6 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 2041 share-uri

O lună plină superbă și binecuvântată are loc în semnul Peștilor pe data de 10 septembrie. Este aici ca să ne amintească să ne punem în acord cu sufletul și visările noastre, dar și să ne aliniem la puterea vindecătoare și călăuzitoare a universului.

Totodată, din punct de vedere astrologic Luna plină în Pești se va afla în opoziție cu Soarele în Fecioară, iar această polaritate se va traduce la nivel emotional printr-o necesitate de a găsi un echilibru între nevoile noastre de rutină și ordine zilnică, dar și concentrarea asupra sănătății fizice și a trecerii prin filtrul analizării (simbolizate de Fecioară) și dezordinea creativă, sănătatea spirituală, viziunea și reflecția, vizualizarea, vindecarea, intuiția și mentalul simbolizate de Pești.

Este important ca în perioada următoare să păstrăm curățenia și ordinea în viețile noastre de zi cu zi, dar în același timp să nu uităm de nevoile sufletului nostru trăgându-ne visurile după noi și transpunându-le fizic în existența noastră. Să ne ocupăm așadar de sufletul nostru mai mult în perioada următoare, după cum știm mai bine, căci altfel ne vom simți triști, frustrați sau ca și cum am întors spatele freamătului vital al vieții. Plus că este aproape o blasfemie să nu profităm de acest flux astral de energie creatoare și intuitivă care curge peste noi în mod aproape magic în această perioadă. Este că și cum cerurile se deschid preț de o secundă pentru a ne arată cum să le manifestăm aici, pe Pământ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Luna plină în Pești creează un aspect benefic și cu Uranus retrograd, un sextil de toată frumusețea, ceea ce ne va facilita progresul, ne va deschide noi perspective și ne va sprijini să acceptăm mai ușor orice schimbare care vine înspre noi în această perioadă. Ne putem aștepta și ca elementul surpriză să își joace magistral rolul său și să ne trezim prinși în niște surprize frumoase din partea universului sau a propriului destin.

Foto: Jeremy Zimmerman /Shutterstock

Visătorul Neptun intră și el în peisaj în conjuncție cu Luna plină în Pești, pentru a ne aprinde imaginația și a ne ilumina spiritele, conectându-ne la un nivel profund cu dorințele, visurile și visele noastre profetice sau mesagere. El aduce o doză zdravănă de misticism și fantezie în inimile și în mințile noastre, dar și oportunitatea de a ne dezvolta și crește unele daruri spirituale cu care am fost înzestrați și pe care, poate, nu le-am conștientizat. El ne invită să ne încetinim ritmul, să fim flexibili și deschiși, fără să ne pripim să judecăm sau să criticăm o situație în care este posibil să ne aflăm noi înșine.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Fiindcă și Mercur retrograd intră în peisaj tot în această perioadă, astrele ne invită ca înainte de a iniția o judecă sau de a critică, să încercăm să vedem lucrurile și din perspectiva sau locul celeilalte persoane, va elibera mult din tensiunile care se acumulează. Deseori, în perioada următoare, granița dintre realitate și visare are tendința de a se suprapune sau o vom resimți ca fiind imprevizibilă și ușor confuză, așa că am face bine să rămânem ancorați în prezent deși ne putem bucura de toată împlinirea pe care o poate aduce o viață spirituală intensă sau un val de iluminare atât de bine aspectat precum este cel din această perioadă.

Da, este posibil ca în anumite momente să “digerăm” mai greu realitatea, să șovăim sau să ne simțim nesiguri asupra unora din acțiunile noastre (să le facem sau nu?), să ni se pară dificil de “dus”, de deslușit sau de trăit (zodia Pești este maestra iluziilor, iar Neptun accentuează această tendință) să ne agățăm de anumite momente de aliniere divină pe care le vom experimenta sau de momente în care vom simți mâna divinității, ceea ce nu este neapărat greșit. Doar să nu ne simțim pierduți între două lumi. Așa că, ori de câte ori vă simțiți copleșiți, în afara propriei realități sau dornici de mai multă claritate, respirați profund, renunțați la control și conectați-va la emoțiile, intuiția și rațiunea voastră, dar si la energia divină. Totul va fi cât se poate de bine.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

La urma urmei, o luna plină în Pești deschide poarta și unei energii vindecătoare, îndemnându-ne totodată să ne eliberăm de presiuni și să ne aliniem firului propriului destin. Unele direcții se clarifică când vedem lucrurile dintr-o perspectiva a “simțirii” și nu neapărat a gândirii. Când lucrurile se întâmplă dintr-un punct al alinierii și al inimii, totul se așază cum nu se poate mai bine pentru noi.

Foto fr si main: Evgeny Ostroushko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri