25 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 862 share-uri

Horoscopul lunii decembrie 2022 ne va pune față în față cu tot ceea ce am amânat sau ceea ce am încercat să evităm, dar și cu dorințele și nevoile noastre interioare, căci terminam anul cu Mercur retrograd. Totuși astrele aduce mult noroc, în special în dragoste, iar Universul ne va oferi toate resursele de care avem nevoie să reușim în ceea ce ne propunem. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în decembrie 2022. 

Horoscop decembrie 2022: Balanță

Din punct de vedere financiar, luna decembrie 2022 își păstrează trendul pozitiv, iar Balanțele vor avea suficiente resurse pentru a-și pune în aplicare toate planurile de sărbători.

Atenție însă la sănătate, caci aici ar putea să existe unele semnale de alarmă. Balanțele vor avea multă nevoie de odihnă și relaxare și vor avea tendința să se retragă în sânul familiei pentru a-și putea reîncărca bateriile și pentru a se conecta emoțional cu persoanele pe care le iubesc.

Sărbătorile din final de an le vor aduce bucurie sufletească, împlinire și armonie și se vor bucura de fiecare clipă din concediul pe care și-l vor organiza la acest final de an.

Horoscop decembrie 2022: Scorpion

În această ultimă lună a lui 2022, Scorpionii au chef de distracție și de voie bună și vor pune pe pauză munca, grijile și toate acele aspecte din viața lor care le pot crea tensiuni și le pot strica buna dispoziție.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Scorpionii se vor concentra pe modul în care își vor petrece sărbătorile de iarnă, pe reconectarea cu familia și cu prietenii, unul dintre acești nativi pot să călătorească sau să aleagă să se răsfețe într-o manieră în care n-am mai făcut-o de mult. Poate vor alege un program SPA sau se apucă de yoga.

Horoscop decembrie 2022: Săgetător

Acest final de an este puțin bulversant pentru nativii Săgetător, căci în mintea lor se ciocnesc tot felul de gânduri legate de viața lor, de cine sunt ei în acest moment și de așteptările pe care ar trebui să le aibă pentru următorii ani.

Unii Săgetători pot fi îngrijorați de viața lor amoroasă, pe când alții își pot face griji în ceea ce privește cariera și planul financiar. Chiar dacă nu vor lăsa să se vadă, Săgetătorii par un pic schimbați: fie sunt și mai sociabili și mai extrovertiți decât îi știam, încercând să compenseze emoțiile lor interioare, fie sunt mai retrași și mai gânditori, ceea ce îi determină pe cei din jur să nu știe cum să acționeze.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

De sărbători se vor bucura alături de prieteni și de persoane la care țin, de momente în care pur și simplu se distrează ori se relaxează, făcând mici bucurii celor din jur.

Foto: Evgeniya Litovchenko/ shutterstock.com

Horoscop decembrie 2022: Capricorn

Deși toate par să meargă bine în viața nativilor Capricorn, care au reușit să încheie unele etape din viața lor ce deveniseră poate chiar toxice pentru acești nativi, totuși finalul de an îl pot resimți un pic destabilizant din punct de vedere emoțional.

Capricornii pot trece prin schimbări de dispoziție, prin stări de euforie și nostalgie și vor avea tendința să înece toate aceste dezechilibre în muncă sau în activități repetitive care să le ocupe timpul și mintea, cum ar fi un maraton de seriale.

Această perioadă în care Capricornii sunt nevoiți să se focuseze mai mult pe lumea lor interioară este deosebit de benefică și vine ca un pansament peste tot ceea ce au încercat să curețe în acest an din viața lor, peste micile răni și regrete pe care le trăiesc acum.

Horoscop decembrie 2022: Vărsător

Deși ultima lună din an reprezintă o perioadă în care majoritatea oamenilor se retrag în sânul familiei și în preajma celor dragi, încercând să-și organizeze concediul de sărbători și să găsească frânturi de relaxare care să le umple bateriile, ei bine acest trend nu se aplică și la Vărsători.

Luna decembrie 2022 va fi ca un maraton pentru acești nativi, de fapt ultimii 2 ani au fost un întreg maraton pentru ei. Unul lung și obositor, dar din care au reușit să câștige multe beneficii și să învețe lecții deosebit de importante ce le vor sta fundație pentru întreaga viață.

În decembrie au foarte multe lucruri de făcut și toate par să se aglomereze și să necesite rezolvare urgentă, astfel că vărsătorii abia de își vor trage sufletul. Poate abia din februarie sau martie 2023 să vorbim despre relaxare în viața acestor nativi.

Horoscop decembrie 2022: Pești

Nativii Pești se vor gândi decembrie 2022 cum ar putea să își organizeze mai bine viața sau ce schimbări ar trebui să facă pentru a avea mai multe beneficii în anumite domenii ale vieții. Conform configurațiilor astrale, domeniile cele mai vizate sunt legate de carieră și finanțe.

Peștii se vor gândi ce ar putea să muncească și să le și placă în viața aceasta, să simtă că îi dezvoltă cu adevărat și că au un viitor în acea direcție și care să le aducă și suficiente finanțe. Nu ar fi de mirare ca Peștii să se gândească și la deschiderea unei afaceri în această perioadă și să înceapă deja să facă planuri.

De sărbători își vor dori să fie alături de familie și de cei dragi și vor căuta să se odihnească și să se răsfețe.

Sursa foto articol: Romolo Tavani/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri