Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele!

19 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 1624 share-uri

Iată care sunt zodiile care vor beneficia în mai mare măsură de energia pozitivă a Lunii Noi în Vărsător, vor avea parte de noroc, noi oportunități și noi experiențe și vor reuși să își manifeste dorințele inimii lor în viitorul imediat și apropiat.

Pe 21 ianuarie, atunci când pe bolta cerească va răsări prima Luna Nouă din 2023, un aspect astrologic puternic în astrologie și în ciclul lunar, vom avea parte totodată și de speranța unui nou început. Vorbim de o Lună Nouă care cade la 1 grad în semnul Vărsătorului și care formează totodată un sextil cu Jupiter în Berbec, planeta norocului și a expansiunii. Prin urmare, în această perioadă, unele dintre zodii, mai mult decât altele, vor fi deosebit de norocoase, optimiste și cu multă pozitivitate la purtător în mai multe domenii ale vieții lor. Lunația aceasta le este extrem de benefică, reușind totodată să se conecteze cu persoanele din jurul lor și să construiască sau să realizeze lucruri deosebite în cadrul unor proiecte, relații, parteneriate sau colaborări.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Iată care sunt zodiile care vor beneficia în mai mare măsură de energia pozitivă a Lunii Noi în Vărsător, vor avea parte de noroc, noi oportunități și noi experiențe și vor reuși să își manifeste dorințele inimii lor în viitorul imediat și apropiat.

Zodia Vărsător

Pentru Vărsător, această Lună Nouă chiar în semnul său are de-a face foarte mult cu alinierea la propria persoană și la destinul său, la autenticitatea sa intrinsecă și la adevărul ființei sale. Vărsătorul a înțeles și a asimilat multe lecții în ultima perioadă, și-a înțeles mai bine menirea și sensul existenței sale, acum este gata să treacă la un alt nivel, iar cosmosul vine în întâmpinarea vibrației sale înalte. '

Pentru această zodie sunt la orizont în perioada următoare câteva schimbări importante care îi pot transforma cursul vieții sale în mod decisiv. Vorbim, poate, de o întâlnire de destin, de dragoste autentică, o conexiune puternică cu o altă persoană, lucruri noi pe care le are de realizat, implementat sau manifestat și care au un oarecare impact și la nivel de grup și colectivitate, implicarea într-un proiect de anvergură care ii poate transforma la propriu viață în mai bine. Cei din jurul sau îl apreciază enorm pentru calitatea muncii sale și pentru mintea sa genială și este foarte posibil că în perioada următoare să primească o mărire de salariu sau o sumă de bani neașteptată.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea
Foto: CYC /Shutterstock

Zodia Taur

Pentru zodia Taur, Luna Nouă în Vărsător iluminează puternic sectorul carierei, al recunoașterilor și al reputației publice. Este foarte posibil ca, dincolo de lumina reflectoarelor, în culise, unele persoane aflate în poziții de autoritate, putere sau cu o mare influență în cercurile tale să îți deschidă noi uși și oportunități, să lucreze în favoarea ta, să te aprecieze cu adevărat și să te considere omul potrivit la locul și momentul potrivit, propunându-ți o nouă funcție sau un nou job care îți poate transforma viața.

Chiar dacă acest lucru poate veni la pachet cu noi responsabilități pentru tine, realizări frumoase te așteaptă în perioada următoare și un nou capitol de viață sau de profesie se deschide pentru tine. La locul de muncă, vei resimți și influența lui Uranus, guvernatorul Vărsătorului, influențându-te într-un procent destul de mare. Vei simți nevoia să faci lucrurile altfel decât de obicei, vei vedea și gândi dincolo de “cutie”, vei veni cu idei și propuneri noi, vei fi mai rebel, dar totul într-un mod constructiv, creativ și inovator.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri