25 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 862 share-uri

Horoscopul lunii decembrie 2022 ne va pune față în față cu tot ceea ce am amânat sau ceea ce am încercat să evităm, dar și cu dorințele și nevoile noastre interioare, căci terminam anul cu Mercur retrograd. Totuși astrele aduce mult noroc, în special în dragoste, iar Universul ne va oferi toate resursele de care avem nevoie să reușim în ceea ce ne propunem. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în decembrie 2022. 

Horoscop decembrie 2022: Berbec

În această lună Berbecii vor avea o dispoziție schimbătoare, așadar uneori se vor simți motivați să mute munții, iar alteori nu prea vor avea chef să fac mai nimic. Cu toate acestea, astrele îi susțin și le aduc noroc la tot pasul, motiv pentru care Berbecii vor reuși să facă destul de multe din câte și-au propus.

În a 2-a jumătate a lunii decembrie 2022 Berbecii vor analiza modul în care a decurs acest an ce tocmai se sfârșește și este posibil să își seteze deja anumite rezoluții pentru 2023. Finalul de an îi surprinde lângă familie, într-o atmosferă plină de voie bună și bucurie.

Horoscop decembrie 2022: Taur

La final de an Taurii pot deveni puțin nostalgici. Chiar dacă se află în preajma unor persoane dragi și atmosfera din jurul lor este calmă și caldă din punct de vedere emoțional, totuși Taurii au tânjit poate că întregul an la anumite schimbări și nu au reușit să le facă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Acum, când sunt gata să închei această perioadă, constată că poate ei sunt cei care nu au făcut destul și nu soarta nu le-a oferit ocazii. Această autoanaliză îi poate determina să fie capricioși și irascibili și pot accepta cu dificultate adevărul. Unii nativi Taur pot încerca să trăiască într-o realitate imaginară, găsind scuze și pretexte pentru anumite aspecte din viața lor.

Este timpul să fie sinceri cu ei înșiși și să aibă curajul să facă acele schimbări la care visează, căci doar așa vor reuși să depășească acel obstacol din viața lor care îi macină.

Horoscop decembrie 2022: Gemeni

Pentru a trece cu bine această perioadă, în special din punct de vedere financiar, nativii Gemeni au nevoie de o foarte bună organizare a finanțelor și resurselor. De asemenea, creativitatea îi va ajuta să obțină diverse beneficii din nimic, știind să jongleze cu ceea ce au deja pentru a crea ceea ce nu au.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Astfel că Gemenii vor reuși să găsească un echilibru în această lună și vor încerca să se bucure de toată această atmosferă de sărbătoare în care luna decembrie ne introduce. Se vor bucura de timpul petrecut alături de cei dragi și mai ales de odihna din concediul de sărbători.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop decembrie 2022: Rac

Nativii Rac vor simți o puternică nevoie de odihnă, de relaxare și regăsire în această ultimă lună din an. Chiar dacă s-ar spune că ar trebui să tragem linie și să vedem ce ne-a adus 2022, totuși Racii vor refuza să aibă o astfel de atitudine privind încheierea anului. Vor încerca să trăiască mai mult în prezent și să se detașeze de griji și de stres. Și chiar le face bine o astfel de atitudine, căci au nevoie să se relaxeze, să se distreze, să alunge tensiunile din viața lor.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

De sărbători, Racii vor petrece o perioadă foarte frumoasă, în care vor construi amintiri de neuitat cu acele persoane la care țin cu adevărat și care le aduc un echilibru emoțional.

Horoscop decembrie 2022: Leu

Leii vor fi destul de bine organizați în decembrie 2022 și vor primi, de asemenea, noroc astral.

Astfel că multe dintre dorințele Leilor se vor împlini, multe scopuri vor fi atinse și Leii se vor bucura de succes în tot ceea ce fac.

Este posibil să călătorească sau să își organizeze un concediu care să-i scoată din cotidian și să-i ajute să alunge grijile din viața de zi cu zi. Se vor deconecta complet de tot ceea ce îi apasă și vor reuși să se relaxeze cu adevărat, să se bucure de iubirea celor dragi și să pună accent pe ceea ce contează cu adevărat în viața lor.

Horoscop decembrie 2022: Fecioară

Fecioarele își vor dori să se detașeze puțin de serviciu și de grijile privind cariera ori munca, dorind să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Se vor întâlni cu foarte mulți prieteni, se vor distra, vor împărții păreri și vor cere sfaturi, vor asimila anumite lecții de la cei din jur, astfel încât luna decembrie 2022 devine foarte constructivă în ceea ce privește planul emoțional și social al nativilor Fecioară.

Și starea de sănătate a acestor nativi va fi foarte bună acest final de an și vor avea suficientă energie pentru a realiza tot ceea ce și-au propus. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri