21 Februarie 2023 publicat în Horoscop 158 share-uri

Horoscopul lunii martie 2023 aduce foarte multe evenimente în toate planurile vieții pentru fiecare nativ, fiind încărcat de sentimente și trăiri diverse și intense, cu evenimente și stări care se pot schimba de la o săptămână la alta, fiind marcat de două evenimente majore: intrarea lui Saturn în Pești pe 7 martie, unde va rămâne până în anul 2026 și intrarea lui Pluton în Vărsător pe 23 martie, ceea ce astrologii numește și începutul Erei Vărsătorului, căci Pluton va sta aici pentru mai bine de 20 de ani. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în în luna martie 2023.

Horoscop martie 2023: Zodia Balanță

Pentru nativii Balanță, această perioadă va fi încărcată de provocări. Unele vor declanșa și probleme, însă majoritatea vor aduce diverse beneficii acestor nativi.

Sintetizând, am putea spune că este o lună plină de reușite, dar și plină de muncă.

Sfatul astrologului este să încercați să vă relaxați, să găsiți timp pentru plimbări în aer liber și să încercați să va deconectați de la evenimentele stresante din viața voastră.

Horoscop martie 2023: Zodia Scorpion

În luna martie Scorpionii se vor simți mai emoționali decât de obicei, mai sensibili și mai romantici totodată. Au nevoie să se apropie mai mult de cei dragi, au nevoie de iubire și susținere, iar familia, partenerul de viață și prietenii apropiați vor juca un rol important în viața lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpionii vor fi mai atenți la calitatea vieții lor, la împlinirea spirituală și echilibrul emoțional.

Horoscop martie 2023: Zodia Săgetător

Odată cu sosirea primăverii Săgetătorii se vor simți plini de energie, dornici să călătorească, să iasă în natură, să descopere locuri noi. O forfotă interioară îi îndeamnă să devină activi, dinamici, să nu stea locului. Dar nici răbdare prea multă nu vor avea.

Astrologul recomandă să practicați și un sport, pentru a reuși să vă consumați surplusul de energie.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop martie 2023: Zodia Capricorn

Luna martie 2023 reprezintă o perioadă plină de provocări pentru nativii Capricorn. La locul de muncă sunt dispuși să prindă toate oportunitățile, sunt creativi și bine organizați, astfel că pot avea rezultate bune în această perioadă. Cu puțin noroc, este posibil ca și veniturile să fie mai mari, prin câștiguri adiacente.

În plan emoțional este posibil să existe unele neajunsuri. Capricornii sunt firi foarte implicate în relații, însă partenerul de viață probabil nu se va ridica la așteptările lor. Rămâne ca fiecare nativ să decidă cât de mare importanță să dea sau nu unor evenimente în plan amoros.

Horoscop martie 2023: Zodia Vărsător

În luna martie Varsatorii se vor simți mai plini de energie, mai optimiști și mai încrezători în forțele proprii.

Cu toate acestea, nu vor dori să se aventureze în noi activități, ci vor căuta liniștea și echilibrul. Ar putea să înceapă să studieze ceva ce le place, căci stimularea intelectuală le va face bine.

Și cu sănătatea se pare că vor sta mai bine. Cu toate acestea, nu este recomandat să renunțe la obiceiurile sănătoase.

Horoscop martie 2023: Zodia Pești

Chiar dacă primăvara le va aduce Peștilor multă energie, totuși vor avea atât de multe de rezolvat, încât se pot simți suprasolicitați și obosiți.

Este important să își organizeze bine timpul, astfel încât să doarmă suficient, dar totodată să găsească perioade în care să se relaxeze. Poate în weekend, poate cu ieșiri scurte de o zi sau orice altceva le face plăcere.

Chiar și așa, Peștii pot face progrese în carieră în această perioadă, așadar sfatul astrologului este să îndrăznească să accepte noi oportunități.

Foto: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri