9 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 143 share-uri

Am intrat deja în atmosfera de sărbătoare, iar astrele ne pregătesc suprize frumoase pentru acest final de an. Vă invităm să citiți horoscopul complet al Crăciunului pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Berbec

Vei dori ca finalul de an, oricât de încărcat ar fi ca responsabilități, să îl petreci în liniște, în armonie, alături de toți cei dragi ție.

Vei dori să lași grijile la o parte și vei primi multe suprize frumoase din partea prietenilor și a familiei. Rezervă-ți câteva zile în acre să călătoreșți, sufletul tău are nevoie să evadeze puțin în locuri noi.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Taur

Aceste sărbători te surprind cu unele goluri în sulfet, întrebări fără răspuns sau cu un dor pentru cineva sau ceva anume.

Poate o etapă din viața ta încă nu ai încheiat-o, poate mai ai o rană de vindecat sau pur și simplu este posibil să îți doreșți să fi fost în altă parte în acel moment.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Aceste sărbători sunt nostalgice pentru tine, dragă nativ Taur, însă încearcă să te concentrezi pe ceea ce ai, căci viața a fost darnică cu tine și ești cu adevărat o persoană binecuvântată.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Gemeni

Ai atât de multe planuri pentru acest final de an și deja ai organizat zilele de sărbătoare. Ști când și cu cine te vei revedea și ai nevoie ca în aceste zile să te deconectezi total.

Lasă grijile la o parte și distrează-te așa cum dorești. Dă frâu liber intuiției și fă acele alegeri pe care ți le dorești cu adevărat, oricât de trăsnite ar fi acestea.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Rac

Acest final de an poate fi mai dificil din punct de vedere emoțional pentru nativii Rac. Aceștia se simt responsabili pentru starea de spirit a unor persoane dragi din preajma lor și vor face eforturi să aducă echilibrul și veselia în casă.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Pe de altă parte, ultimii ani au fost destul de obositori pentru acești nativi, iar această oboseală se resimte încă.

Racii vor avea mare nevoie de iubire, de liniște și odihnă în preajma acestor sărbători de iarnă, dar și de conexiune cu cei dragi.

Foto: Casther/ shutterstock.com

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Leu

Leii vor găsi soluții să se distreze cu ocazia acestor sărbători, să călătorească, să iasă din cotidian, să alunge rutina și să se bucure de viață, de zile libere, de adrenalină.

Vor fi destul de organizați încât să se revadă cu toate persoanele dragi, dar totodată să se bucure de puțină libertate și timp liber.

Atenție la excesele alimentare, căci este posibil să exagereze, ca apoi să se simtă rău.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Fecioară

Nativii Fecioara și-au făcut câteva planuri frumoase pentru aceste sărbători de iarnă și deja au început să le pună în practică.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Însă accentul perioadei cade pe surprizele pe care ceilalți le pregătesc pentru ei. Fecioarele vor fi deosebit de frumos surprinse de persoanele dragi și chiar de oamenii pe care nu i-au revăzut de multă vreme.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Balanță

Balanțele vor simți multă forfotă la finalul acestui an și totodată este posibil să se simtă puțin copleșite de toate pregătirile pe care trebuie să le facă. Cu toate acestea, vor avea inima inundată de emoții, de iubire, de momente frumoase și neașteptate, de surprize și voie bună.

Au nevoie să găsească și puțin răgaz și pentru ei, să se odihnească, să își asculte gândurile, să își liniștească sufletul.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion vor dori să iasă mai mult din casă în preajma acestor sărbători, să își întâlnească prietenii mai vechi, oameni la care țin și care se află la mare distanță de ei. Pot vizita alte orașe, pot chiar să călătorească în altă țară sau să facă invitații la ei acasă.

Va fi o perioadă foarte frumoasă pentru Scorpioni, căci tocmai de conectare aveau nevoie pentru a-și restabili echilibrul interior.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Săgetător

Săgetătorii pot deveni puțin melancolici la acest final de an. Pare că în sufletul lor sunt încă unele răni deschise de care nu s-au ocupat corespunzător și pe care încerca să le ignore doar de dragul atmosferei.

Unii nativi pot răbufni sau se pot retrage subit, fără ca cei din jur să înțeleagă bine ce se întâmplă cu ei.

Este important ca Săgetătorii să facă pace cu ei înșiși și să accepte acele dureri interioare, să își dea răgaz să le rezolve și să fie blânzi cu ei înșiși.

Foto: Nejron Photo/ shutterstock.com

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Capricorn

Chiar dacă sărbătorile de iarnă îi ajută pe Capricorni să se reconecteze cu familia și prietenii, totuși aceștia pot avea tendința de a se retrage în cuplu sau în muncă.

Fie este vorba despre probleme de cuplu nerezolvate pe care Capricornii vor să le finalizeze acum, fie au nevoie de multă iubire și conectare cu partenerul de viață, de spațiu intim, de manifestare romantică.

Unii nativi pot considera că se simt pregătiți să între în noul an abia dacă și-au rezolvat anumite probleme legate de serviciu sau carieră și nu se vor lăsa până ce nu le vor finaliza.

Cert este că vor reuși să realizeze ceea ce și-au propus și să petreacă acest timp așa cum își dorec.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Vărsător

Sărbătorile acestea par să fie desprinse dintr-u cadru ciclic, căci multe aspecte mai vechi se vor repeta și la finalul acestui an. Poate este vorba despre o tradiție familială pe care o respectați, poate vizitați aceleași locuri.

Însă, spre deosebire de ceilalți ani, aceste sărbători de iarnă aduc o notă nouă, cu responsabilități noi, cu imprevizibil și emoții. Pare să fie vorba despre ceva frumos, ceva de care sufletul Vărsătorilor avea nevoie.

Horoscop Crăciun 2022: Zodia Pești

La finalul acestui an Peștii vor îmbina utilul cu plăcutul. Vor reuși să se relaxeze, se vor simți iubiți și răsfățați, dar totodată vor avea sub nas planurile pe care și le-au făcut pentru viitorul apropiat. Ba învață pentru vreun examen, ba au planuri de investițîi sau afaceri, ba se gândesc să-și schimbe jobul. Cert este că Peștii simt deja că îi așteaptă schimbări în planul financiar și al carierei în 2023.

Sursa foto articol: Miramiska/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri