11 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 467 share-uri

 Horoscopul Țigănesc se axează pe simbolurile celor mai îndrăgite aspecte din viață, dintr-o cultură fascinantă și utilizează simboluri puternice ce caracterizează fiecare zodie în parte. Vă invităm să descoperiți ce vă reprezintă în Horoscopul Țigănesc, în funcție de ziua nașterii.

Oracolul Țigănesc: Steaua

Poate una dintre cele mai complexe zodii, mai înțelepte și mai norocoase - oameni ce dețin toate ingredientele fericirii, ale iubirii ori succesului, steaua în oracolul țigănesc prezintă un cumul de simboluri. Este desenată prin suprapunerea a 2 triunghiuri echilaterale, având 6 vârfuri și simbolizând armonia în toate formele sale, mai exact cerul și pământul, ceea ce este la suprafață și evident, dar și ceea ce este profund și ascuns, oferindu-le acestor nativi puterea de a se dezvolta, de a se descoperii în toată esența lor, dear găsi armonia profundă în viața pe care o duc și totodată de a reuși acolo unde nimeni aproape că nu o putea face. Așa cum o stea strălucește pe cer, luminează în miez de noapte aducând claritate și în țelepciune, la fel și un nativ născut în această zodie va putea atinge țeluri mărețe și va fi un om pe care foarte mulți ar putea să-l urmeze. Lecția zodiei este aceea de a nu deveni prea egocentrici, căci este recomandat să rămână în conexiune cu toți ceilalți și tot ce îi înconjoară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Oracolul Țigănesc: Clopotul

Caracterizați prin punctualitate, dar și prin puterea de a-și organiza timpul, de a avea o bună și reală perspectivă în viitor, nativii născuți în zodia clopotului poartă totodată și simbolul perfecțiunii. Sunt persoane optimiste, determinate și hotărâte, dar și foarte perfecționiste.

Clopotul va avea succes în tot ceea ce face, însă lecția zodiei vorbește despre a învăța să se bucure de clipă și să savureze momentul. Uneori acești nativi nu se mai lasă duși de val, ci se pot ține prea mult de planurile făcute. Au nevoie să îmbrățișeze schimbarea și să-și dezvolte puterea de a se adapta rapid la noile condiții ce pot să apară în mod neprevăzut în viața lor - iar aceasta este lecția zodiei.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Oracolul Țigănesc: Moneda

Pare că totul are un preț și totuși unele aspecte din viață sunt neprețuite. Nativul născut sub această zodie a oracolului țigănesc are o extraordinară capacitate de a aprecia corect valoarea lucrurilor, dar și a faptelor și foarte rar acest nativ ar putea fi manipulat, mințit ori controlat. În funcție de țelurile pe care le are în viață, poate părea diferit ori imprevizibil. Pentru că Moneda nu se aliniază trendului, ci ea însăși este puterea și valoarea.

Acești nativi pot fi foarte talentați, pot avea înclinații artistice rare și totodată pot fi atrași de artă și de tot ceea ce înseamnă lux. Însă chiar ei pot deveni manipulatori, tocmai de aceea lecția zodiei este reprezentată de capacitatea de a-și păstra onestitatea față de sine și față de ceilalți și de a-și folosi înțelept puterea.

Oracolul Țigănesc: Cuțitul

În Horoscopul țigănesc, Cuțitul este asociat cu maturitatea, dar și cu viața, cu echilibrul dintre agresivitate și blândețe, dintre putere și duioșie. Cel ce ține în mână pâinea și cuțitul are puterea de a supraviețui, de a se hrăni, dar și de a se apăra, iar aceste simboluri pot fi extrapolate și la nivel mintal și spiritual. Acești nativi pot fi foarte determinați, hotărâți, dar mai ales puternici spiritual. Ei vor putea face față chiar și celor mai întunecate greutăți ale vieții, fiind ancorați într-una dintre cele mai importante valori ce a ținut omul de-a lungul timpului: spiritul de supraviețuire.

Cuțitul se va adapta rapid oricărei situații și obișnuiește să-și atingă țelurile propuse. Lecția zodiei este aceea de a putea să-și stăpânească impulsurile negative, care pot fi de orice fel, de la cele fizice, până la depresie ori anxietate, până la vicii și așa mai departe.

Oracolul Țigănesc: Toporul

Fire ce se adaptează ușor schimbărilor vieții, Toporul este o personalitate deosebit de practică ce reușește să obțină întotdeauna ceea ce vrea, chiar și atunci când pare să nu aibă resursele necesare. În horoscopul țigănesc, Toporul simbolizează puterea de a sparge lacăte, de a deschide noi căi, fiind un simbol puternic asociat libertății.

Cei nativii născuți sub această zodie sunt exploratori, cu o personalitate aparte, iar în jurul lor au nevoie de oameni care să nu încerce să îi controleze ori să le taie aripile. Uneori pot să devină imprevizibil, alteori pot fi misterioși și foarte greu de dibuit. Lecția zodiei este aceea de a-și controla resursele investite în diverse direcții, așa cum un topor ar putea să lovească puternic când dorește să spargă un lemn, dar să fie blând când vrea să contureze o statuetă.

Oracolul Țigănesc: Potcoava

Potcoava - talisman menit să atragă norocul și binele și să țină departe ghinionul și toate cele rele. Nativul născut sub această zodie va fi norocos, dar totodată va ști să-și facă și singur norocul. Este o persoană dinamică și optimistă, muncitoare și deosebit de familistă. Pentru nativul potcoavă, cele mai mari realizări și eliberări din viața sa le obține prin intermediul iubirii.

Nativul potcoavă este sensibil, dar totodată are un șarm aparte și o putere nativă pe care astrele au zămislit-o pentru el. Ca și când, în orice situație dificilă, acest nativ are un as în mânecă.

Lecția zodiei este aceea de a învăța să-și susțină familia și să-și înțeleagă rădăcinile.

Sursa foto articol: Comaniciu Dan/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri