază, de a-ți accepta rădăcinile și a vindeca unele traume faimliale mai vechi. Oferă-ți spațiu pentru a face acest lucru și nu pune presiune pe tine dacă nu poți chiar dintr-o dată, unele lucruri au nevoie de timp și de pași mărunți. Universul îți oferă un buton de reset pe care poți apăsa pentru a-ti schimba mediul familial, acționând și implementând mici schimbări care îți servesc nu doar ție, ci tuturor celor pe care îi îndrăgești.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

O undă de optimism și pozitivitate, dar și abilitatea de a-și elibera emoțiile mai vechi fără a se lăsa copleșiți de ele, de a-și îmbrățișa cu iubire și înțelegere propriile vulnerabilități îi înconjoară pe nativii Leu care se ancorează cu responsabilitate și inima ușoară în astfel de demersuri. Trebuie să menționăm că sunt posibile în această perioadă pentru zodia Leu și anumite schimbări (multe practice ce țin de logistică, mutare, redecorare, adaptarea într-un alt mediu fizic etc) care pot afecta întreaga dinamică sau situație de viață a unei familii din care face parte această zodie. Chiar dacă pot fi inconfortabile și te vor obliga să te adaptezi unor noi condiții laolaltă cu ceilalți membri ai familiei tale, pe termen lung ele îți aduc un sentiment de împlinire și de satisfacție extraordinar și totul va fi înspre binele tău. Se deschid noi uși cu oportunități pentru tine.

Zodia Scorpion

Este evident că Luna plină din Scorpion de pe 5 mai are un impact covârșitor și asupra zodiei în care are loc, activând casa sinelui pentru Scorpion. Vrând, nevrând, Scorpionul este în centrul atenției universului și se află într-un proces intens de strălucitoare în această perioadă. Focul său interior este puternic în următorul interval de timp și oricât și-ar dori să stea pe tușă sau în zona sa de confort, universul îl împinge dincolo de ea, determinându-l să provoace el însuși valul de schimbări, să își conducă pașii într-un punct decisiv al vieții sale din care poate privi doar înainte.

Scorpionul este într-o stare de zile mare, are o capacitate extraordinară de refacere și de a merge mai departe pe drumul vieții sale, acolo unde îl cheamă sufletul sau. Este important pentru ca acești nativi să fie sinceri și deschiși cu ei înșiși, să lucreze la tot ceea ce înseamnă identitatea lor, să își analizeze viața cu obiectivitate, să aibă mai multă grijă de trupul și de sufletul lor, să își conștientizeze și îmbrățișeze cele mai adânci emoții pentru a le vindeca, să își lase joc zidurile de frici și temeri pe care le-au construit cu privire la relațiile romantice pentru a lăsa loc și spațiu pentru venirea unei iubiri autentice.

Totodată, chiar dacă pentru zodia Scorpion sunt aduse la finalitate unele capitole de viață, pot avea loc unele sfârșituri, descoperiri care îi șochează și impactează lumea interioară și exterioară, unele din acestea sunt parte din destinul sau și au un efect revelator în această perioadă. Pornind de la ele, Scorpionul se poate reinventa radical, își poate trasa unele direcții de viață noi sau poate porni într-o nouă călătorie a vieții sale, rescriindu-și viața.

Foto fr si main: Joeprachatree /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri