8 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 513 share-uri

O lună plină intensă și plină de strălucire va lumina cerul nopții de 8 decembrie, veghind asupra noastră cu frumusețea sa celestă și influențându-ne viețile pentru următoarele 2 săptămâni. Luna plină care cade în semnul Gemenilor, zodia comunicării, a perspectivelor duale și a minții conștiente, va crea un aspect rar și puternic cu Marte, planeta războiului și a motivației.

Această fază culminantă din ciclul lunii aduce cu sine unele schimbări majore pentru anumite zodii și momente de pură revelație și inspirație, dar și unele conversații vizionare sau deschizătoare de drumuri, care pot schimba cursul unor circumstanțe sau ale unor situații. Iată care sunt acele zodii ale horoscopului european care vor resimți cel mai puternic influența Lunii pline în Gemeni:

Zodia Gemeni

Cu Luna Plină chiar în semnul lor, nativii Gemeni vor experimenta acest eveniment astral din plin și vor trăi unele experiențe interioare și exterioare de o mare intensitate emoțională care îi fac să evolueze și să se apropie din ce în ce mai mult de adevărata lor menire în viață. Reușesc mai bine ca niciodată să își manifeste dorințele sufletului și fac pași înainte către obiectivele lor, se simt extrem de motivați, ambițioși și comunicativi, ajungând cu ușurință la inimile celorlalți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Mesajul pe care îl are de transmis un nativ din zodia Gemeni în perioada următoare este de o importanță extraordinară și, atunci când este receptat de persoana potrivită, poate crea niște schimbări în bine fantastice, fie și la nivel ideatic.

Cu alte cuvinte, nativul Gemeni poate juca rolul unui înger păzitor sau al unui ghid spiritual pentru anumite persoane în următoarele 2 săptămâni, chiar și fără să o conștientizeze, iar binele făcut se va întoarce asupra sa la un moment dat înzecit. Rămâi concentrat asupra acțiunilor și responsabilităților tale în următorul interval de timp, eliberează-te de toate resentimentele și prejudecățile pe care le ai, dar nici nu uita să încetinești ritmul și să te relaxezi un pic, încredințându-te universului.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte
Foto: paw /Shutterstock

Zodia Fecioară

Luna plină în Gemeni de pe 8 decembrie are un impact covărșitor și asupra zodiei Fecioară, mai ales că aceasta va ilumina cu precădere cea de-a 10-a casă a acestei zodii, casa carierei, a profesiei și a imaginii. Prin urmare, în cele 14 zile care preced Luna plină, această zodie se va regăsi pe sine implicată cu toate resursele sale în proiectele sale profesionale și extraprofesionale, încercând să își exploreze potențialul la maximum, să își finalizeze targeturile sale anuale și să își creeze noi planuri de atac care să îi îmbunătățească situația materială în viitorul imediat și apropiat.

Dacă au avut obstacole sau provocări de depășit pe plan socio-profesional, acestea sunt depășite de Fecioară cu o lejeritate de invidiat, cu o puternică conștientizare din partea acestei zodii că merită mai mult și că poate mai mult. Această atitudine plină de încredere în sine, laolaltă cu inteligența și abilitățile excepționale ale unei Fecioare motivate de ambiție, va contribui la crearea unei imagini foarte înalte a acestei zodii, iar mulți vor privi către ea ca la un model, cu admirație și respect.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foarte probabil că mulți dintre nativii Fecioară sunt îndrăgostiți în această perioadă, intră într-o nouă relație sau aduc un suflu nou relației în care se află de ceva timp și acest fapt îi motivează să muncească mai mult pentru a putea oferi mai mult lor înșiși, dar și persoanele dragi din viața și familia lor.

Zodia Săgetător

Luna plină în Gemeni de pe 8 decembrie luminează puternic și viața nativilor din zodia Săgetător și mai ales dinamica lor relațională având în vedere că sectorul relațiilor și al parteneriatelor este bine definit sub această lunație. Prin urmare, relațiile se află în centrul preocupărilor nativilor din zodia Săgetător, dar mai ales relațiile care contează cu adevărat pentru ei cum ar fi relația cu partenerul de viață/soțul/soția, relația cu un partener important de afaceri sau un aliat într-un proiect anume, acele conexiuni sau legături care au loc tete-a-tete.

Săgetătorul simte puternic dorința de a se conecta mai mult cu acest partener al său, de a vedea cât de puternică și de bine sudată este această relație sau din contră, dacă este slabă și vulnerabilă, de a comunica mai intens și de a-și exprima opiniile și sentimentele sale adevărate în fața acestei persoane cu scopul de a o face și pe aceasta să se deschidă la rândul său.

Dacă sunt anumite dificultăți în relații sau de comunicare, această Lună plină în Gemeni îi invită pe nativii Săgetător să discute despre ele pentru a le rezolva și a-și simți sufletul mai ușor. De asemenea, este foarte posibil ca pentru această zodie să apară și noi oportunități de parteneriate, de contracte sau de oferte de colaborare.

Zodia Pești

Luna plină în Gemeni de pe 8 decembrie îi afectează și pe nativii Pești, activându-le casa familiei, a trecutului, legăturile lor familiale și cu trecutul. De asemenea, mulți nativi Pești își rezolvă problemele ce țin de organizarea spațiului sau a traiului într-un anumit spațiu, oraș sau locuință. Nativii Pești resimt foarte puternic această energie familială și conexiunea lor cu familia este accentuată.

Unii nativi Pești își simt unele răni mai vechi pulsând atunci când au loc anumite conversații mai dificile, dar în același timp au parte și de înțelepciunea și maturitatea necesare pentru a le gestiona, a le îmbrățișa și a le vindeca. Totodată, anumiți nativi Pești pot primi din partea universului anumite bucăți de informații sau dezvăluiri de secrete care îi ajută să își înțeleagă mai bine trecutul și să facă pace cu el.

În plus, anumite dialoguri purtate cu oameni apropiați îi pot face să își reevalueze perspectivele asupra vieții și să își schimbe opinia sau perspectivele asupra modului în care își percep cariera și munca. Jupiter le aduce un plus de noroc când vine vorba de prieteni și conexiunile sociale, iar întâlnirile din această perioadă care au loc pe plan socio-profesional sunt încununate de succes și promisiune.

Foto fr si main: Sezamnet /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri