13 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 245 share-uri

Toamna acestui an este plină de evenimente noi, aducând dinamism, efecrvescență emoțională, determinare și multe ambiții pentru majoritatea zodiilor. În toată această forfotă, în tot acest pragmatism, sunt câteva zodii care reușesc să dobândească echilibrul interior, să evolueze spiritual și să își găsească armonia emoțională. Aceste câteva zodii se bucură de iubire mai mult decât oricare altele și, având în vedere aspectele astrale, putem spune că se vor simți cu adevărat binecuvântate, bucurându-se de toate zilele acestui anotimp atât de frumos. 

Zodii binecuvântate în toamna 2022: Gemeni

Pentru nativii Gemeni această perioadă va fi resimțită ca o lună de miere în plan amoros, ca o perioadă de spa a sufletului, în care aceștia își vor regăsi armonia interioară și își vor înălța vibrația spirituală.

O perioadă în care Gemenii vor lua o pauză de la toate ambițiile lor, de la scopurile mărețe, dar dificile și vor decelera ritmul de muncă cu care erau obișnuiți. Este timpul să se gândească mai mult la ei, la tot ceea ce simt, este vremea să se conecteze cu sinele lor, dar și cu tot ceea ce îi înconjoară, de la oameni dragi până la natură.

Privită din exterior, această perioada pare a fi una de eliberare pentru nativii Gemeni, care dau frâu liber trăirilor interioare și care totodată învață să se redescopere în această etapă din viață pe care o străbat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Gemenii vor găsi mai mult timp pentru ei înșiși, pentru a se distra alături de cei dragi și pentru a cunoaște oameni noi în valorile cărora să se regăsească. De asemenea, vor călători, vor aprofunda hobby-urile pe care le au și vor căuta să facă toate acele activități care le conferă o stare generală de bine, care le aduce sănătate și pace interioară.

Gemenii pot face surprize frumoase celor pe care îi iubesc și pot alege, mai mult decât în ultimii ani, să se distreze alături de cei dragi. Este o perioadă propice dragostei, legăturilor familiale, prieteniei, dar și evoluției spirituale pentru acești nativi.

Foto: Evgeniya Litovchenko/ shutterstock.com

Zodii binecuvântate în toamna 2022: Fecioară

Nativii Fecioară nu se vor simți binecuvântați neapărat prin evenimentele pozitive care se derulează în viata lor. Ba din contră, am putea spune că toamna lui 2022 vine încărcată cu nevoia de schimbare, poate chiar de transformare a nativilor Fecioară. Aceștia trebuie să învețe să se adapteze rapid în fața noilor situații, iar imprevizibilul îi paște la tot pasul. Nu va fi ușor să tolereze toate aceste schimbări un nativ obișnuit cu ordinea și cu calculul așteptărilor pe care să le aibă în urma deciziilor sale.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Toamna aceasta nu va fi despre modul în care ei își controlează viața, ci mai degrabă despre modul în care Fecioarele învață să se adapteze la tot ceea ce li se întâmplă în viață. Chiar dacă este o perioadă dificilă, totuși acești nativi se numără printre zodiile binecuvântate ale acestei perioade.

Tocmai pentru că primesc energia astrală pozitivă, determinare și putere de a schimba unghiul în care văd lucrurile, astfel încât să nu observe jumătatea goală a paharului, ci să se bucure și să fructifice jumătatea plină pe care o primesc.

Sunt binecuvântați acești nativi pentru că vor ști să dea roade tuturor oportunităților pe care le primesc, oricât de mici și de rare vor fi acestea, vor ști să transforme riscul în beneficiu, eșecul în lecții pentru succes. Pur și simplu reușesc să transforme, ca niște magicieni, orice situație întâlnită într-o oportunitate extraordinară.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Trebuie să recunoaștem că doar Fecioarele vor reuși în această perioadă să aibă acest talent de a preschimba imprevizibilul într-un prieten ce îi ajută să se demarce în concurență, să amprenteze activitățile pe care le au, să lase o urmă proprie pe unde trec.

Zodii binecuvântate în toamna 2022: Capricorn

Ca și în cazul Fecioarelor, toamna lui 2022 nu este deloc una liniștită pentru nativii Capricorn. Dar reprezintă o perioadă extraordinară de transformare interioară și de modificare a direcției în viață.

Ca noi toți, Capricornii au avut până acum bucurii și suferințe, dar s-au mai confruntat cu o situație care nu este specifică vibrațiilor astrale ale acestei zodii: s-au lăsat duși de val sau de vânt, ca o barcă uitată în derivă, ce nu are o destinație clară, ori ca o frunză de toamnă purtată de vânt cine știe pe unde.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Principiile de bază ale mașinii CNC Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Iar în toamna lui 2022 această lăsare în voia sorții va fi oprită de către nativii Capricorn. Aceștia vor prelua vâslele propriei bărci și vor începe să meargă în direcții mai sigure pentru ei, pentru planul lor emoțional și spiritual.

Este precoce să spunem că vor ști încotro să se îndrepte, că vor identifica deja în aceste câteva luni de toamnă portul în care vor să ajungă. Dar ceea ce putem spune cu siguranță este ca acești nativi, pas cu pas, vor lua tot mai multe decizii bune, conștiente și responsabile pentru viața lor.

Pot hotărî să pună capăt unei relații care a devenit toxice, pot hotărî să înceapă o legătură curată emoțional, bazată pe sinceritate și respect. Pot hotărî să schimbe direcția în carieră ori își fac un plan de investiții în viitorul apropiat. Este greu de spus care vor fi acțiunile și deciziile Capricornilor în această perioadă, dar este cert că au primit mesajul Universului: acela că o anumită parte din viața lor devenise toxică pentru ei și era cazul să-i pună capăt și să lase loc schimbării ori noilor începuturi.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Îi tocmai din această perspectivă, pe cât de efervescentă și poate chiar încărcată cu suferință, pe atât de benefică pentru nativii Capricorn această perioadă, putem astfel afirma că acești nativi se numără printre zodiile protejate astral și binecuvântate în toamna lui 2022.

Foto: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri