18 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 2734 share-uri

Pe 21 ianuarie, ora 22.53, Luna intră în faza ei de Lună Nouă și își va revărsa energia ei astrală asupra noastră, binecuvântându-ne deopotrivă cu lumina și întunericul ei în această frumoasă noapte a sufletului. Întâmplător (sau nu), din perspectivă astrologică, prima lună nouă care răsare pe cerul nopții în anul 2023 cade la 1 grad în semnul Vărsătorului, grad a cărui semnificație poartă în sine o încărcătură karmică și ne amintește despre amploarea energetică a noilor începuturi și a noilor posibilități.

Vorbim de o Lună Nouă care inițiază un nou ciclu cu o energie regenerantă și înnoitoare care beneficiază și de energia puternică a Vărsătorului. Vărsătorul este un semn al inspirației și al idealurilor, el are visuri mărețe și este de multe ori cu un pas (vizionar) înaintea vremii și lumii sale. El este echipa, este simbolul prieteniei și al fraternității, este un spirit umanitarian, în a cărui existența colectivitatea, societatea și umanul joacă un rol important.

Luna Nouă în Vărsător ne aduce așadar posibilități infinite și unele manifestări extraordinare atunci când vine vorba despre suflet și comunicarea de la suflet la suflet, în tot ceea ce ține de proiecte sau activități de grup, de prietenii, de eforturi umanitare, de dorința de a aparține/ a adera la o comunitate sau de a aduce ceva nou/ ceva de valoare, de a coopera într-o formă sau alta pentru un bine comun indiferent de cât de diferiți sunteți. Socializăm în această perioadă, facem schimburi de idei, viziuni și gânduri pozitive, întindem și prindem mâini de ajutor de la cei din jurul nostru, primim sprijin, îl oferim cu iubire și solidaritate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele! Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte Cele mai frumoase citate despre luna ianuarie

În acest ciclu al Vărsătorului suntem încurajați să recunoaștem valoarea prieteniei și a interacțiunii umane, dar în același timp și să ne detașăm de obiceiuri mai vechi sau chiar de atașamentul nostru față de trecut, față de emoții trecute, pentru a ne vindeca și a ne scutura de orice umbre și pânze de păianjen pe care le-am întâlnit în traseul nostru interior până acum și în același timp a contribui la vindecarea lumii din jurul nostru. Fiindcă Vărsătorul se află întotdeauna într-o strânsă legătură cu cei din jurul său, iar acolo unde un Vărsător se vindecă, alți 10 în jurul sau încep același proces prin intermediul și cu ajutorul său.

Foto: SN VFX /Shutterstock

Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie aruncă și o lumină puternică în sufletele noastre și ne ascute intuiția și percepția, determinându-ne ca în această perioada să avem momente de genialitate sau de inspirație pură, conversații extraordinar de profunde sau extrem de revelatoare și șocante cu cei din jur.

Skol dă premii de 1000 lei pe zi românilor pentru plata facturilor la utilități „Paracliserul” lui Sorescu cu actorul Claudiu Bleonț, pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca SFAT de supraviețuire pentru fiecare zodie în vreme de Mercur Retrograd (pana pe 18 Ianuarie 2023)

Luna Nouă în Vărsător poate aduce și unele schimbări progresiste în viețile noastre, experiențe diferite/noi care ne pot revitaliza spiritul, dar și modalități inedite de a găsi rezolvarea unor probleme sau soluții care au în vedere un fel de gândire mai neconvențional, “în afara cutiei”. Luna Nouă de pe 21 ianuarie plantează o sămânță mică, dar puternică, de speranță ancorată în adevăr și autenticitate, intrinseci naturii Vărsătorului.

Acestui aspect de Lună Nouă în Vărsător i se adaugă și prezența lui Venus și Saturn în semne de aer în această perioadă așa că în această perioadă este foarte posibil ca relațiile instabile să se clatine serios sau să treacă printr-un test final al timpului. Acolo unde sunt sentimente sincere și înalte, dar și voința de a face lucrurile să meargă în direcția potrivită pentru ambii parteneri, aceste aspecte astrale pot adăuga mai multă structură, profunzime și flexibilitate (apa care se revarsă din simbolul arhetipal al Vărsătorului curge) atunci and vine vorba de lecții de destin și obiective în cuplu pe termen lung. Acest lucru se aplică însă și la modul general.

Lidl România le oferă și anul acesta două zile libere de Crăciun tuturor angajaților din magazine Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023 6 vedete din România și-au arătat emoțiile reale pe BeReal, într-o campanie Biosil

Acolo unde există un angajament puternic față de un ideal, o dorință, o persoană, este foarte posibil ca orice îți pui în minte să se și îndeplinească dacă rămâi prezent, angajat, în ciuda obstacolelor, a provocărilor, a îndoielilor sau ale unor patternuri de gândiri sau credințe auto-limitative.

Saturn în conjuncție cu Venus ne invită să ne dedicăm în mod responsabil, complet, unor valori la care ținem, dar și unor relații despre care simțim că merită toată atenția și grija noastră. Soarele și Luna Nouă în Vărsător vor crea o conjuncție și cu Pluto, ceea ce înseamnă o moarte și o înviere simbolică, o detașare de vechi și expansiunea în ceva nou, îmbunătățirea a ceva deja existent în viețile noastre.

Începe ziua cu o cafea cu gust desăvârșit, în capsulele Julius Meinl 100% biodegradabile și compostabile domestic, compatibile Nespresso®* Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Foto fr si main: BarlianArt /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri