6 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 4333 share-uri

Pe 12.12.2022 se deschide ultimul și cel mai puternic Portal din an, acela ce poartă cifra perfecțiunii, a închiderii unei etape și începerii alteia, a reînnoirii și a împlinirii celor mai profunde dorințe ale noastre. Pregătește-te pentru această zi și descoperă în articolul de mai jos cum pot folosi energia acestui portal și al Numărului Angelic (număr divin repetitiv) 12.

12 – Numărul Divin al încheierii unei etape și începerea alteia

Nu degeaba 12 este numărul care atestă finalizarea unei etape din viața noastră, din acest ciclu repetitiv în care încercăm să evoluăm cu fiecare nou început.

Încă din antichitate, numărul 12 a avut o importanță majoră din foarte multe motive începând cu cele numerologice, matematice, arhetipale și spirituale.

12 este unul dintre numerele cel mai des întâlnite în numerologie și culturile lumii, este peste tot în jurul nostru și în viața noastră de zi cu zi. Calendarul anului este împărțit în 12 luni, cadranul ceasului este împărțit în 12 ore, sunt 12 semne arhetipale ale zodiilor (atât în cel european, cât și în cel chinezesc), 12 sunt apostolii lui Iisus în creștinism, 12 triburile israelite în iudaism, 12 imami sunt menționați în islam.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Avem acum ocazia să medităm la această etapă pe care o încheiem, indiferent de domeniul din viața noastră unde simțim cel mai pregnant acest final. Poate a venit vremea unei decizii foarte importante, când ne aflăm la răscruce de drum și trebuie să facem o alegere. Poate am finalizat un proiect sau am pierdut ceva drag și acum este timpul să mergem mai departe.

12 ne îndeamnă să ne gândim și la viitorul apropiat, la noi începuturi, la noi drumuri pe care urmează să mergem. Este foarte important să ne ascultăm chemările spirituale și sufletești, să ne ascultăm intuiția și să nu pornim pe un drum care, poate, ne aduce multe benficii, dar nu ne place. Este crucial să ne aliniem destinul cu valorile noastre interioare profunde.

Foto: HBRH/ shutterstock.com

12.12 – încheierea sau reciclarea energiilor Karmice?

Energiile karmice pot fi ale noastre sau le putem moșteni. Ele reprezintă cele mai importante și totodată dureroase lecții de viață pe care trebuie să le asimilăm pentru a evolua spiritual. Fără acceptarea și învățarea acestora, energiile karmice se vor repeta iar și iar, până ce vor fi stinse.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Dacă ați simțit un pattern în unele aspecte ale vieții voastre (poate cercul relațiilor amoroase toxice care se tot repetă, poate un pattern salarial sau material din care nu reușiți să ieșiți etc.), atunci priviți mai atent în aceste direcții pentru a descoperi lecția ce vă este trimisă.

Energia lui 12 poate să rupă ciclul karmic repetitv, dacă vă asimilați acea lecție acum. Sau poate recicla energia karmică, iar și iar, până când veți face acest pas spiritual.

Energiile karmice sunt greu de învins pentru că, pe de o parte, sunt dureroase, iar pe de altă parte necesită schimbări brutale, mari, care ne zdruncină viața.

Dar 12.12 este ziua când puteți încheia un ciclu spiritual din viața voastră. Luați aminte că energia acestei zile începe și se sfârșește cu o marja de două zile înainte și după.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Dacă aveți schimbări importante de făcut în viața voastră, acum este momentul.

12.12 – Doză dublă din energia acestui Număr Angelic

Semnele angelice vin prin diverse căi la noi. Fie observăm mereu același număr, fie traversăm un portal numerologic, cum este cel al zilei de 12.12.2022, fie prin intermediul viselor ne sunt transmise mesajele divine.

Numărul Angelic 12 transmite un mesaj de conștientizare și concetare totodată. E vremea să conștientizăm mai bine prezentul și să ne conectăm la mevoile noastre și ale celor din jurul nostru. Este timpul să știm să cerem și totodată să știm să dăruim, iar Universul ne va deschide ușile de care vom avea nevoie. Cu sufletul curat și intenții bune, putem să facem ca prezentul să fie mai bun, iar viața noastră mai armonioasă.

Foto articol: AvDi/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri