23 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 93 share-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2023 ne aduce foarte multe vești bune care vor concretiza o perioadă de timp bogată în energii pozitive, în gânduri mărețe și planuri realiste, în putere de a găsit calea către succes, dar și în noroc astral pe care majoritatea zodiilor îl vor primi acolo unde au cea mai mare nevoie. Vă invităm să descoperiți principalele evenimente astrologice din ianuarie 2023 și cum vor influența acestea nativii zodiacului european. 

Principalele evenimente astrologice din ianuarie 2023

Evenimente astrologice ianuarie 2023 - Martea și Mercur retrograde

Deși începutul de an nu îl vom simți neapărat promițător, tocmai pentru că Marte și Mercur vor fi în continuare retrograde până pe 12 ianuarie și respectiv 18 ianuarie, totuși putem deja să respirăm ușurați pentru că începem să identificăm care sunt căile pe care ar trebui să mergem în acest an și cum am putea să ne creăm singuri norocul.

Pentru a fructifica cel mai bine această perioadă este indicat să gândim, căci vom avea o gândire extrem de creativă, chiar dacă eficiența planurilor noastre va fi destul de dificilă, pentru că vom întâmpina tot soiul de obstacole generate de aceste două planete. Să nu uităm că aceste planete au menirea să ne învețe să fim, pe de o parte, mai atenți la riscuri, iar pe de altă parte ne exersează capacitatea noastră de a ne adapta rapid la nou și de a găsi soluții pentru a merge mai departe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Și trebuie să recunoaștem că oricâtă teorie am ști, practica întotdeauna își spune cuvântul. Tocmai această practică oferită de cei mai buni învățători astrali o experimentăm în această perioadă.

Așadar spuneam că este bine să ne folosim mai mult mintea și gândirea creativă, astfel încât să elaborăm anumite planuri sau să reușim să ne detașăm de grijile zilnice, ca să putem privii orizontul și să avem acele gânduri mărețe care ne dau direcțiile salvatoare în viață.

Evenimente astrologice - Pe 2 ianuarie Venus intră în Vărsător

Am ținut să punctăm aceast tranzit astral tocmai pentru a sublinia cele spuse mai sus, deci tranzitul lui Venus în Vărsător ne va aduce o imaginație bogată, dar și puterea de a găsi soluții inedite, rapide și eficiente atunci când ne aflăm față în față cu o problemă sau cu un obstacol. E ca și când primești acel ajutor de care aveai nevoie și care poate veni la tine prin diverse căi: fie ai pur și simplu o idee sclipitoare, poate intuiția este cea care îți transmite mesajul de care aveai nevoie ori pur și simplu vei ști cui și când să ceri ajutor ca să obții rezolvarea situației.

Venus intrat în Vărsător ne va influența deosebit de puternic domeniul relațiilor din viața noastră. Dragostea va deveni mai frumoasă și chiar vom avea noroc în iubire, vom reuși să rezolvăm problemele amoroase cu care ne confruntăm ori să trecem peste o durere emoțională pe care am experimentat-o în ultimul an sau în ultimii ani, reușind astfel să ne vindecăm anumite răni interioare.

Acest tranzit pune focus și pe capacitatea noastră de comunicare și vom găsi, de multe ori, mâna de ajutor de care aveam nevoie în cercul prietenilor noștri vechi sau pe care i-am cunoscut de curând.

Foto: Patuss89/ shutterstock.com

Evenimente astrologice - 6 ianuarie 2023: Lună Plină în Rac

Dacă tocmai am vorbit despre îmbunătățirea relațiilor noastre, inclusiv a celor amoroase, Luna Plină care va avea loc în zodia Rac va accentua și mai mult aceste tendințe. Vom reuși să ne conectăm mai bine cu noi înșine, dar și cu persoanele iubite, vom putea să privim cu claritate și sinceritate în interiorul nostru și să descoperim acele zone vulnerabile unde avem nevoie de vindecare.

Totodată, Luna Plină în Rac deschide noi șanse pe care le putem avea în relațiile de iubire, dar mai ales în familie. Astfel că multe aspecte de familie, de cuplu sau legate de prieteni își pot găsi rezolvarea în această perioadă care, pe cât este de scurtă, pe atât este de intensă.

Evenimente astrologice - 12 ianuarie 2023: Marte iese din mișcarea retrogradă și va merge prin zodia Gemeni

Acest eveniment astral ne ridică vălul de pe ochi și ceața din minte, dar și frustrarea din suflet. Faptul că planeta Marte iese din mișcarea sa retrogradă și va traversa zodia Gemeni ne va aduce puterea de a ieși din zona de nemulțumire sufletească, de a ne rezolva frustrările și vulnerabilitățile care, în ultima perioadă, ne-au blocat enorm de mult evoluția.

Mai mult decât atât, ne vom simți eliberați și ușurați, iar furia care, pentru unii nativi, a generat conflicte în ultima perioadă, va dispărea și ea.

Ne vom simți ușori sufletește și spiritual, ne vom simți împliniți și binecuvântați și vom avea mult mai multă încredere în noi pentru a face pașii la care visăm.

Horoscop - 18 ianuarie 2023: Mercur iese din mișcarea sa retrogradă și va traversa zodia Capricorn

Capricornul este o zodie foarte încrezătoare, cu o personalitate puternică, foarte muncitoare și inteligentă totodată. Mercur în Capricorn va avea o influență cât se poate de pozitivă asupra noastră.

Vorbim aici în special de partea practică și de realizările noastre concrete. Lucrurile vor începe să meargă de la sine, vom simți că atunci când ne propunem să facem ceva și chiar muncim în acest sens rezultatul va veni ușor.

De asemenea, putem constata că avem chiar acum puterea de a începe realizarea unor planuri pe care le aveam ca rezoluții pentru anul 2023 și chiar dacă le priveam ca fiind departe, se pare că sunt mult mai tangibile decât ne-am imaginat. Astrele ne deschid ușile de care aveam nevoie și ne pun pe tavă prin acest tranzit al lui Mercur în zodia Capricorn acele elemente de care avem nevoie pentru a reuși. Trebuie doar să vrem cu adevărat și să facem ceva pentru a ne atinge scopul. Este timpul să părăsim lumea visării și să trecem la faptă.

Horoscop - 20 ianuarie 2023: Soarele intră în Vărsător

Și dacă rândurile de mai sus încă nu v-au convins că luna ianuarie 2023 va fi una extraordinară pentru toți nativii din zodiacul european, ei bine iată că venim să așezăm cireașa în vârful prăjiturii: Soarele intră în zodia Vărsător. O zodie foarte nonconformistă, cu temperament puternic și unic și tocmai această unicitate le conferă imprevizibilitatea, pentru că au o imaginație și o putere creativă ce depășește cu mult așteptările celorlalți. Adăugăm și multă inteligență și obținem o rețetă care este mult exacerbată prin puterea atât de pozitivă a Soarelui.

Acest tranzit ne va scoate din confortul personal și vine să continue acel impuls al acțiunii și al obținerii rezultatelor pe care tranzitul precedenta lui Mercur în Capricorn tocmai la startat.

Individualitatea, ideile personale, puterea de a acționa vor caracteriza evoluția planurilor noastre, indiferent că este vorba despre carieră, relație sau dezvoltare personală și echilibrul spiritual.

Da, ieșirea din confort nu este comodă, dar vom simți că este timpul să ne asumăm aceste schimbări și aceste forțe pe care fiecare dintre noi le avem și pe care este timpul să le scoatem la iveală pentru a obține ceea ce ne dorim cu adevărat.

Horoscop - 21 ianuarie 2023: Luna Nouă în Vărsător

Și încheiem cele mai importante evenimente astrologice ale lui ianuarie 2023 prin Luna Nouă în Vărsător.

Vom traversa acest eveniment astrologic cu un entuziasm fabulos și cu o putere de a transforma și manipula prezentul, pentru ca noi să ne atingem scopurile asemănătoare cu cea a unui artist care modelează lutul. Nu doar că reușim să obținem ceea ce ne dorim, dar întreg procesul ne și place.

Este o perioadă extraordinară în care avem puterea să ne urmăm visurile și să întoarcem cârma bărcii spre orizonturile pe care dorim să le cunoaștem.

Sursa foto articol: Look Studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri