11 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 467 share-uri

 Horoscopul Țigănesc se axează pe simbolurile celor mai îndrăgite aspecte din viață, dintr-o cultură fascinantă și utilizează simboluri puternice ce caracterizează fiecare zodie în parte. Vă invităm să descoperiți ce vă reprezintă în Horoscopul Țigănesc, în funcție de ziua nașterii.

Vă invităm să parcurgeți un horoscop inedit, altfel, ce spune povești și legende strâns legate de caracterul omului. Zodiacul a fascinat întreaga lume și se reflectă în moduri unice în majoritatea culturilor lumii.

Punctele importante ale acestui horoscop fac referire la ceea ce ne înconjoară, dar totodată ne este foarte necesar fie vieții de zi cu zi, fie sănătății și fericirii. Sunt acele lucruri și elemente dragi din jurul nostru, atribuite celor 12 zodii specificce.

În ce zodie te găsești în Horoscopul Țigănesc?

În funcție de ziua în care te-ai născut, te aflii într-una dintre aceste zodii:

21 ianuarie – 19 februarie – CUPA

20 februarie – 20 martie – CAPELA

21 martie – 20 aprilie – PUMNALUL

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

1 aprilie – 20 mai – COROANA

21 mai – 20 iunie – SFEȘNICUL

21 iunie – 21 iulie – ROATA

22 iulie – 22 august – STEAUA

23 august – 22 septembrie – CLOPOTUL

23 septembrie -22 octombrie – MONEDA

23 octombrie – 21 noiembrie – CUȚITUL

22 noiembrie – 21 decembrie – TOPORUL

22 decembrie – 20 ianuarie – POTCOAVA

Oracolul Țigănesc: caracteristicile fiecărei zodii

Oracolul Țigănesc: Cupa

O persoană născută în zodia Cupă este intuitivă, spirituală și plină de compasiune, având un puternic simț al dreptății.

În ciuda ambițiilor și hotărârii sale, persoana născută în zodia Cupa rămâne însă echilibrată, cu un caracter armonios, sociabilă și optimistă. Nativul Cupă este un bun prieten, este înțelegător și știe să asculte ori să dea un sfat potrivit, însă nu este cea mai protectivă persoană, chiar dacă își dorește să fie. Are nevoie să învețe să spună "nu" și să folosească controlat agresivitatea atunci când cineva încercă să îi calce în picioare principiile sau când dorește să protejeze o persoană dragă.

Oracolul Țigănesc: Capela

O persoană născută în zodia Capela este energică, curajoasă și plină de viață. Capela este extravagantă și impunătoare, dar totodată este plină de inițiativă și se adaptează ușor schimbărilor din viață. Această persoană știe să rămână pe val și să culeagă oportunitățile vieții.

Nativul Capela este un lider înnăscut, iar lecția zodiei este să învețe să-și controleze impulsivitatea.

Foto: zagorodnaya/ shutterstock.com

Oracolul Țigănesc: Pumnalul

Persoana născută în zodia Pumnalului este puternică, curajoasă și plină de inițiativă. Un Nativ Pumnal este totodată și plin de compasiue și știe să ia cele mai grele decizii, de obicei cele care au la baza o dilemă: ce rău să alegi dintre două rele? Pumnalul va ști ce să facă, astfel încât suferința să fie cât mai mică. Persoana născută în această zodie luptă pentru principiile sale și ale celor dragi, iar lecția zodiei este să accepte că oamenii sunt diferiți și nu pot gândi toți la fel. Însă regulile trebuie urmate.

Oracolul Țigănesc: Coroana

Cei născuți zodia Coroanei sunt persoane puternice, spirituale și altruiste totodată. Aceste persoane iubesc dreptatea și au tendința de a o aplica, fiind protectoare și întotdeauna săritoare pentru cineva care are nevoie sau este în pericol.

Acești nativi sunt impunători, au o imagine atrăgătoare, elegantă și plină de lux, înzestrate cu un puternic spirit de lider. Îi întâlnim adesea în funcții de conducere sau în fruntea unor asociații ce lupta pentru diverse drepturi ale oamenilor și planetei. Lecția zodiei este de a nu se complace în binele propriei vieți, căci trebuie să dea mai departe.

Oracolul Țigănesc: Sfeșnicul

Intuitivi, spirituali și dotodata foarte sensibili, aceștia vor sesiza întotdeauna pericolul îaninte ca acesta să se producă, pot avea puteri premonitorii sau pot fi vindecători. Nativii Sfetnic au puterea de a aduce lumina în întuneric, de a oferi putere celorlalți pentru a infrunta greutățile vieții, sunt persoane calde și foarte înțelepte. De asemenea, așa cum lumânarea este utilizată în diferite ritualuri oculte, cei născuți sub această zodie pot avea conexiuni energetice puternice cu alte forme de existență.

Intuiția acestor nativi este foarte puternică, iar lecția zodiei este aceea de a-și înfrâna impulsurile devastatoare – cele ale focului.

Oracolul Țigănesc: Roata

Nativii născuți în zodia roată sunt deosebit de energici, dar și sensibil totodată, având putere de ascensiune rapidă în viață și dând dovadă de perseverență ce ar trebui să ne inspire pe toți. Acești nativi sunt oameni ce luptă pentru dorințele pe care le au, pentru idealurile și visurile lor și, chiar dacă uneori ne par previzibili, totuși direcțiile lor în viață sunt mărețe și greu de atins, dar niciodată imposibile pentru ei.

Acești oameni dau o dinamică aparte vieții și domeniului în care lucrează, indiferent care ar fi acesta. lecția zodiei este aceea de a nu rătăci prea mult pe cărările ce mărginesc adevăratele lor țeluri în viață. Citește continuarea zn pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri