Aceștia sunt Marii Înțelepți ai horoscopului, suflete evoluate care ajută la trezirea umanității

14 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 5751 share-uri

Sunt câteva zodii în horoscop al căror suflet a acumulat multă experiență karmică de-a lungul mai multor vieți și cunoaștere cât pentru un mileniu și acum sunt pregătite să dăruiască din preaplinul inimii lor mari întregii umanității și oamenilor din jurul lor. Aceste zodii au un destin special și sunt aici ca să ajute la trezirea umanității și la creșterea nivelului de conștiință planetar, ajutând la evoluția spirituală a celorlalți, uneori în grupuri din proximitatea lor, alteori chiar și în cercuri mai mari și mai ample.

Aceste zodii au un suflet evoluat și și-au dezvoltat latura spirituală extrem de bine și puternic încât astăzi pot îndruma și inspira alte suflete să își găsească drumul către sine. Iată care sunt cele 3 zodii de călăuzitori spirituali:

Zodia Pești

Nativii Pești sunt, poate, printre ființele cele mai spirituale ale întregii roți zodiacale, și au fost dintotdeauna atrași de tainele și misterele vieții și ale universului, dar și de tot ceea ce înseamnă cunoaștere. Această zodie este extrem de intuitivă și conectată cu propria persoană, dar în același timp într-o continuă evoluție, dorindu-și să fie și să devină o persoană mai bună și să practice iubirea necondiționată și răbdarea. Nativii Pești sunt lipsiți de prejudecăți și nu judecă, nu se atașează de dogme, prejudecăți și un concept anume, având un grad de empatie extrem de mare pentru ceilalți și înțelegând nevoile și dorințele emoționale ale celorlalți indiferent de religia, statutul lor social sau condițiile lor de viață. Au un har de a ridica starea de spirit a celorlalți și a propaga energia pozitivă în jurul lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Mama și legătura emoțională cu copilul. Impactul emoțional al lipsei mamei în viața și dezvoltarea unui copil Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

Chiar dacă poate nu își conștientizează de la început menirea, pe parcursul vieții sale, această zodie își simte puternic chemarea sufletului și la un moment dat în viața sa își va asuma în mod natural rolul de a-i ghida și învăța pe ceilalți în evoluția lor spirituală. Această zodie este într-o conexiune puternică cu ceilalți, dar în același timp manifestă și un profund respect pentru orice formă de viață care există pe Pământ.

Foto: Bruce Rolff /Shutterstock

Zodia Scorpion

În esența Scorpionulului spiritualitatea este un aspect fără de care acesta nu își concepe existența. Cu o energie puternică, intensă, determinată și concentrată în direcția potrivită, această zodie pătrunde dincolo de suprafețele lucrurilor, oamenilor și al situațiilor, chiar în miezul și în profunzimea lor. Animat de forța adevărului și de vocea interioară care le șoptește să găsească lumina dincolo de întunericul cel mai negru, nativii Scorpion ating cu adevărat sufletele oamenilor prin pasiunea, mintea lor strălucită și ideile lor geniale. De multe ori menirea lor în viață este aceea de a alege un drum mai puțin bătătorit și de a nu se conforma normelor sociale sau concepțiilor universal valabile.

Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2023: ce planuri are Cupidon de 14 februarie pentru fiecare zodie în parte 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Plini de compasiune, curaj, toleranță și înțelegere pentru natura umană, cu luminile și umbrele ei, în toată splendoarea ei și în urâțenia ei cea mai de jos, nativii Scorpion își ascultă deseori inima și își doresc să împărtășească din înțelepciunea cunoașterii lor și celorlați, căutând diverse forme prin care ar putea face acest lucru. Această zodie plină de compasiune își dorește să îi ajute pe ceilalți să se vindece, să se regăsească pe ei – cu identitățile lor autentice și misiunea reală a spiritului lor, să își îmbunătățească viețile și latura spirituală astfel încât lumea să devină un loc mai evoluat, mai bun și cu un nivel al conștiinței mai ridicat.

Acestea sunt cele 3 zodii care vor intra pe poarta norocului în Martie 2023: Vor avea parte de mai multe oportunități financiare, abundență și vor atrage banii ca un magnet Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos COSMETIC PLANT lansează 8 produse noi: gama GOOD Skin propune tinerilor o rutină completă de îngrijire a tenului

Zodia Vărsător

Nu este de mirare că includem nativii Vărsător printre marii înțelepți ai zodiacului și îi considerăm suflete evoluate, care luminează și viețile celorlalți. Vărsătorii iubesc cunoașterea în toate formele ei –intelectuală, metafizică și spirituală, să exploreze lumea și dincolo de ea, și să pătrundă adânc în tainele ei. Deși vizionari și reușind să vadă dincolo de ele, spirite universale în fapt, nativii Vărsător au un profund respect pentru toate tradițiile și religiile lumii și acceptă cu ușurință lumea în diversitatea ei. Vărsătorii simt energia celorlalți, dar și sentimentele lor și știu să nu ia lucrurile personal, nepierzându-se în detalii și văzând imaginea de ansamblu a lucrurilor.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Esti HR și vrei să recrutezi mai ușor talente? Află gratuit care sunt secretele atragerii și retenției de personal la „HR 2.0 - Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză” Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite?

Au o prezență calmă, încrezătoare, puternică și reconfortantă, iar ceilalți se simt bine în jurul lor și natural, liberi să fie ei înșiși, dezbrăcați de prejudecăți și măști. Spiritul lor nobil, gentil și dezbrăcat de egoism și ego îi atrage pe ceilalți în jurul lor. Cu toate acestea, în ciuda multiplelor lor talente și abilități, zodia Vărsător nu îi eclipsează pe ceilalți și îi lasă să își strălucească propria lumină. Vărsătorul are o maturitate și o înțelepciune extraordinară, greu de egalat, dar un suflet pur și luminos care alege să rămână astfel și să nu se abată de la calea sa, fiind o inspirație pentru ceilalți.

Foto fr si main: Elena Ray /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri