8 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 828 share-uri

Cum îți afectează Mercur retrograd zodia în perioada 9 septembrie – 2 octombrie? Ce direcții energetice îți trasează și ce să faci pentru a transforma această perioadă mai susceptibilă neprevăzutului într-una benefică și prosperă?

Zodia Berbec

Pentru zodia Berbec, această perioadă este una aglomerată și poate aduce unele momente de tensiune și impulsivitate cauzate în general de avalanșa de lucruri, responsabilități și proiecte pe care le ai de rezolvat concomitent. Încearcă să rămâi degajat, să te organizezi mai bine și să îți restabileșți o nouă rutină care să îți permită nu doar să tai toate lucrurile de pe lista de “to do”, dar să păstrezi și puțin timp pentru propria relaxare.

Zodia Taur

Aveai o energie aparent inepuizabilă, dar zilele care urmează nu te simți chiar în forma ta cea mai bună. Te simți obosit și încerci să faci schimbări majore în rutina ta și în obiceiurile de zi cu zi pentru a reuși să îți duci la bun sfârșit toate îndatoririle. Este un moment bun să îți reevaluezi prioritățile, să îți pui starea de sănătatea și propria îngrijire pe primul loc (controalele de rutină sunt indicate în această perioadă pentru zodia Taur) și să îți îmbunătățești capacitatea de a gestiona stresul. Un prieten drag te sprijină necondiționat și este posibil chiar să primești un ajutor financiar, ceea ce te va ajuta să te mai relaxezi și să mai eliberezi din anxietatea cauzată de grijile materiale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: alekksart /Shutterstock

Zodia Gemeni

Mercur retrograd îți forțează un pic mâna și te face să regândești legătura cu propria familie sau cu rădăcinile tale. Este foarte probabil că te vei întâlni cu cineva din familia ta de origine sau o persoană dragă din trecutul tău, dar care îți va atinge anumite corzi sensibile sau vulnerabile legate de o perioadă mai grea din viața ta. Să nu îți fie teamă să fii vulnerabil și “să sapi” un pic mai mult la locul durerilor tale, vindecarea vine mai ușor astfel. De asemenea, încearcă să fii imparțial și să conștientizezi și acele lucruri frumoase pe care le-ai învățat sau primit de la aceste persoane din familia sau trecutul tău.

Zodia Rac

Trecutul are tendința de a se întoarce, chiar și preț de câteva momente, în viața ta, dragă Rac, fie că vrei, fie că nu vrei. Este foarte posibil să primești niște explicații, deși tardive, legate de o anumită situație ciudată din trecutul tău și niște răspunsuri. Nu le vroiai în mod neapărat căci ai decis să te detașezi de persoanele care le dețin, dar vor fi eliberatoare pentru inima ta. Sfatul nostru este să te deschizi, să asculți și o altă perspectivă (indiferent dacă vei fi de acord sau nu cu ea) căci doar astfel vei putea să ierți și să te vindeci cu adevărat.

Zodia Leu

Ai tendința de a judeca lucrurile în această perioadă doar dintr-un singur punct de vedere și de a nu vedea lucrurile așa cum sunt, de fapt. Mercur retrograd îți conferă tendința de a deconstrui și reconstrui greșit unele mesaje legate de comunicare așa că asigură-te, înainte de a emite o judecată de opinie, că ai primit răspunsul direct de la sursă, clar și răspicat. De asemenea, încearcă să nu te mai concentrezi doar pe aspectul negativ al lucrurilor, sunt oameni care te privesc apreciativ și te admiră cu adevărat.

Zodia Fecioară

Mercur retrograd afectează și casa eului și a sinelui așa că dacă te bazezi pe validarea celorlalți oameni pentru a te simți complet și întreg vei suferi sau vei fi dezamăgit. Este posibil să îți fie mai dificil decât de obicei să te exprimi sau să transmiți un anumit mesaj așa cum este el, fără a fi răstălmăcit. Sfatul nostru este să îți conștientizezi propria valoare (ești minunată așa cum ești!) și să îți reevaluezi rolul pe care îl joci în propria viață. Tu ai controlul asupra ei și ai toate atuurile în mână pentru a străluci. Reorganizarea obiceiurilor tale îți va ușura mult activitățile de zi cu zi în această perioadă.

Citiți continuarea pentru restul zodiilor pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri