2 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 81 share-uri

Dacă încă te afli în căutarea sufletului pereche, astrele au pregătit un noroc aparte pentru câteva zodii care vor avea șansa să își întâlnească marea iubire în ultima lună din 2022. Află care sunt cele 3 zodii care vor primi iubirea în dar de sărbători și vezi dacă te numeri printre ele.  

Top 3 zodii care își găsesc sufletul pereche la finalul lui 2022

Berbec

Oricât de aglomerat ar fi acest final de an și oricât de multe lucruri ai avea de făcut ori de finalizat, vei reuși să găsești timp pentru sufletul tău, pentru bucuriile tale și pentru toate acele momente plăcute pe care să le petreci alături de persoanele la care ții.

Vei călători mai mult, vei ieși mai des din casă, vei cunoaște mulți oameni, iar o anumită persoană ar putea fi sufletul tău pereche. Astrele îți aduc un noroc covârșitor în ceea ce privește iubirea în ultima lună a lui 2022, așadar ai șansa ca acum să îți găsești acea iubire de care aveai nevoie, acea persoană lângă care să construiești relația la care visezi.

Berbecii implicați deja într-o relație se vor bucura de foarte multe momente frumoase alături de persoana iubită și vor putea să ducă relația lor la un alt nivel, unde să aprofundeze legătura emoțională pe care o au cu aceasta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale
Foto: TierneyMJ/ shutterstock.com

Leu

Leii celibatari primesc noroc astral în ceea ce privește dragostea și vor avea șansa să se îndrăgostească nebunește în decembrie 2022. Partea și mai frumoasă este că nu vorbim doar de acea nebunie în iubire, acea forfotă dată de atracție, de curiozitate și necunoscut care conferă Leilor insomnii și fluturi în stomac. Vorbim de mai mult decât atât.

În decembrie 2022 Leii vor avea șansa să întâlnească sufletul lor pereche. Se spune că oamenii pot avea mai multe suflete pereche într-o viață, iar Leii au ocazia acum să construiască o relație profundă din punct de vedere emoțional, o legătură care să le dea aripi, să le ofere libertate și să-i ajute să se dezvolte la adevăratul lor potențial în această viață.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Balanță

În luna decembrie 2022, Balanțele vor primi noroc pe toate planurile vieții și vor avea atât de multe vești bune, încât abia de vor reuși să le ducă pe toate. Dacă vă puteți imagina, vor fi copleșițe de bucurii, de succes, de iubire și dorințe împlinite.

Da, am putem spune că Balanțele se numără printre zodiile binecuvântate ale ultimei luni din an.

În ceea ce privește dragostea, nativii singuri vor întâlni o persoană care le va răscoli sentimentele așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Este vorba despre o iubire matură, dar totodată plină de bucurie și împlinire, de recunoaștere și avânt.

Această relație le va oferi nativilor Balanță tot ceea ce vor avea nevoie pentru a le crește din nou aripile și pentru a zbura spre acele zări la care au visat din totdeauna. Finalul acestui an le va aduce cu adevărat fericire nativilor Balanță, le va aduce iubire și putere de dăruire și se vor simți cu adevărat speciali brațele persoanei cu care se află la începutul unei relații foarte promițătoare.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sursa foto articol: Aleks2410/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri