28 Februarie 2023 publicat în Horoscop 61 share-uri

Horoscopul lunii Martie 2023 aduce mai multe evenimente deosebite, cu impact asupra fiecărui nativ din zodiac. În primul rând această primă lună a primăverii marchează și începutul zodiacului, apoi tot în martie are loc și echinocțiul de primăvară, iar peste aceste evenimente adăugăm și alte puncte astrologice importante cum ar fi mutarea lui Saturn în Pești și a lui Pluto în Vărsător. Vă invităm să descoperiți de ce luna martie 2023 reprezintă o perioadă marcantă și deosebit de importantă pentru fiecare zodie în parte. 

Evenimente astrologice în luna martie 2023

7-8 martie: Lună Plină în Fecioară

Luna plină în Fecioară din martie poartă o vibrație vindecătoare, tămăduitoare și echilibrantă. Este un eveniment astrologic care ne determină să privim mult mai atent către viața noastră, ne îndeamnă să identificăm problemele esențiale cu care ne confruntăm și să găsim soluții chiar acum pentru a le depăși.

Această Lună plină poartă o energie a sincerității, a clarității, astfel că ne vom privii pe noi înșine ca printr-o oglindă clară, care nu ne mai permite să purtăm nici o mască și nu ne mai blurează nici un aspect, mai ales în acele domenii din viața noastră în care nu am prea dori să privim.

Poate este vorba despre o situație din prezent pe care ar trebui să o luăm în considerare, cum ar fi o depresie, personalitatea anxioasa ori anumite simptome fizice sau spirituale pe care le ignorăm. Fie poate fi vorba despre o rană din trecut pe care am tot ignorat-o de-a lungul timpului și care acum cere să fie luată în seamă și vindecată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Odată cu acest eveniment astral putem avea tendința de a face ordine și curățenie în viața noastră, indiferent că este vorba despre relațiile pe care le avem sau despre stilul de viață. Vom dori să îndepărtăm toți acei oameni și toate acele lucruri care ne sufocă sau care ne țin în loc și nu ne dau voie să ne dezvoltăm mai departe.

7-8 martie: Saturn intră în zodia Pești

Odată cu Luna plină în Fecioară mai are loc un eveniment astrologic deosebit de important și anume intrarea lui Saturn în zodia Pești.

Saturn este o planetă ce ne influențează în mod direct în prezent și care are asupra noastră efecte deosebit de puternice, fiind ca un învățător, ca un educator care ne determină să ne punem în mișcare valorile și să începem să ne urmăm visurile. Evident că Saturn aduce și o gamă largă de experiențe și mai ales de lecții de viață, ceea ce ne va scoate din comoditate și ne va pune în fața puterii noastre de a ne depăși anumite limite.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Caria dentară – ce este și cum se tratează

Unii astrologi consideră intrarea lui Saturn în Pești ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din 2023, alături de intrarea lui Pluto în Vărsător. Saturn va rămâne în zodia Pești până în 14 februarie 2026 și este cunoscut ca fiind Lordul Karmei, astfel că tot ceea ce a rămas nerezolvat în trecut și tot ceea ce ar trebui să facem în prezent vor fi stimulate de către această planetă în mod deosebit.

Mai mult decât atât, Saturn în Pești poate să fie și coercitiv, în sensul că poate să pedepsească modul în care acționăm în anumite direcții, ca o lecție karmică sau poate să ne ofere o serie de recompense atunci când reușim să ne aliniem cu vibrația cosmică.

Foto: Ironika/ shutterstock.com
Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

15-16 martie 2023: triplă conjuncție Soare-Neptun-Mercur

Iată 2 planete si Soarele care se vor alinia în zodia Pești și care vor crea o triplă conjuncție cu ecou asupra fiecărui nativ din zodiac. În această conjuncție planetele și Soarele ar aduce energie și vitalitate nativilor din Pești, dar totodată ar poate crea un pic de haos pentru celelalte zodii.

Cele trei, împreună, pot oferi fiecăruia dintre noi un puternic impuls creativ, dar odată cu creația vine și tendința de a ne depăși limitele, astfel că putem pierde controlul în anumite direcții din viața noastră, atunci când granițele se dizolvă. Am putea spune că imaginația este bună, dar că trebuie să știm să o controlăm.

Există și un aspect pozitiv în această tendință pe care o vom avea și anume aceea că încercând să ne depășim granițele putem descoperi noi talente și noi modalități de a deveni oameni mai buni. Aceasta înseamnă să fim foarte atenți la ceea ce ni se întâmplă, să putem utiliza Legea Atracției în Univers și să reușim să învățăm fiecare lecție pe care această triadă ne-o oferă. Citește continuarea în pagina 2 >>

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri