Horoscopul lunii Martie 2023 pentru fiecare zodie: evenimente astrologice majore ce au puterea să schimbe lumea și să ne zdruncine destinul

21 Februarie 2023 publicat în Horoscop 158 share-uri

Horoscopul lunii martie 2023 aduce foarte multe evenimente în toate planurile vieții pentru fiecare nativ, fiind încărcat de sentimente și trăiri diverse și intense, cu evenimente și stări care se pot schimba de la o săptămână la alta, fiind marcat de două evenimente majore: intrarea lui Saturn în Pești pe 7 martie, unde va rămâne până în anul 2026 și intrarea lui Pluton în Vărsător pe 23 martie, ceea ce astrologii numește și începutul Erei Vărsătorului, căci Pluton va sta aici pentru mai bine de 20 de ani. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în în luna martie 2023.

Horoscop martie 2023: Zodia Berbec

Începutul lunii martie debutează activ în zona carierei, unde veți avea multe responsabilități și lucruri de rezolvat.

Este posibil chiar să aveți anumite planuri mai vechi, pe care veți dori acum să le puneți în aplicare.

A doua jumătate a lunii martie va aduce romantism și sporește iubrea, așadar veți fi mai concentrați asupra vieții voastre amoroase. Veți încerca să petreceți mai mult timp alături de persoana iubită, să abordați unele subiecte mai sensibile, să readuceti armonia în relație.

Nativii singuri au șansa să se îndrăgostească în a doua jumătate a lui martie.

Horoscop martie 2023: Zodia Taur

Prima parte a lunii martie îți stimulează dorința de interacțiune, vei dori să ai o viață socială mai bogată, să te bucuri de ieșiri cu prietenii, să cunoști oameni noi, locuri noi, să trăiești emoții noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Te concentrezi mai mult asupra distracțiilor și mai puțin asupra muncii.

A doua jumătate a lunii îți oferă mai mult timp pentru tine, pentru nevoile tale personale. Vei găsi timp și resurse pentru a te răsfăța, odihni și pentru a-i oferi sufletului tău tot ceea ce are nevoie.

Horoscop martie 2023: Zodia Gemeni

Luna martie 2023 vine plină de provocări pentru voi, dragi nativi Gemeni.

Veți simți că aveți mai multe responsabilități, atât la locul de muncă, cât și în relație. Sunt o serie de rezoluții pe care vi le-ați propus și acum doriți să le puneți în aplicare, să le faceți realizabile.

În relație par să fie mai multe aspecte de rezolvat, probleme mai vechi sau rupturi în atașament. Veți munci să aduceți la un echilibru toate acele nuanțe din viața voastră pe care doriți să le schimbați.

Atenție la schimbările de dispoziție, care vă pot umbri planurile și va pot pune bețe în roate, puteți răni sau supăra pe cineva.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop martie 2023: Zodia Rac

Urmează o perioadă calmă și frumoasă pentru voi, așadar vă veți așeza mai comod, ca să vă bucurați de tot ceea ce este valoros pentru voi, în viață.

Veți îndrăzni să spuneți ce simțiți, veți reuși să aduceți armonia în relația de cuplu și totodată veți găsi un echilibru financiar.

Nu putem spune că veniturile vor fi mai mari, dar cu siguranță strategiile voastre financiare vor fi mai bune. Undeva schimbați ceva, în rutina de cheltuieli și investiții, iar aceste mici schimbări vă aduc avantaje atât pe termen scurt, cât și lung.

În relația de cuplu se mai pot ivi neînțelegeri, însă atmosfera generală este una bună.

Horoscop martie 2023: Zodia Leu

Nativii Leu sunt puși pe fapte mari în martie 2023. Vor primi energie astrală, vor fi plini de entiziasm și optimism și vor încerca să prindă toate oportunitățile.

Vor munci mai mult pentru a-și atinge toate scopurile, însă vor ști totodată să își găsească timp să se distreze sau să petreacă alături de cei dragi.

Atenție la tendința de impulsivitate, uneori puteți reacționa mai dur decât ar trebui. E posibil chiar să faceți unele greșeli și să răniți sentimentele unora.

Horoscop martie 2023: Zodia Fecioară

Nativii Fecioară vor fi plini de creativitate, astfel că vor găsi soluții bune pentru multe probleme care îi nelinișteau.

Se vor îngriji mai mult de propria sănătate și vor încerca să adopte un stil de viață mai sănătos. Fecioarele par puse pe schimbări importante în acest an, așadar fiecare lună reprezintă o perioadă plină de ocazii pentru a pune în aplicare aceste gânduri.

Atenție la spiritul critic, este posibil să exagerați câteodată. Citeste continuarea in pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri