30 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 1578 share-uri

Sunt câteva zodii asupra cărora norocul se va revărsa din plin și nativii care le reprezintă se vor simți cu adevărat niște protejați și norocoși ai sorții căci totul le va merge din plin, bine și înfloritor pe un anumit plan sau chiar pe mai multe. Iar aceste zodii binecuvântate în decembrie 2022 sunt…

Decembrie 2022 vine la pachet cu o energie nouă și mai mult optimism și speranță decât lunile anterioare, iar de pe urma acestor schimbări energetice vor beneficia mai toate zodiile din horoscop la nivel individual, într-o măsură mai mare sau mai mică. Sunt însă câteva zodii asupra cărora norocul se va revărsa din plin și se vor simți cu adevărat niște protejați și norocoși ai sorții căci totul le va merge din plin, bine și înfloritor pe un anumit plan sau chiar pe mai multe. Iar aceste zodii binecuvântate în decembrie 2022 sunt…

Zodia Berbec

Pentru zodia Berbec toate lucrurile par a se așeza într-un mod cât se poate de benefic și de armonios. Are parte de liniște, de iubire și de susținere pe plan emoțional, ceea ce o determină să se concentreze pe carieră și planul profesional, acolo unde are de onorat niște proiecte importante, bănoase, poate chiar niște promisiuni de afaceri sau colaborări cu un potențial fantastic în prezent și în viitorul imediat, care îi vor rotunji și veniturile. Cert este că acolo unde această zodie a investit timp, eforturi considerabile și poate chiar bani proprii fiindcă a crezut în visurile sale, universul o va recompensa din plin.

De asemenea, sunt unii nativi Berbec care își pot vedea visurile cu ochii și acum, pe sfârșit de an, să facă o schimbare radicală de carieră, poate chiar o reconversie profesională care să le schimbe radical viața sau destinul. Pentru nativul Berbec, schimbările în carieră sunt posibile și sub forma unui transfer (în condiții mai avantajoase pentru el din punct de vedere financiar) sau a unei călători/ mutări temporare sau pe termen mai lung într-un alt oraș sau într-o altă țară. Această schimbare va atrage după sine și îmbunătățirea calității vieții sau a condițiilor de trăi pentru zodia Berbec.

Foto: Sergey Nivens /Shutterstock

Zodia Fecioară

Fecioara este zodia binecuvântată cu dragoste în acest sezon, dar și cu speranță. Universul a pregătit mai multe surprize frumoase pentru ea în ultima lună a anului. Nativii Fecioară implicați recent într-o nouă relație se simt și mai puternic atrași de partenerul lor și îi redescoperă cu uimire laturile multifațetate ale personalității, îndrăgostindu-se și mai mult, simțindu-se cu adevărat norocoși că li s-a dat șansa să cunoască o astfel de persoană. Pe de altă parte, nativii Fecioară single sau chiar cei sceptici, care nu mai credeau în iubire, se pot simți loviți chiar în inimă de săgețile lui Cupidon. O persoană nou cunoscută îi intrigă și le ațâță curiozitatea deopotrivă și îi va determina să facă pași decisivi pentru a cuceri și a cunoaște mai bine această persoană.

Chiar dacă inițial această persoană nu pare a se încadra în prototipul de iubit/ă pe care și l-au creionat în minte, ea poate fi exact persoana potrivită pentru ei. Vor simți o conexiune instantanee pe care vor dori să o aprofundeze și să o dezvolte cât mai mult în perioada următoare, își simt inima plină, fericită, cu speranță. Iubirea începe să se înfiripe încet, dar sigur în inimile lor, iar acest fapt îi ajută să își manifeste mai mult creativitatea față de această persoană în tot ceea ce întreprind în momentele petrecute împreună, chiar și atunci când vine vorba de creionat planuri și întâlniri. Nativii Fecioară implicați într-o relație primesc vești bune de la persoana iubită și este foarte posibil să petreacă o minivacanță foarte frumoasă în doi.

Zodia Săgetător

Decembrie 2022 este o perioadă în care Săgetătorul strălucește, este într-o formă bună fizică, mentală și emoțională și reușește să miște toate piesele de pe tabla sa de șah în direcția potrivită. Astfel, reușește să facă toți pașii necesari pentru a produce schimbări în viața sa și a-și duce la îndeplinire țelurile pe care și le-a propus, dar și să lucreze la fundația sa interioară pentru a-și rezolva toate traumele și rănile nevindecate din trecut. Săgetătorii se vor simți inspirați în această perioadă, deosebit de creativi, dornici să călătorească mai mult – și foarte probabil că o vor face, chiar și în mod spontan, pornind într-o călătorie completă a spiritului și a minții.

Simt bucuria prin toți porii lor, dar le este atinsă și latura lor pragmatică astfel încât chiar întreprind lucruri practice și planuri pentru ei înșiși, pentru a fi mai bine și a se simți mai bine în propria viață. Planetele ating și zona planului familial și a căminului, unde norocul îi înconjoară și se simt binecuvântați să aibă oameni minunați în jur, care le înțeleg nevoile emoționale. De asemenea, pe plan emoțional, în luna decembrie 2022 Jupiter activează pentru această zodie zona romantismului și a senzualității, ceea ce îi face să fie seducători și fermecători, dornici de a trăi momente frumoase alături de persoana iubită.

Foto fr și main: Skreidzeleu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri