27 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 236 share-uri

Pe măsură ce se apropie numărătoarea inversă pentru Revelionul 2023, mulți oameni se întreabă dacă acesta va fi anul în care își vor găsi în sfârșit sufletul pereche. Deși nu există o modalitate sigură de a prezice cine va găsi iubirea în această noapte specială, astrologia poate oferi o perspectivă asupra semnelor zodiacale care sunt cele mai susceptibile de a-și întâlni sufletele pereche în noaptea dintre ani. Iată ce semne zodiacale își pot găsi sufletele pereche în noaptea de Revelion 2023:

Horoscop Revelion 2023: Zodia Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul, al doilea semn astrologic al zodiacului, este cunoscut pentru stabilitatea, fiabilitatea și caracterul său practic. Cei născuți sub semnul Taurului sunt, de obicei, puternici și hotărâți, cu o apreciere profundă pentru lucrurile mai fine, luxoaxe și artistice din viață.

În ceea ce privește dragostea și relațiile, Taurul este adesea atras de parteneri cu care își împărtășesc valorile și apreciază stabilitatea pe care o aduc unui parteneriat. Ei sunt cunoscuți pentru loialitatea și angajamentul lor și sunt dispuși să muncească din greu pentru a menține o relație puternică și împlinită.

Când vine vorba de găsirea sufletului pereche, Taurul este probabil să-și întâlnească perechea într-un cadru mai tradițional, cum ar fi prin intermediul prietenilor comuni sau al unui eveniment comunitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Taurii au nevoie să-și amintească faptul că dragostea necesită un anumit nivel de vulnerabilitate și deschidere și ar trebui să fie dispuși să dea o șansă persoanei cu care se simt cu adevărat conectați. Cu puternicul lor sentiment de determinare și capacitatea lor de a persevera prin provocări, Taurii au potențialul de a găsi un suflet pereche care să-i sprijine și să-i încurajeze în călătoria lor prin viață chiar în noaptea de Revelion. Nu-i bai, norocul in dragoste îi urmărește tot anul 2023.

În noaptea de Revelion își pot găsi sufletul pereche în cineva care împărtășește aceleași calități ca și ei.

Nativii au șansa să întâlnească o persoană interesantă într-un cadru familial, la o petrecere sau prin intermediul prietenilor comuni, care le pot face cunoștință cu o persoană cu care rezonează foarte mult. Ei ar trebui să fie atenți la cineva care este de încredere și prezintă seriozitate, deoarece acesta ar putea fi începutul unui parteneriat cu adevărat împlinit și stabil.

Horoscop Revelion 2023: Zodia Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul, cel de-al patrulea semn al zodiacului, este caracterozat prin profunzimea emoțională, sensibilitatea și natura sa empatica. Cei născuți sub semnul Racului sunt de obicei profund intuitivi și grijulii, cu o nevoie puternică de legături strânse și un sentiment de siguranță în relațiile lor.

Racii se dovedesc adesea atrași de parteneri cu care își împărtășesc profunzimea emoțională și care înțeleg nevoia lor de intimitate și securitate. Racii sunt empatici și grijulii și sunt dispuși să depună eforturi pentru a menține o relație puternică și împlinită.

Când vine vorba de găsirea sufletului pereche, in noaptea de Revelion 2023 Racul are mari șanse să-și întâlnească perechea într-un cadru mai intim, cum ar fi printr-un hobby sau o activitate comună, ori chiar printre prieteni sau colegi. Se pot afla chiar într-o calatorie, iar o persoană strină să intre subtil în viațalor. Au nevoie de o persoană caldă și empatica, sensibilă, pentru care valorile umane sunt importante și cu care să se simtă cu adevărat conectati.

Racul se poate lupta uneori cu increderea si poate avea tendinta de a rezista emotional. Este indicat să se lase purtați de val la acest final de an, ca să nu rateze șansa de a observa pe cineva care chiar ar putea sa le aducă o poveste de dragoste ca în romanele romantice.

Horoscop Revelion 2023: Zodia Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt cunoscuți pentru natura lor harnică și ambițioasă, iar în noaptea de Revelion 2023 își pot găsi sufletul pereche într-o persoană cu care împărtășesc optimismul și determinarea. Capricornii sunt susceptibili să-și întâlnească sufletul pereche într-un cadru mai profesionist, cum ar fi printr-un loc de muncă comun sau un eveniment mai vast. Sau poate pur și simplu în cadrul unei petreceri nonconformite, unde oamenii se exprimă liber.

Capricornii au nevoie de cineva care să fie la fel de motivat și ambițios ca ei sau poate și mai și, cu atât mai mult în anul 2023, când Capricornii parcă prind aripi și va fi foarte greu de ținut pasul cu ei.

Indiferent de zodia ta, este important să-ți amintești că găsirea sufletului pereche este o călătorie și nu există un calendar stabilit pentru momentul în care se va întâmpla. Cel mai important lucru este să rămâi deschis la experiențe noi și să fii deschis la întâlnirea cu oameni noi. Cine știe, s-ar putea să-ți găsești sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023! Fie că ești Taur, Rac sau Capricorn, fie că faci parte din oricare dintre celelalte semne astrologice, păstrează-ți mintea și inima primitoare și s-ar putea să găsești iubirea vieții tale în această noapte specială.

Capricornul se poate lupta uneori cu intimitatea și poate avea tendința de a-și prioritiza cariera în fața iubirii. Tocmai de aceea este bine să-și amintească faptul ca are dreptul la o pauză de muncă, o pauza la care să recugă des pentru a privi în sufletul său și pentru a da curs nevoilor emoționale.

Sursa foto: TierneyMJ/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri