10 Februarie 2023 publicat în Horoscop 41 share-uri

Horoscopul pentru ziua de 14 februarie, cunoscută ca și Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day, aduce multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. Iată ce ne rezervă astrele pentru acea zi din an în care încercăm să ne demonstrăm mai puternic iubirea. 

Unii ar spune că ar fi bine ca în fiecare zi să sărbătorim Valentine's Day și nu doar pe 14 februarie, alții consideră că o astfel de sărbătoare reprezintă o ocazie specială pentru gesturi speciale. De exemplu pentru o cerere în căsătorie.

Iată ce ne rezervă astrele în materie de iubire de Ziua Îndrăgostiților.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Berbec

Plini de energie și iubitori de adrenalina, nativii Berbec vor avea întotdeauna planuri mari pentru orice zi specială din viața lor, așa cum este și cea de Valentine's Day.

Cei implicați deja într-o relație cu siguranță plănuiesc o surpriză mare pentru persoana iubită, care să fie pe măsura sentimentelor pe care aceștia le poartă. Cu siguranță se așteaptă să-și impresioneze partenerul de viață și lucrează deja la acest plan poate chiar din luna ianuarie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Nativii singuri vor avea poftă de adrenalină și distracție, astfel că se pot aventura în călătorii sau în diverse proiecte ori întâlniri care să implice cunoașterea multor oameni. Alți nativi poate fac primul pas într-o relație pe care și-o doresc, dar care nu a început încă.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Taur

Nativii Taur pot avea păreri împărțite despre Ziua Îndrăgostiților, dar cu toate acestea nu vor vrea să își dezamăgească persoana iubită. Prin urmare, vor întocmi un plan care să le exprime căldura sufletească, emoțiile și chiar se pot gândi la un cadou destul de valoros pentru persoana dragă.

Nativii singuri poate își doresc să petreacă decât să rămână singuri în casă. Nu ar fi de mirare dacă Taurii ar da o petrecere în pijamale cu toți prietenii singuri.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Gemeni

Pentru Gemeni întreaga lună va fi despre iubire, nu doar Ziua Îndrăgostiților. Gemenii știu să profite de fiecare ocazie din viața lor și cum în luna februarie marketingul din jurul zilei de 14 este intens, le permite Gemenilor să profite de tot felul de oferte, astfel încât să facă o serie de achiziții și de surprize valoroase chiar pentru ei și persoana dragă.

Pot plănui chiar un weekend împreună în care ambii parteneri să se bucure de clipe minunate în doi.

Nativii singuri poate că se vor bucura de ofertele la ciocolată, dar totodată vor dori să petreacă alături de prieteni. Nu sunt foarte deranjați de faptul că nu au încă un partener de cuplu. Gemenii sunt foarte încrezători în viața lor și știu că norocul le este pus deoparte.

Foto: Prostock-studio/ shutterstock.com

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Rac

Nativii Rac sunt romantici, calzi și empatici, iar pentru ei Valentine's Day este legat atât de cadouri și de dovezi de iubire, cât și de modul în care se simt alături de persoana iubită. Racii vor dori să restabilească profunzimea relației lor de dragoste și vor încerca să dea la o parte tensiunile din cuplu și să rezolve unele fisuri, ca între cei doi parteneri să fie doar armonie.

Nativii singuri poate vor dori să petreacă această zi alături de prieteni dragi sau pur și simplu o vor lăsa să treacă precum orice altă zi obișnuită.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Leu

Nativii Leu vor avea poftă de extravaganță în această zi de 14 februarie. Cu siguranță au pregătit ceva deosebit pentru partenerul de viață. Poate o ieșire, o cină specială sau un miniconcediu. Au avut grijă să se sfătuiască puțin cu celălalt, astfel încât să nu-și suprapună planurile și surprizele. Leii se așteaptă și ei să fie surprinși de către partenerul de viață, să fie răsfățați și să fie cuceriți cu surprize și gesturi tandre. Ar fi o dezamăgire pentru un Leu să fie singurul care se implică în astfel de evenimente.

Nativii singuri fie aleg să se distreze cu această ocazie, fie vor deveni practici și își vor vedea de rezolvarea problemelor personale.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Fecioară

Nativii Fecioară își doresc mai degrabă intimitatea de ziua îndrăgostiților, decât o cină într-o zonă aglomerată sau o zi zgomotoasă și obositoare pentru ei.

Vor opta astfel pentru evenimente care să se desfășoare într-un cadru restrâns, poate chiar acasă ori poate se vor lega de locurile în care s-au cunoscut cu persoana dragă.

Nativii Fecioară vor îmbina melancolia cu intimitatea pentru a crea un cadru în care să se simtă liberi să își exprime sentimentele adevărate.

Nativii singuri vor prefera mai degrabă să se relaxeze în această perioadă. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri