20 Martie 2023: Dublă ALERTĂ Astrologică! Echinocțiul de Primăvară marchează noi începuturi, iar Soarele în Berbec ne aduce energie tămăduitoare, pasiune și curaj

17 Martie 2023 publicat în Horoscop 445 share-uri

Horoscopul lunii Martie a venit încărcat cu evenimente astrologice deosebit de importante și cu ecou pe termen lung, iar ziua de 20 marchează unele dintre cele mai importante aspecte ale primăverii: Echinocțiul și intrarea Soarelui în Berbec, începând sezonul primei zodii și dând astfel startul unui nou an astrologic. Vom primi energii benefice pentru trup și suflet și vom avea șansa să ne vindecăm rănile interioare și să găsim echilibrul. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale pentru ziua de 20 martie – o zi cu un puternic impact în zodiacul european.

De ce este atât de important în astrologie Echinocțiul de Primăvară și cum ne influențează energiile acestui eveniment astral?

În data de 20 Martie are loc Echinocțiul de primăvară, un eveniment astronomic semnificativ care simbolizează un nou început, o reînnoire a energiei și oportunități noi care se pot ivi pentru fiecare dintre noi. Este un moment în care noaptea și ziua sunt egale, iar Universul ne oferă puterea de a alege echilibrul și o armonia în viața noastră.

Această perioadă poate fi percepută că un moment favorabil pentru a lua decizii importante, pentru a ne stabili obiective și a ne pregăti pentru o perioadă de creștere și dezvoltare pe toate planurile vieții noastre sau... în acele arii unde simțim că avem această nevoie de dezvoltare, de recuperare, de echilibrare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiectele primite de elevi la Matematică, proba scrisă OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Astrologii consideră că Echinocțiul de Primăvară ne aducă o imensă vibrație pozitivă, ne aduce poftă de viață, energie vitală, sporindu-ne capacitatea de vindecare fizică și spirituală și dându-ne șansele să reechilibrăm tot ceea ce furtunile sorții au răvășit până acum.

În plus, se crede că echinocțiul de primăvară este un moment potrivit pentru a ne reconecta cu natura și cu ciclurile ei, cu ritmurile acesteia, pentru a ne elibera de energiile negative, pentru a ne descătușa de tot ceea ce ne împovărează viețile și pentru a ne concentra asupra aspectelor bune, pozitive din prezent.

Este un timp în care putem lua pauze de la tumultul cotidian și putem face o introspecție pentru a ne descoperi noi abilități, talente sau interese care ne pot ajuta să atingem potențialul maxim.

Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Așadar vă invităm să îmbrățișăm puterea energetică adusă de Echinocțiul de Primăvară, căci e timpul să privim către noi, către tot ceea ce este bun în viața noastră, către iubirea din inimile noastre, către nevoile sufletului. Ca mai apoi doar să îi cerem Universului să ne împlinească dorințe, căci pe 20 Martie portale energetice se deschid. Trebuie doar să îndrăznim!

Foto: Lyubov Vigurskaya/ shutterstock.com

20 Martie 2023: Soarele intră în zodia Berbec

Soarele părăsește zodia Pești, ultimul semn al horoscopului, unde ne-a îndemnat la introspecție, la vindecare spirituală, la regăsire, aducându-ne la suprafață probleme personale nerezolvate sau răni neîngrijite ale trecutului.

Acum Soarele intră în energicul și curajosul Berbec, acest eveniment astral venind încărcat cu șanse, curaj, oportunități bune, cu bucurie și vitalitate.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete

Vom simți în aceste zile că avem puterea să mutăm munții și este bine să încercăm să punem în practică toate acele planuri de care ne-am temut. Poate că temerea a făcut referire la resursele implicate sau fiecare s-a temut de eșec.

În tot cazul fiecare avem acele responsabilități personale de care mai degrabă am fugi. Ei bine, acum este momentul să îmbrățișăm realitatea și să abordăm cu determinare și curaj propriile frici, temeri, planuri amânate, poate chiar discuții delicate cu anumite persoane – căci vom primi de la Univers puterea de a soluționa și vindeca toate aceste aspecte care ne blocau, ne țineau în loc.

Sfaturile Universului pentru această perioadă:

  • Îndrăznește să acționezi și să îți urmezi visurile;
  • Este timpul să vindeci rănile sufletești, ai curajul să le abordezi;
  • Fă o pauză și detașează-te de tot haosul cotidian. Privește în interiorul tău și descoperă ce te frământă. Găsește timp pentru tine;
  • Descoperă noi pasiuni, hobby-uri;
  • Ieși afara, în natură, conectează-te cu aceasta. Admiră peisaje, simte pământul sau nisipul sub picioare, lasă razele soarelui să te încălzească, miroase florile primăverii, ascultă trilurile pasărilor.
  • Fii recunoscător pentru tot ceea ce ai;
  • Fii blând cu tine însuti, renunță la spiritul critic;
  • Acceptă-ți temerile, fricile, fă-le prietene pentru a le putea depăși;
  • Găsește curajul de a face acele schimbări importante din viața ta pe care le tot amâni.

Sursa foto articol: Svetography/ shutterstock.com

Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri