Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele!

19 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 1624 share-uri

Iată care sunt zodiile care vor beneficia în mai mare măsură de energia pozitivă a Lunii Noi în Vărsător, vor avea parte de noroc, noi oportunități și noi experiențe și vor reuși să își manifeste dorințele inimii lor în viitorul imediat și apropiat.

Zodia Rac

Pentru zodia Rac, perioada Lunii Noi în Vărsător reprezintă un moment bun de a se conecta la sine, la nevoile și emoțiile sale, de a-și recunoaște vulnerabilitățile, dar și puterea neconștientizată de regenerare care se află în interiorul ființei sale. Este foarte posibil ca de un pic de vreme nativul Rac să fi făcut deja cunoștință cu noi oportunități de viață, să fi cunoscut pe cineva nou, să se fi îndrăgostit sau să fi deschis o nouă filă din cartea vieții sale, însă în același timp să i se fi reactivat răni mai vechi din trecut (poate rămase nevindecate) și necesitatea de a se elibera de povara deciziilor sale trecute.

Este timpul să îți îmbrățișezi puterea personală și a timpului petrecut nu doar cu alții, ci și cu tine, să accepți sprijinul celorlalți, să accepți că ai responsabilitatea pentru propria persoană, să îți duci la finalizare obiective mai pragmatice și să închei acele parteneriate financiare care se anunță deosebit de benefice și avantajoase pentru tine. În momentul în care vei fi vindecat, și relațiile tale actuale vor fi vindecate și vor lua turnura potrivită pentru tine - și aici putem vorbi chiar de o căsătorie în viitorul apropiat, o afacere sub forma unui parteneriat pe termen lung, o mare realizare care îți va aduce bucurii nenumărate pe viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Este important să crezi în tine și în capacitățile tale în această perioadă. Rezervele și resursele tale financiare se vor regenera considerabil în perioada imediat următoare, foarte posibil chiar să primești o ofertă foarte bună de serviciu sau de proiect de colaborare.

Zodia Berbec

Luna Nouă din Vărsător de pe 21 ianuarie are un impact puternic și asupra zodiei Berbec, iluminând cea de-a 11-a casă a visurilor, a speranțelor și a alianțelor. Dacă ținem cont și că Jupiter, planeta norocului și a abundenței, se află și ea în acest semn în această perioadă, putem vorbi despre evenimente și lucruri bune și foarte bune pentru această zodie. Este o perioadă excelentă pentru a te face remarcat, pentru a-ți extinde rețeaua de cunoștințe, pentru a socializa, pentru a te angaja în munca de echipa sau a fi alături de oameni cu care împărtășești aceleași pasiuni și interese.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Unele întâlniri din această perioadă, mai ales dacă sunt cu oameni de mare valoare emoțională și spirituală, îți pot schimba viața și cariera și se pot dovedi cu timpul a fi adevărate binecuvântări, ascunse sub masca unor banale întâlniri. Este încurajat schimbul de idei și de conversații cu alții căci îți stimulează mintea și spiritul și îți fac introducerea într-un nou univers în care dorințele tale pot deveni mai ușor realitate.

Foto fr si main: CYC /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri