8 Februarie 2023 publicat în Horoscop 850 share-uri

Horoscopul italian are o viziune interesantă asupra existenței și personalității oamenilor. Pune cu precădere accent asupra trăirilor, emoțiilor și sentimentelor acestora și se raportează îndeosebi la modul în care iubirea, acest sentiment nobil, ne creionează esența ființei noastre și destinul.

Haideți așadar să spargem un pic bariera temporală și să pătrundem chiar în inima cosmică a eternității, decodificând pentru noul an 2023 tainele și limbajele celei mai puternice forțe din univers: iubirea. Prin prisma acesteia, din perspectiva horoscopului italian și a tipologiilor inedite pe care acesta le conține, vă prezentăm astăzi previziunile și direcțiile în iubire ale anului 2023:

Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 și care aparțin Grupului A ►

Pentru această tipologie a horoscopului italian, 2023 se anunță a fi un an complex, abundent, cu urcușuri și coborâșuri în iubire, dar mai ales cu unele momente cheie și revelații extraordinare care pot schimba destine sau traiecții de viață. Poate că energia acestui an poate fi uneori copleșitoare sau percepută ca fiind prea mult pentru această zodie, însă ea este una pozitivă și conține un strop de magie în ea atunci când învață să se alinieze corespunzător la capacitățile sale și să o fructifice în consecință. Deși începutul anului poate începe cu unele dificultăți la nivelul cuplurilor în care sunt implicați acești nativi, poate chiar cu unele discuții în contradictoriu în privința planurilor de viitor, a posibilității unei căsnicii sau a unei sarcini, cu sentimentul de nesiguranță, dezamăgire poate sau inima un pic tristă, nu există trasată o linie clară de destin și răsturnările de situații vor fi la ordinea zilei în funcție de gradul de evoluție spirituală a nativilor respectivi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Prin urmare, în timp ce unii nativi capătă o claritate fantastică asupra circumstanțelor lor de viață și a relațiilor lor de iubire și fac alegeri în cunoștință de cauză, asumare și cu inima împăcată, chiar dacă acest lucru poate însemna o ruptură definitivă sau o separare pentru ei, alții se vor reconcilia cu persoana iubită și își vor reconstrui relația pe noi piloni: ai încrederii, ai familiei și ai respectului. Una peste alta, începând cu cea de-a doua jumătate a anului, clopotele de nuntă pot bate în ambele cazuri și unele întâlniri predestinate pot schimba viață celor single, dar care și-au deschis inimile către o nouă iubire.

Foto: Wedding and lifestyle /Shutterstock

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 și care aparțin Grupului B ►

Pentru tipologia B a horoscopului italian, 2023 mizează mult pe elementul imprevizibilului, al capacității de exprimare și al regăsirii suflului vital al vieții înainte de a-l re(căuta) pe cel al iubirii. Astfel, pentru nativii single al acestei zodii, 2023 se va simți ca fiind un an eliberator din punct de vedere karmic și emoțional, un an al regenerării, al explorării de sine, poate chiar aventuros și plin de experiențe frumoase și noi pentru o bună parte din nativi. O undă de pozitivitate plutește deasupra acestui an pentru această zodie. Nativii cu o karmă grea reușesc să își depășească condițiile și limitările de destin, explorând noi dimensiuni ale vieții lor, detașându-se de trecutul lor și îndrăznind să își construiască un nou viitor. Astfel, pentru aceștia anul le oferă multiple oportunități de a călători mai mult, de a interacționa cu persoane noi, de a cunoaște noi culturi și de a-și îmbogăți nu doar cunoștințele, ci și emoțiile.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Noi sclipiri de iubire se înfiripă în sufletul multora și unii nativi single vor cunoaște ca din senin, prin jocurile de circumstanțe ale destinului, o persoană care le va schimba modul în care privesc viață. La fel de posibil este ca relația cu aceasta să evolueze rapid către o relație stabilă și chiar către întemeierea unei familii în acest an. În privința celor aflați deja în căsnicii sau în relații de termen lung, inventivitatea și creativitatea sunt cuvintele cheie care le vor caracteriza evoluția relațională cu partenerul de viață. Este intensificată dorința acestor nativi de a se bucura din plin de conexiunea cu partenerul de viață, de a-și anima viața conjugală prin mici surprize, călătorii în doi, mai mult romantism și mai multă pasiune.

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 și care aparțin Grupului C ►

Pentru tipologia C a horoscopului italian, 2023 aduce un plus de maturizare emoțională, nenumărate ocazii de se dezvolta individual și în cuplu, de a iubi, dar și de a se responsabiliza și a-și asuma un nou rol în viața acestora. 2023 este un an dinamic și în mișcare pentru această zodie, cu un ecou transformator de-a lungul întregului an, mai ales că în viața mai multor nativi din această zodie există posibilitatea apariției unor mari schimbări sau transformări indiferent că ne referim la schimbarea statutului marital, la schimbarea jobului, la mutarea într-o altă țară sau oraș sau la trecerea la statutul de părinte. Cert este că acești nativi vor fi nevoiți să se reinventeze, să facă mai mulți pași înainte pentru a-și putea cuprinde nouă viață și a face față schimbărilor care o străbat, dar o vor face cu bucurie, cu entuziasm, însuflețiți de determinare, curaj și voința de a deveni niște oameni mai buni și mai iubitori pentru cei dragi.

De asemenea, succesul în afaceri al partenerului de viață le va aduce mai multe beneficii și vor putea să își îmbunătățească viața de familie și să implementeze unele visuri la nivel familial precum decorarea locuinței sau achiziționarea uneia mai spațioase. Pentru nativii single, vor apărea mai multe oportunități de întâlniri romantice și de a se conecta emoțional cu o persoană față de care se simt puternic atrași și față de care simt fluturași în stomac. Depinde de aceștia însă cui acordă timp și șanse reale de a forma un cuplu și de a lăsa acești fluturași să se transforme în sentimente autentice și durabile de iubire.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri