8 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 828 share-uri

Cum îți afectează Mercur retrograd zodia în perioada 9 septembrie – 2 octombrie? Ce direcții energetice îți trasează și ce să faci pentru a transforma această perioadă mai susceptibilă neprevăzutului într-una benefică și prosperă?

Zodia Balanță

Această perioadă cu Mercur retrograd aduce pentru tine un pic de confuzie, dragă Balanță, și în ciuda caracterului tău hotărât, te vei lovi de anumite situații în care efectiv nu vei ști ce să faci, încotro să o iei, ceea ce îți afectează ușor încrederea în sine. Te gândești destul de mult în această perioadă la cine ești și la modul în care te percep ceilalți, poate prea mult... De asemenea, dacă te gândești să inițiezi o afacere în următoarea săptămână sau să aprobi un parteneriat, fii atentă la hârtiile pe care le ai de semnat și asigură-te că mesajul tău a ajuns în mod corect la interlocutorul tău. Recomandăm ca în această perioadă să te asiguri că mesajele scrise sunt dublate și de cele verbale pentru a te asigura că au ajuns acolo unde trebuie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Scorpion

Te simți ușor stingherită în această perioadă fiindcă intuiția, busola ta interioară, pare a nu mai funcționa la capacitatea ei maximă. Deseori lucrurile par a se desfășura haotic în jurul tău sau iau o turnură total neprevăzută. Sfatul nostru pentru tine este să rămâi degajată, să iei totul așa cum vine fiindcă ai toate resursele necesare în interiorul tău pentru a îi face cu brio. Plus că știi destul de bine că unei perioade tulburi îi urmează o pace dulce și liniștitoare și aceea este mai aproape decât îți imaginezi.

Zodia Săgetător

În general, această perioadă cu Mercur retrograd nu te afectează prea mult emoțional, ci mai mult la nivel tehnic căci poți întâmpina unele dificultăți sau întârzieri legate de abilitatea ta de a te mișca dintr-un loc în altul, ceea ce se traduce prin întârzieri, anulări sau călătorii/zboruri/drumuri amânate. De asemenea, tot ceea ce ține de tehnologia călătoriilor (inclusiv aplicații de mobil sau de transport public) poate da mici erori în ceea ce te privește, obligându-te să îți încetinești ritmul și să îți exersezi răbdarea. Sfatul nostru este să ai la îndemână un plan de back-up și să faci din acești “timpi morți” un moment de meditație, cugetare sau relaxare. Uneori universul știe mai bine decât noi de ce ne întoarce din drum.

Zodia Capricorn

Ai intrat într-o rutină plăcută legată de muncă, dar în această perioadă depinzi de coechipierii tăi pentru îndeplinirea anumitor sarcini de serviciu. Acest aspect te nemulțumește fiindcă simți că te ține pe loc și nu ești obișnuit să depinzi de alții. Ideea de control este însă o iluzie, dragă Capricorn. La fel ca și cea de a îi spune inimii tale la cine să se gândească sau nu. Ca atare, indiferent că ești sau nu într-o relație, acest Mercur retrograd te întoarce un pic în trecut, iar în gândurile tale își face simțită prezența din ce în ce mai mult o persoană la care ai ținut enorm. Te bântuie anumite gânduri și te gândești serios să o contactezi chiar și pentru a-i spune “la revedere” cum se cuvine. Poți, de ce nu? Dar dacă nu sunt șanse de a avea un viitor cu această persoană, încheie-ți polițele din trecut și mergi mai departe.

Zodia Vărsător

Cineva încearcă să se reapropie de tine, foarte probabil că este o persoană din trecutul tău, dar nu îi permiți prea mult acest lucru fiindcă ți-a greșit și ți-a trădat încrederea la un moment dat. Această persoană însă te iubește cu adevărat și va face toți pașii necesari ca să îți merite iubirea și să îi acorzi o a doua șansă. Deși probabil că nu sunteți în legătură unul cu celălalt, sentimentele încă există și vă gândiți unul la celălalt. Eșți pregătit/a să reconstruiești relația cu această persoană? Sfatul nostru pentru tine este să fii sinceră cu ține, să îți asculți sufletul și intuiția și să faci alegeri și cu inima, și rațional. Când cele două sunt în asentiment, înseamnă că ai ales drumul cel bun pentru tine în momentul respectiv.

Zodia Pești

Relațiile de orice natură, profesionale, de prietenie, sociale sau parteneriale te preocupă mult în această perioadă. Ai nevoie de conversații profunde care să îți hrănească sufletul și în același timp din care să înveți sau să ai ceva de câștigat. La fel, te preocupă și partea pragmatică profesională și te gândești la o afacere pe care ai inițiat-o, la relația ta cu un mentor sau partener sau la un contract pe care l-ai încheiat în urmă cu ceva timp. Nu este exclus nici ca o colaborare sau o relație de tip win-win să se încheie pentru tine. Nu îți face griji, nu este din vina ta și o nouă etapă te așteaptă. Uneori Mercur retrograd ne ajută să facem curățenie în viața noastră și înlătură anumiți oameni, proiecte, situații, afaceri care nu ar fi fost neapărat benefice pentru noi. Ai încredere în univers că știe ce este mai bine pentru tine!

Foto fr si main: delcarmat /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri