9 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 2172 share-uri

Dacă în anul 2022 dragostea a fost despre maturizare și responsabilitate, horoscopul anului 2023 aduce transformare, creativitate și identitate pentru relațiile nativilor Balanță, indiferent că vorbim despre iubire, prietenie ori parteneriate. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete pentru horoscopul dragostei în 2023 dedicate zodiei Balanță. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Balanță : familia și prietenii

În 2023 cercul social, dar și parteneriatele de afaceri se vor lărgi considerabil. Balanțele vor cunoaște oameni noi și tocmai pentru că în 2023 vor fi ele însele, fără măști și fără perdea în ceea ce privește dorințele pe care le au, este evident că în jurul lor vor rămâne doar acei oameni cu care rezonează cu adevărat.

Acesta este un aspect deosebit de important, pentru că se reflectă, de fapt, în calitatea relațiilor pe care nativii Balanță le vor construi, calitate ce va fi excepțională. Tocmai de aceea există și șanse foarte mari ca aceștia să dezvolte afaceri profitabile alături de oameni cu care se înțeleg în acest domeniu, care poate au deja experiență și care mai aveau nevoie doar de creativitatea și perseverența unei Balanțe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În ceea ce privește familia, nativii Balanță vor reuși să-și contureze și delimiteze mult mai bine nevoile și pretențiile pe care le au de la membrii acesteia. Dacă până acum păreau că tolerează orice și oricând, acum vor demonstra, cu diplomație și tact, că vor răspunde pozitiv doar atunci când sunt abordați corespunzător, atunci când se ține cont de programul lor, de resursele pe care le au, de posibilele priorități. Cu alte cuvinte Balanțele vor reuși să impună anumite limite pe care membrii familiei, vrând-nevrând, se vor vedea nevoiți să le respecte.

De asemenea, Balanțele vor avea nevoie de spațiu și de timp personal, iar această nevoie este posibil să fie percepută de către membrii familiei ca o distanțare. Cu timpul se vor lămuri despre ce este vorba și vor reuși să se adapteze și ei, căci perioada de transformare interioară a nativilor Balanță nu va avea loc doar în anul 2023, ci acesta este abia începutul.

Balanțele rămân însă la fel de responsabile privind activitățile pe care le au în familie, vor deveni mai sociabile și mai apropiate de prietenii lângă care se simt bine și vor ști să-și rezerve mai mult timp pentru a-l petrece cu oamenii de la care au ceva de învățat sau lângă care pur și simplu își pot umple paharul cu optimism.

Sursa foto articol: Africa Studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri