Luna Martie 2023 poate fi magică, intrăm într-un nou ciclu! Într-o lună cu Vibrația Universală 1 se reactivează energia începutului și a schimbărilor care pot face diferența

23 Februarie 2023 publicat în Horoscop 1114 share-uri

Dacă ai așteptat că lucrurile să se accelereze sau să se întâmple în viața ta, dacă ți-ai dorit unele schimbări și ele au întârziat să apară, luna martie a acestui an ar putea să îți rezerve ceva surprize. Martie 2023 este o lună extrem de importantă din perspectivă numerologică mai ales că ea conține vibrația cifrei 1 și deschide șirul unui nou ciclu numerologic și energetic.

În plus, odată cu luna martie, putem considera anotimpul iernii încheiat (un capitol care se închide) și pe cel al primăverii larg deschis și surâzându-ne plin de posibilități, speranță și magie (martie este prima lună de primăvară).

Energia numerologică a lui martie 2023 pare că propagă un val al creativității și al forței creatoare și tot ceea ce facem în această lună are potențialul de a avea efecte pe termen lung așa că să procedăm astfel încât să ne fie cu folos. Poate că începem un nou proiect, ne pregătim pentru o serie nouă de evenimente în viețile noastre, avem o claritate mentală sau o intuiție extraordinară în modul în care privim anumite aspecte ale propriei vieți, poate că experimentăm o trezire spirituală sau că tocmai am intrat într-o relație sau ne reînnoim sentimentele față de soț/soție, că suntem într-un nou proces de vindecare, de introspecție sau chiar în drumul nostru către succes, în contextul vieții multora vor exista niște momente puternice de mișcare interioară și exterioară pentru a ne aduce mai aproape de ceea ce ne dorim sau este necesar evoluției noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna Plină în Fecioară din 7 Martie 2023: vibrație vindecătoare, eliberatoare și echilibrantă De ce Martie 2023 va fi o perioadă marcantă pentru fiecare zodie în parte - timpul metamorfozei Acestea sunt cele 3 zodii care vor intra pe poarta norocului în Martie 2023: Vor avea parte de mai multe oportunități financiare, abundență și vor atrage banii ca un magnet

Considerați această lună ca pe un semn că este timpul să ne mișcăm, să punem energetic lucrurile în mișcare, să renunțăm la vechi pentru a angaja într-un nou start sau chiar restart în unele situații și cazuri. Făcând un banal calcul numerologic prin procedeul adunării numerologice și a reducției, vom observa că luna martie 2023 este o lună ce conține energia lui 1. Astfel, 3 (martie) + 2+0+2+3 (2023) = 3 + 7 = 10 = 1. Martie este o luna importantă și din punct de vedere astrologic mai ales că Saturn va intra în semnul Peștilor la începutul lunii, iar în sfârșitul lunii Pluto va vizita semnul Vărsătorului unde va rămâne pentru 3 luni.

Foto: Zamurovic Brothers /Shutterstock

Energia numărului 1 este motivantă, este creatoare, ea simbolizează creația, renașterea, noi oportunități, o tabula rasa pe care putem adăuga tot ce ne dorim dacă suntem deschiși și pregătiți să profităm de posibilitățile prezentului și ale viitorului. 1 poate fi și despre noutate, expansiune și schimbare, prilejuri de a ne dezvolta și evolua, un simbol al încrederii și al puterii, al capacității de a acționa. Care sunt acele circumstanțe sau aspecte ale vieții tale care au nevoie de un reset sau un restart sau pur și simplu trebuie să le transformi astfel încât să ajungi acolo unde îți dorești? 1 este și despre inspirație, el ne susține și ne inspiră să îmbrățișăm micile sau marile schimbări, să fim mai flexibili și să ne adaptăm noilor începuturi acolo unde este rost de unele (da, unii dintre noi sunt refractari schimbării căci schimbarea ne scoate inițial din zona de confort) , ne împuternicește astfel încât să preluăm controlul asupra propriului viitor.

Luna Nouă în Berbec de pe 21 martie: Când te ajuți pe tine însuți, și cerul te va ajuta. Puterea noilor începuturi! Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

1 este și independent, puternic, curajos și chiar dacă întrebările: “Eu cine sunt? Eu ce fac?” vor fi pe buzele multora în luna martie 2023 (identitatea se cere căutată, identificată cu precizie și siguranță – ȘTIU CINE SUNT, CE VREAU ȘI CE FAC. ACESTEA SUNT VALORILE MELE, dar odată ce ea este stabilită, energiile vor curge liber și se vor canaliza în direcția în care le conduci tu), trebuie să mărturisim că energia lui 1 nu prea lasă loc pentru frică. 1 cere asumare, determinare, el activează drumul către împliniri și satisfacție, are potențialul de a ne revitaliza viețile și a ne aduce aminte de importanța propriei persoane și de faptul că fiecare dintre noi este unic și special în felul sau.

Martie 2023 este o lună puternică, cu o energie intensă și un potențial enorm de manifestare în propria realitate a tuturor acelor dorințe pe care le nutrim în mintea noastră. Trebuie să ținem cont însă și de faptul că este o lună orientată către ACȚIUNE și să nu ne culcăm liniștiți pe o ureche. Visurile noastre nu cresc singure și dorințele noastre vor căpăta o formă concretă în prezent atunci când între gândurile, convingerile și acțiunile noastre există o armonie. Avem de muncă, așa că trebuie să ne suflecăm mânecile, să ieșim din zona de confort dacă este necesar, să ne înarmăm cu răbdare, perseverență și iubire, convinși că ne vom îndeplini acele dorințe care servesc sufletului nostru într-un mod benefic.

Jupiter în conjuncție cu Chiron –  o conjuncție rară care are loc o dată la 14-19 ani! Ceea ce putem fi, vom deveni! Răni care se închid (și se VINDECĂ) EDITURA CUANTIC lansează PHRONESIS MARKETING, de Corneliu Vîlsan – prima carte de marketing strategic scrisă de un autor român! Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Este bine să gândim pozitiv, să avem gânduri de abundență, împlinire și de succes, să ne pregătim inimile pentru a porni pe căile unor noi începuturi sau relații, dar nu uitați că suntem liderii propriei vieți și că orice gând sau intenție trebuie dublată și de faptă.

Foto fr si main: KieferPix /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri