Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie

8 Februarie 2023 publicat în Horoscop 850 share-uri

Horoscopul italian are o viziune interesantă asupra existenței și personalității oamenilor. Pune cu precădere accent asupra trăirilor, emoțiilor și sentimentelor acestora și se raportează îndeosebi la modul în care iubirea, acest sentiment nobil, ne creionează esența ființei noastre și destinul.

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 și care aparțin Grupului D ►

Pentru tipologia D a horoscopului italian, 2023 promite mai multă armonie și echilibru, împăcare cu sine și cu cei din jur, o conexiune mai puternică cu cei dragi, o restructurare de sine puternică care permite detașarea și eliberarea de sentimente negative mai vechi care favorizau blocaje și stagnare. În cuplurile căsătorite pe care le formează acești nativi există semnale clare că acest an va fi unul bun și favorabil atâta timp cât vă acordați reciproc atenție, iubire, tandrețe, înțelegere și spațiu unul altuia și nu uitați că cel mai prețios lucru pe care îl aveți este iubirea. Iar această iubire trebuie prețuită, alintată, răsfățată și hrănită zi de zi prin gesturi mici.

Nativii single ai acestei tipologii au renunțat de mult timp să își caute iubirea în mod asiduu și investesc răbdători și încrezători în primele luni ale anului în consolidarea relației lor cu sinele, în vindecarea unor răni mai vechi, în desprinderea de vechi tipare comportamentele care le înfrânau zborul lor către pacea interioară, în iertarea unor persoane din familie sau din anturajul lor care îi triggeruiesc constant. Au renunțat la zbaterile lor emoționale și și-au încredințat fericirea care nu este în puterea lor de control universului. Iar acesta va lucra, într-adevăr, în beneficiul lor, cu precădere în a doua jumătate a anului. Există o tendință ca nativii single să lase oameni noi să se apropie de ei în loc să fie ei cei care îi abordează și este foarte posibil să se îndrăgostească fulgerător de unul dintre pretendenții lor, ba chiar să primească o propunere de căsătorie venind din partea unei persoane care locuiește temporar sau momentan într-o altă țară.

Foto: Mia Stendal /Shutterstock

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 și care aparțin Grupului E ►

Pentru tipologia E a horoscopului italian, 2023 poate fi un an al manifestării și al conectării cu cele mai profunde dorințe de iubire ale tale, un al al întregirii familiale, un an în care înțelegi unde ai greșit în trecut și ce trebuie să faci pentru a atinge echilibrul perfect în parteneriate și relații de iubire în acest an. Dorința nativilor acestei zodii de a fi oameni mai buni, de a fi mai recunoscători pentru tot ce au primit frumos în viețile lor în ultima vreme se traduce printr-o mai mare disponibilitate de a fi lângă celălalt trup și suflet, de a-l susține, de a-l asculta și a-l înțelege și de a funcționa precum un duo perfect în ciuda unor mici divergente ocazionale. La rândul tău, deși vei fi foarte aglomerat pe plan profesional și îți vei simți energia împărțită într-o mie de direcții, vei avea parte de toată susținerea și ajutorul persoanei iubite.

Pe de altă parte, 2023 aduce decizii radicale pentru nativii confuzi în iubire, nehotărâți sau care nu știu încotro să o apuce în privința unei anumite persoane față de care au sentimente amestecate. Ceea ce a început drept o relație nesigură se poate transforma într-o căsătorie sau invers. În aceste cazuri, lucrurile se fac sau se desfac de la sine, situațiile se limpezesc, sentimentele se clarifică și mulți nativi înțeleg ce au de făcut pe mai departe. Alți nativi single, în schimb, învață să își accepte sentimentele și se întorc la o fostă mare iubire pe care nu au putut să o uite niciodată, fiind dispuși să își acorde noi șanse sau să o ia de la capăt, cu toate implicațiile pe care le poate reprezenta acest lucru chiar dacă are loc la vârsta a doua în anumite situații. Vorbim în acest caz de vechi începuturi în iubire, dar care se resimt ca fiind noi, căci profunzimea sentimentelor este una intense. Putem chiar vorbi de reuniunea a două suflete pereche care în sfârșit, după multe obstacole, sunt aduse unul lângă celălalt prin puterea destinului.

Foto fr si main: Kateryna Upit /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri