28 Februarie 2023 publicat în Horoscop 61 share-uri

Horoscopul lunii Martie 2023 aduce mai multe evenimente deosebite, cu impact asupra fiecărui nativ din zodiac. În primul rând această primă lună a primăverii marchează și începutul zodiacului, apoi tot în martie are loc și echinocțiul de primăvară, iar peste aceste evenimente adăugăm și alte puncte astrologice importante cum ar fi mutarea lui Saturn în Pești și a lui Pluto în Vărsător. Vă invităm să descoperiți de ce luna martie 2023 reprezintă o perioadă marcantă și deosebit de importantă pentru fiecare zodie în parte. 

20 martie 2023: Echinocțiul de primăvară și începutul noului An astrologic + intrarea Soarelui în Berbec

Acest important eveniment astrologic marchează noile începuturi, dar și puterea de a pune capăt unor aspecte din viața noastră. Este momentul să lăsăm trecutul în urmă și să dăm frâu liber viitorului, să avem curajul să începem ceea ce ne propunem și să pășim cu încredere pe drumul visurilor noastre, iar astrele ne vor oferi suficientă energie pentru a ne pune toate aceste planuri în practică.

Foto: Tanya Sid/ shutterstock.com

23 martie: intrarea lui Pluto în Vărsător

Pluto va sta în Vărsător zeci de ani, iar unii astrologi consideră că acum începe era Vărsătorului.

Începând cu 23 martie putem vorbi abia despre un început al intrării lui Pluto în Vărsător, ca o pregătire pentru următoarele două decenii, după ce a părăsit zodia Capricornului, unde a stat din anul 2008.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Caria dentară – ce este și cum se tratează MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pluto în Capricorn a fost o adevărată provocare în ceea ce privește organizarea vieții noastre, lecțiile de a fi cumpătați și atenți cu valorile noastre și cu avuțiile deținute, ne-a învățat despre importanța relațiilor, despre securitate și bani. Intrând în Vărsător, influențele la nivel colectiv vor fi cu totul altele și vor viza în special etica și corectitudinea, puterea de evoluție, dezvoltarea unor abilități de comunicare puternice, vor atinge independența noastră, integritatea lucrurilor, spațiilor, ființelor, dar și evoluția tehnologică.

Să nu uităm că zodia Vărsător este caracterizată prin inteligență, prin capacitatea de a proiecta viitorul, prin comunicare și interconectare, dar mai ales prin imprevizibilitate. Așadar pe de o parte vom ști la ce să ne așteptăm, dar pe de altă parte nu vom ști, ci vom fi surprinși de moment.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Iată deci cât de valoroasă este luna martie din punct de vedere astrologic pentru viața fiecăruia dintre noi. Rămâneți abonați la Garbo.ro și vă vom prezenta în articolele ce urmează influențele detaliate pentru fiecare eveniment astrologic în parte.

Sursa foto articol: Gergely Zsolnai/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri