14 Martie 2023 publicat în Horoscop 685 share-uri

Numerologia este acea știința care joacă numerele vieții, descrie posibilitățile destinului și ne ghidează, mai mult sau mai puțin matematic ori statistic, cât mai degrabă energetic, către alegerile care ar putea fi potrivite pentru noi de-a lungul vieții. Dacă te afli într-o relație care îți ridică semne de întrebare, în care simți că nu ești atât de fericită pe cât ai spera, atât de liberă și entuziastă sau pur și simplu totul este bine, dar ai nevoie de o confirmare, îți prezentăm și un punct de vedere al numerologiei. Află cum este descrisă personalitatea celui pe care îl iubești în Numerologie, dar ce spune aceasta și despre tine.

Numerologie: semnificația Cifrei Numelui 2

Persoanele cu cifra numărul 2 sunt adesea caracterizate prin echilibru, armonie interioară, comunicare și cooperare.

Aceste persoane sunt înzestrate cu diplomație, blândețe, empatie și capacitate de comunicare. Sunt oameni talentați în a gestiona conflicte și în a încuraja comunicarea și colaborarea între oameni. Ei reușesc să detensioneze situațiile oricât de escaladate ar fi și știu să aducă negocierea în relații.

În cuplu sunt deosebit de romantici, dedicați emoțiilor și sentimentelor pe care le poartă pentru persoana iubită, sunt devotați și fideli.

Acești oameni mai sunt înzestrați și cu o intuiție deosebit de puternică, ce îi ajută și îi ghidează să ia deciziile grele în viață. Sunt persoane sensibile și receptive la nevoile și dorințele celorlalți, iar natura și frumusețea din jur îi inspiră și îi ajută să-și găsească armonia și echilibrul interior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Numerologie: semnificația Cifrei Numelui 3

Cifra 3 face parte dintre acelea asociate cu magia, cu abilitățile supranaturale, paranormale, la fel cum este și cifra 7.

Persoanele care sunt conduse de cifra numelui 3 sunt deosebit de creative, expresive, comunicative, intuitive și cumva în permanență într-un anume echilibru pe care cifra 3 îl aduce în viața lor. Putem spune chiar că sunt persoane foarte norocoase.

Poți să iubească arta și chiar să practice în viața lor o modalitate de a se exprima prin artă, cum ar fi dansul, pictura, muzica, dar totodată ei înșiși pot fi cei care să dea naștere unui anume curent care să-i caracterizeze și să le aducă unicitatea ce le poate ridica la cel mai înalt nivel capacitatea de exprimare.

În numerologie, cei cu cifra numelui 3 sunt considerați persoane frumoase, cu un aspect fizic plăcut, armonios, atrăgătoare sau chiar irezistibil pentru cei din jur. Sunt înconjurate de un anume magnetism care atrage atât privirile, cât și atenția și admirația celorlalți.

Pline de entuziasm și poftă de viață, înzestrate cu noroc și cu capacitatea de a înțelege și a reda frumosul, aceste persoane leagă adesea relații armonioase cu cei din jur, dar și în cuplu. Din păcate pot fi greu de înțeles de către ceilalți sau de către persoana iubită, tocmai de aceea vor avea nevoie de o relație în care să li se acorde suficientă libertate pentru a rămâne ei înșiși.

Foto: CYC/ shutterstock.com

Numerologie: semnificația Cifrei Numelui 4

Cifra 4 simbolizează stabilitatea, ordinea și disciplina, dar poate fi asociată și cu rigiditatea.

Persoanele care au cifra numelui 4 sunt considerate ca fiind înzestrate cu abilități practice deosebite, sunt organizate și responsabile, persoane de încredere și care iubesc dreptatea.

Acești oameni pot stabili cu ușurință obiective și pot realiza planuri laborioase pe care să le urmeze cu strictețe, tocmai de aceea vor avea succes în foarte multe planuri ale vieții, cu precădere în ceea ce privește cariera și finanțele. Ei sunt loiali și dedicați scopurilor pe care și le setează, dar și relațiilor pe care le construiesc și familiei.

Pentru ei, regulile sunt importante și îi ajută să își mențină echilibrul și ritmul în viață, astfel că le pot impune și în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Partea bună este că aceste reguli sunt deosebit de utile dacă nu sunt exagerate și dacă sunt gândite în raport cu emoțiile și nevoile celorlalți.

Dacă ai alături de tine o persoană cu cifra numelui 4, îți poți pune toată încrederea în aceasta și te poți aștepta la un drum lung și stabil.

Numerologie: semnificația Cifrei Numelui 5

Persoanele care au cifra numelui 5 iubesc libertatea, aventura și schimbarea în general. Sunt foarte dinamice, creative și au o capacitate extraordinară de a se adapta la nou.

Aceștia sunt oamenii care reușesc să aibă reacția bună în clipa potrivită, fiind oameni ai momentului. Sunt caracterizați prin curiozitate, inteligență și energie.

Dacă reușesc să-și canalizeze toate aceste abilități în câteva scopuri, pot să avanseze extraordinar de mult în carieră sau scopurile pe care și le-au propus. Pot deveni exploratori de renume, culegători de nestemate culturale, pot fi arheologi sau pot căuta în alte zone ale vieții, cum ar fi natura umană, devenind extraordinari de buni psihologi ori medici.

Este important să reușească să își canalizeze toate aceste energii și abilități pentru a avea rezultate bune. În relație nu vor lăsa niciodată rutina să se instaleze, se vor bucura de noi și noi experiențe care clădesc temeliile cuplului și îi alcătuiesc elementele de decor ca să zicem așa, căci viața amoroasă a acestor nativi trebuie să fie plină, bogată, savuroasă. S-ar putea ca o persoană mai introvertită să considere o adevărată provocare să rămână de mână cu o astfel de persoană. Citește continuarea în pagina 3 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri