14 Martie 2023 publicat în Horoscop 688 share-uri

Numerologia este acea știința care joacă numerele vieții, descrie posibilitățile destinului și ne ghidează, mai mult sau mai puțin matematic ori statistic, cât mai degrabă energetic, către alegerile care ar putea fi potrivite pentru noi de-a lungul vieții. Dacă te afli într-o relație care îți ridică semne de întrebare, în care simți că nu ești atât de fericită pe cât ai spera, atât de liberă și entuziastă sau pur și simplu totul este bine, dar ai nevoie de o confirmare, îți prezentăm și un punct de vedere al numerologiei. Află cum este descrisă personalitatea celui pe care îl iubești în Numerologie, dar ce spune aceasta și despre tine.

Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche?

Relația de cuplu implică multe aspecte complexe, ce pornesc de la lucrurile mărunte, dar vizează și conturarea celor mai importante aspecte majore de viață.

Nu toate cuplurile aleg calea căsătoriei, însă iubirea trebuie să existe între cei doi, ca relația să mergă mai departe în mod sănătos, indiferent de modul în care cei doi parteneri aleg drumul în doi (căsătoriți sau nu).

În numerologie, compatibilitatea între două persoane poate fi calculată prind descoperirea Cifrei Numelui.

Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită

Srcie numele tău și al persoanei iubire pe o foaie de hârtie. Pentru fiecare literă în numerologie este atribuită o cifră, astfel:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Literelor A, J, S le corespund cifra 1

Literelor B, K, T le corespund cifra 2

Literelor C, L U le corespund cifra 3

Literelor D, M, V le corespund cifra 4

Literelor E, N, W le corespund cifra 5

Literelor F, O, X le corespund cifra 6

Literelor G, P, Y le corespund cifra 7

Literelor H, Q, Z le corespund cifra 8

Literelor I, R le corespund cifra 9

Atenție, trebuie să faci acest calcul pentru numele complet: Nume de familie + Prenume (unul sau mai multe).

La final vei obține un număr format din mai multe cifre care se reduc, adunându-se între ele până ce vei obține o singură cifră.

De exemplu pentru numele Popescu Ana-Maria calculul se va realiza astfel (diacriticele se reduc la litera din care derivă, adică Ș=S):

7+6+7+5+1+3+3 + 1+5+1 + 4+1+9+9+1 = 63, iar 6+3=9

Cifra Numelui va fi 9.

Foto: Fortis Design/ shutterstock.com

Numerologie: semnificația Cifrei Numelui 1

În numerologie, cifra 1 este cea a noilor începuturi, a necunoscutului sau pur și simplu a elementelor dinstincte față de ceea ce noi cunoaștem ca fiind comun. 1 reprezintă și un potențial neexplorat și o imensă energie ce urmează să fie folosită.

Dacă transpunem aceste caracteristici la nivel de persoană, putem spune că aceia care sunt caracterizați de cifra numelui 1 sunt lideri înnăscuți, pionieri și inovatori, persoane determinate, independente și curajoase.

Acești oameni sunt foarte creativi, sunt încrezători în propriile lor capacități și prin tot ceea ce fac reușesc să inspire și să motiveze și alți oameni.

Persoanele cu cifra numelui 1 sunt considerate ca fiind puternice și independente, capabile să își asume riscuri de care alțîi ar fugi și adesea iau propriile lor decizii, oricât de ciudate ar părea pentru alții, căci nu se lasă influențați. Poate și din acest motiv drumul lor în viață este unul nou, diferit de al majorității, plin de creativitate, inovație, explorare și descoperiri. Aceste persoane sunt cunoscute pentru succesul lor în carieră, dar și în viața personală.

Rareori se instalează rutina în cuplu atunci când unul dintre parteneri prezintă cifra numelui 1.

Sunt persoane dornice de aventură și reușesc să-și construiască o viață bogată din toate punctele de vedere. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri