2 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 2086 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru zodia Leu vine încărcat cu evenimente în sfera familiei și a relațiilor, cu energie și romantism în ceea ce privește relația de cuplu, dar și cu redescoperirea propriilor valori, nevoi și plăceri pe care ei le au cu privire da relația de iubire. Pot exista schimbări în ceea ce privește viața amoroasă a acestor nativi. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru anul 2023 privind relațiile de prietenie, parteneriatele, familia și cuplul pentru zodia Leu. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Leu: previziuni astrologice generale

Primul trimestru al anului 2023 este marcat de dorința Leilor de a rezolva probleme mai vechi care le afectează viața de familie, de cuplu și prieteniile.

Este posibil ca Leii să preia asupra lor anumite responsabilități, și bine fac, căci se pare că doar ei sunt cei care ar putea să le rezolve cu adevărat. Dacă vor amâna aceste asumări, foarte probabil acele probleme vor persevera.

Jumătatea anului aduce dinamism, poftă de viață și de adrenalină, dar și diverse răscoliri interioare privind emoțiile și sentimentele nativilor Leu. Aceștia pot deveni melancolici gândind-se la vechile iubiri, dar totodată se pot interioriza pentru a se redescoperi, pentru a se analiza pe sine și a înțelege cum s-au schimbat de a lungul timpului. Astăzi se vor regăsi ca având alte dorințe, alte nevoi și valori privind relația lor intimă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Unii Lei pot părea schimbați după această perioadă și pot lua decizii neașteptate pentru cei din jur.

Finalul de an îi găsește pe Lei dornici de aventuri romantice, de armonie și echilibru în cuplu. Se vor simți împliniți în familia lor, iar cercul de prieteni foarte probabil a fost remodelat în primăvara și vara acestui an.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Leu: Viața de cuplu

În viața de cuplu a nativilor Leu, prima parte a anului 2023 vizează în special rezolvarea unor probleme mai vechi. Mai mult decât atât, Leii pot fi învinuiți că petrec prea mult timp la locul de muncă și că neglijează cuplul.

Această perioadă poate veni și cu tensiuni, certuri și discuții în contradictoriu între Lei și partenerii lor de viață. Leii nu se arată prea răbdători și nici dispuși să asculte toate plângerile persoanei iubite. Se grăbesc să obțină eficiență în acțiunile lor și să vadă rezultate palpabile în relația pe care o au.

Vor rezolva astfel multe probleme stresante și vor reuși să delimiteze împreună cu persoana iubită acele limite ce le permit să nu se rănească reciproc, ci din contră, să se simtă respectați, ascultați și iubiți.

Este evident că în următoarea perioadă se vor simți mai bine din punct de vedere emoțional, cu atât mai mult cu cât și astrele le vor da la începutul verii energie astrală, dinamism și creativitate, putere de acțiune și poftă de viață.

Vara nativilor Leu va fi plină de adrenalină în cuplu, vor construi multe experiențe frumoase alături de persoana iubită, dar totodată această perioadă va fi un test pentru relația lor. În această vară pot ieși la iveală fisuri ascunse ale relației pe care o au, pot descoperi alte fețe ale partenerului de viață sau pot concluziona că ei înșiși s-au schimbat, că acum văd altfel dragostea și au alte nevoi.

Pentru cuplurile stabile, în care există un grad înalt de armonie și conexiune între cei doi, este posibil ca Leii să se hotărască să meargă mai departe în relație, să se căsătorească, să se mute împreună ori să facă planuri pentru a deveni părinți.

Ultimul trimestru al anului 2023 îi surprinde pe nativii Leu dornici de a-și regăsi echilibrul interior, de a restabili armonia în viața lor, de a-și găsi relaxarea și rostul pe care relațiile le au în viața lor. Făcând o analiză a ultimelor luni de zile, Leii vor fi gata să ia decizii importante pentru viitorul lor în cuplu.

Putem spune că Leii care s-au simțit indeciși până acum sunt gata să se hotărască ce vor face mai departe în cuplu, dacă vor merge înainte, și dacă da, cu ce condiții. Ca și când în sufletul acestor nativi se ridică ceața și totul devine foarte clar pentru ei. Vor ști ce să facă pentru binele lor. Citeste continuarea articolului in pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri