2 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 2086 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru zodia Leu vine încărcat cu evenimente în sfera familiei și a relațiilor, cu energie și romantism în ceea ce privește relația de cuplu, dar și cu redescoperirea propriilor valori, nevoi și plăceri pe care ei le au cu privire da relația de iubire. Pot exista schimbări în ceea ce privește viața amoroasă a acestor nativi. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru anul 2023 privind relațiile de prietenie, parteneriatele, familia și cuplul pentru zodia Leu. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Leu: familia și prietenii

Ca și în relația de cuplu, în primul trimestru al lui 2023 nativii Leu vor încerca să rezolve problemele pe care le au cu membrii familiei lor. Sunt conștienți că acestea nu pot fi rezolvate de ceilalți, căci dacă așa ar fi stat lucrurile, s-ar fi văzut rezultatele până acum.

Prin urmare, Leii vor lua asupra lor responsabilitățile familiei, indiferent care vor fi acestea. Sunt hotărâți să protejeze și să îngrijească membrii mai vulnerabili ai familiei lor, pot vizita și relua legături cu rude îndepărtate, se pot ocupa de moșteniri sau de proprietăți lăsate în paragină.

Vor da sens valorilor materiale ale familiei și vor ști să le fructifice.

Începând cu vara acestui an, în familia Leilor se așterne armonia, de care se vor bucura până la finalul anului 2023.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În ceea ce privește prieteniile, 2023 este un an al curățeniei. Nativii Leu nu vor mai fi dispuși să îi păstreze alături pe acei prieteni cu care nu mai rezonează. Nu vor rupe relațiile definitiv și nu se vor certa cu aceștia, dar nici nu vor da curs dezvoltării în continuare a acestor prietenii. Mai degrabă se vor retrage.

În schimb, începând cu finalul primăverii acestui an, Leii pot construi noi relații, pot cunoaște oameni foarte interesanți care să le ofere alte lecții ale prietenii sau alături de care să devină parteneri în afaceri.

Nativii Leu își urmăresc destul de bine interesul în acest an, pentru că au nevoie de rezultate ca să-și recapete echilibrul interior.

Anul 2023 va fi unul prosper pentru nativii Leu, atât în ceea ce privește emoțiile și planul sentimental al acestora, cât și privind cariera și afacerile.

Sursa foto articol: ivgaphotographer/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri