14 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 5757 share-uri

Sunt câteva zodii în horoscop al căror suflet a acumulat multă experiență karmică de-a lungul mai multor vieți și cunoaștere cât pentru un mileniu și acum sunt pregătite să dăruiască din preaplinul inimii lor mari întregii umanității și oamenilor din jurul lor. Aceste zodii au un destin special și sunt aici ca să ajute la trezirea umanității și la creșterea nivelului de conștiință planetar, ajutând la evoluția spirituală a celorlalți, uneori în grupuri din proximitatea lor, alteori chiar și în cercuri mai mari și mai ample.

Aceste zodii au un suflet evoluat și și-au dezvoltat latura spirituală extrem de bine și puternic încât astăzi pot îndruma și inspira alte suflete să își găsească drumul către sine. Iată care sunt cele 3 zodii de călăuzitori spirituali:

Zodia Pești

Nativii Pești sunt, poate, printre ființele cele mai spirituale ale întregii roți zodiacale, și au fost dintotdeauna atrași de tainele și misterele vieții și ale universului, dar și de tot ceea ce înseamnă cunoaștere. Această zodie este extrem de intuitivă și conectată cu propria persoană, dar în același timp într-o continuă evoluție, dorindu-și să fie și să devină o persoană mai bună și să practice iubirea necondiționată și răbdarea. Nativii Pești sunt lipsiți de prejudecăți și nu judecă, nu se atașează de dogme, prejudecăți și un concept anume, având un grad de empatie extrem de mare pentru ceilalți și înțelegând nevoile și dorințele emoționale ale celorlalți indiferent de religia, statutul lor social sau condițiile lor de viață. Au un har de a ridica starea de spirit a celorlalți și a propaga energia pozitivă în jurul lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Chiar dacă poate nu își conștientizează de la început menirea, pe parcursul vieții sale, această zodie își simte puternic chemarea sufletului și la un moment dat în viața sa își va asuma în mod natural rolul de a-i ghida și învăța pe ceilalți în evoluția lor spirituală. Această zodie este într-o conexiune puternică cu ceilalți, dar în același timp manifestă și un profund respect pentru orice formă de viață care există pe Pământ.

Foto: Bruce Rolff /Shutterstock

Zodia Scorpion

În esența Scorpionulului spiritualitatea este un aspect fără de care acesta nu își concepe existența. Cu o energie puternică, intensă, determinată și concentrată în direcția potrivită, această zodie pătrunde dincolo de suprafețele lucrurilor, oamenilor și al situațiilor, chiar în miezul și în profunzimea lor. Animat de forța adevărului și de vocea interioară care le șoptește să găsească lumina dincolo de întunericul cel mai negru, nativii Scorpion ating cu adevărat sufletele oamenilor prin pasiunea, mintea lor strălucită și ideile lor geniale. De multe ori menirea lor în viață este aceea de a alege un drum mai puțin bătătorit și de a nu se conforma normelor sociale sau concepțiilor universal valabile.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Caria dentară – ce este și cum se tratează Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae

Plini de compasiune, curaj, toleranță și înțelegere pentru natura umană, cu luminile și umbrele ei, în toată splendoarea ei și în urâțenia ei cea mai de jos, nativii Scorpion își ascultă deseori inima și își doresc să împărtășească din înțelepciunea cunoașterii lor și celorlați, căutând diverse forme prin care ar putea face acest lucru. Această zodie plină de compasiune își dorește să îi ajute pe ceilalți să se vindece, să se regăsească pe ei – cu identitățile lor autentice și misiunea reală a spiritului lor, să își îmbunătățească viețile și latura spirituală astfel încât lumea să devină un loc mai evoluat, mai bun și cu un nivel al conștiinței mai ridicat.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Zodia Vărsător

Nu este de mirare că includem nativii Vărsător printre marii înțelepți ai zodiacului și îi considerăm suflete evoluate, care luminează și viețile celorlalți. Vărsătorii iubesc cunoașterea în toate formele ei –intelectuală, metafizică și spirituală, să exploreze lumea și dincolo de ea, și să pătrundă adânc în tainele ei. Deși vizionari și reușind să vadă dincolo de ele, spirite universale în fapt, nativii Vărsător au un profund respect pentru toate tradițiile și religiile lumii și acceptă cu ușurință lumea în diversitatea ei. Vărsătorii simt energia celorlalți, dar și sentimentele lor și știu să nu ia lucrurile personal, nepierzându-se în detalii și văzând imaginea de ansamblu a lucrurilor.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Au o prezență calmă, încrezătoare, puternică și reconfortantă, iar ceilalți se simt bine în jurul lor și natural, liberi să fie ei înșiși, dezbrăcați de prejudecăți și măști. Spiritul lor nobil, gentil și dezbrăcat de egoism și ego îi atrage pe ceilalți în jurul lor. Cu toate acestea, în ciuda multiplelor lor talente și abilități, zodia Vărsător nu îi eclipsează pe ceilalți și îi lasă să își strălucească propria lumină. Vărsătorul are o maturitate și o înțelepciune extraordinară, greu de egalat, dar un suflet pur și luminos care alege să rămână astfel și să nu se abată de la calea sa, fiind o inspirație pentru ceilalți.

Foto fr si main: Elena Ray /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri