10 Februarie 2023 publicat în Horoscop 41 share-uri

Horoscopul pentru ziua de 14 februarie, cunoscută ca și Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day, aduce multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. Iată ce ne rezervă astrele pentru acea zi din an în care încercăm să ne demonstrăm mai puternic iubirea. 

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Balanță

Balanțelor le plac surprizele și dovezile de dragoste și cu cât acestea sunt mai mari și mai surprinzătoare, cu atât mai bine. Le plac mesajele ascunse sub farfuria micului dejun, le plac surprizele în care sunt conduși legați la ochi de exemplu sau orice altă modalitate mai “zgomotoasă” și mai clară privind dovada de iubire.

În această lună simplele gesturi tandre nu vor fi suficiente pentru a mulțumi un nativ Balanță. Un cadou deosebit, poate chiar un mic concediu într-un loc unde să se simtă bine reprezintă alegeri pe gustul acestor nativi. Și cumva au dreptate, căci Balanțele doresc să iasă din cotidian, să se distreze, să se relaxeze și să încerce lucruri noi.

Nativii singuri ar putea face o năzbâtie în această perioadă.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion vor trece de la momentele de euforie la momente de dezamăgire, iar acestea nu au neapărat legătură cu persoana iubită, ci mai degrabă cu tranzitele pe care trebuie să le străbată în aceste zile în care cu toții sărbătorim iubirea.

Este recomandat să își păstreze buna dispoziție și să fie atenți și la emoțiile partenerului de viață, la nevoile acestuia și să încerce să acorde suficient timp cuplului.

Nativii singuri pot deveni melancolici de ziua îndrăgostiților.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Săgetător

Săgetătorii nu vor rata nicio ocazie pentru a-și demonstra sentimentele pentru persoana iubită, însă nici nu vor exagera cu cheltuielile. Vor găsi cele mai bune soluții pentru a crea o atmosferă minunată în cuplu, fără a se destabiliza financiar. Săgetătorii au nevoie de armonie, cu precădere în anul 2023, când aceștia vor căuta echilibrul și afecțiunea în viața lor intimă.

Nativii singuri nu vor da mare importanță acestei zile, ci se vor concentra pe rezolvarea problemelor actuale cu care se confruntă sau, la polul opus, vor dori să se relaxeze.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Capricorn

Capricornii avea un mod destul de rebel de a sărbători Valentine's Day. Atitudinea lor este intimă și personală și nu prea se confundă cu direcțiile generale ale cadourilor pentru această zi. Cu siguranță își vor surprinde partenerul de viață într-un mod inedit, autentic și intens, așa cum doar un Capricorn o poate face. Și pretențiile Capricornilor sunt mari de la persoana iubită, dar nu își vor arăta gândurile dacă se întâmplă să fie dezamăgiți.

Capricornii singuri sunt în stare să celebreze iubirea față de propria persoană de Îiua Îndrăgostiților, așadar nu vor face prea mult haz de necaz ci vor profita de ocazie pentru a se distra și a se simți bine.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Vărsător

În anul acesta este posibil ca și Vărsătorii să simtă nevoia de un cadru mai intim în ceea ce privește celebrarea Valentine's Day. Vărsătorii au traversat o perioadă aglomerată, turbulentă și este posibil să aibă nevoie de relaxare, de tandrețe și duioșie, de romantism și mai puțin de cadouri fizice, materiale.

Vărsătorii vor căuta conexiunea cu persoana iubită în februarie 2023.

Nativii singuri pot alege să își facă un cadou, să se răsfețe pentru că vor considera că este o ocazie bună să se pună pe ei pe primul loc.

Horoscop de Valentine's Day 2023: Zodia Pești

Nativii Pești nu vor lăsa să treacă neobservată această zi în care au ocazia să își exprime dragostea într-un mod deosebit. Unii se pot bucura de cererea în căsătorie, alții au ales cadouri, excursii și mesaje care au un ecou deosebit de intim pentru relația construită de a lungul timpului.

Peștii sunt firi sensibile, generoase și calde și la fel vor fi simțite și eforturile lor pentru a celebra Valentine's Day. De asemenea, dacă aveți un partener Pești, este recomandat să îi alegeți un cadou practic și altul legat de sufletul său.

Nativii singuri pot deveni melancolici în această perioadă, dar își pot rezolva problemele interioare prin artă și creație.

Sursa foto articol: George Rudy/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri