21 Martie 2023 publicat în Horoscop 458 share-uri

Horoscopul Zen ne vorbește în special despre influențele energetice pe care le avem de dus într-o anumită perioadă și ne oferă un sfat prețios care să ne rămână ghid în traversarea unor momente mai dificile din viața noastră. Vă propunem să descoperiți minunatul Horoscop Zen al primăverii pentru fiecare zodie în parte.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Zen: Berbec

Această primăvară reprezintă momentul perfect că nativii Berbec să își pună în practică planurile pe care le-au tot lăsat în așteptare. Este timpul să fie curajoși și îndrăzneți în acțiunile lor și să încerce să rămână conștienți de valorile interioare, dar și de resursele pe care le au la dispoziție.

Sfatul Zen: practicați meditația și găsiți modalități de a vă păstra calmul și concentrarea în fața provocărilor de zi cu zi.

Horoscop Zen: Taur

În această primăvară taurii ar trebui să își dedice timpul pentru a se concentra asupra creșterii personale și spirituale. vă recomandăm să găsiți timp și resurse pentru a vă îmbunătății abilitățile, pentru a învăța lucruri noi și a explora lumea care vă înconjoară. poate este timpul să faceți unele schimbări la locul de muncă sau chiar acasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Sfatul Zen: găsiți timp pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea primăverii.

Horoscop Zen: Gemeni

Primăvara aceasta, Gemenii ar trebui să-și concentreze energiile asupra comunicării și a relațiilor cu cei din jur. Acesta este momentul potrivit pentru a crea conexiuni puternice cu persoane cunoscute sau nou întâlnite, atât în personal, cât și profesional. Fiind o perioadă favorabilă pentru noi începuturi, puteți încerca să vă implicați în proiecte care să vă ajute să vă faceți mai cunoscuți și să vă lărgiți rețeaua de contacte.

Sfatul Zen: rămâneți curajoși și fiți voi înșivă.

Horoscop Zen: Rac

Pentru Raci, primăvara este momentul ideal pentru a-și dedica timpul și atenția familei și persoanelor dragi. Fiind o perioadă favorabilă pentru reconectare cu cei iubiți și de a crea amintiri frumoase, profitați de acest timp pentru a consolida relația cu aceștia și pentru a o aprofundat din punct de vedere emoțional.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Sfatul Zen: Încercați să fiți mai atenți la nevoile celor din jur și să vă acordați timp pentru a vă asculta intuiția.

Foto: Maria Markevich/ shutterstock.com

Horoscop Zen: Leu

În această primăvară, vei simți o nevoie puternică de a-ți exprima creativitatea și de a-ți demonstra abilitățile. Acesta este momentul perfect pentru a te concentra asupra pasiunilor tale și pentru a-ți urma visurile. Energie pozitivă a primăverii te va ajuta să te simți încrezător și să-ți asumi riscuri.

Sfatul Zen: Asigură-te că îți acorzi timp pentru a te relaxa și pentru a-ți încărca bateriile, deoarece această primăvară poate fi foarte încărcată cu evenimente.

Horoscop Zen: Fecioară

Încearcă să acorzi mai multă atenție propriilor nevoi și să nu lași preocupările altora să te influențeze sau să te copleșească. Concentrează-te pe starea ta de sănătate și pe nevoia de a te relaxa și de a te îngriji mai mult fie de imaginea ta, fie de alte aspecte din viața ta. Probabil că vei dori să îți asumi multe responsabilități, dar fă-o în mod calculat și organizat, astfel încât să nu te suprasoliciți.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Sfatul Zen: dovedește blândețe față de propria persoană și învață să ai răbdare, căci această primăvară poate deveni pentru tine o perioadă de metamorfozare, de creștere spirituală și nu numai.

Horoscop Zen: Balanță

Primăvara ți-a adus multă energie și entuziasm, precum și putere de muncă, dar și poftă de plimbări și adrenalină. Simți că este timpul să faci acele schimbări pozitive în viața ta pe care le-ai tot amânat. Lasă ușa deschisă noilor oportunități și experiențe și nu-ți fie teamă să îndrăznești.

Sfatul Zen: încearcă să comunici cu ceilalți cu compasiune și înțelegere, ca să nu-ți scape un cuvânt nepotrivit ce ar putea strica armonia unei relații. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri