9 August 2022 publicat în Horoscop 2152 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru nativii Taur vine încărcat cu foarte multe provocări atât în ceea ce privește planul personal și modul în care acești nativi văd relațiile pe care le au cu ceilalți, cât și în ceea ce privește viața de cuplu și viața de familie. Anul 2023 este încărcat de o mare nevoie de schimbare, automodelare și redefinire interioară a nativilor Taur, iar toate acestea vor veni încărcate intens din punct de vedere emoțional, cu ecou asupra relațiilor pe care Taurii le au, vor să le dezvolte sau se hotărăsc să le încheie. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Taur: viața de familie

Este lesne de înțeles că și în viața de familie nativii Taur se vor confrunta cu multe provocări în acest an. Pe de o parte este vorba despre provocările materiale, despre moșteniri și modul în care cei din familie se raportează egal sau nu unii față de alții, astfel încât nativii Taur își vor cere ferm și direct drepturile în raport cu ceilalți. Aceste expuneri ale adevărurilor relaționale din cadrul familiei și cerințele juste și nevoalate ale nativilor Taur pot declanșa cascade de conflicte în familia acestora, pe care Taurii le vor întreține până când rezolvarea va apărea.

Pe de altă parte nativii Taur au de rezolvat și probleme emoționale în familia lor. Este posibil ca anumiți membri să nu își asume responsabilitatea relațională față de ei or să părtinească un anumit membru al familiei, iar Taurii nu vor mai accepta un astfel de comportament.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: Angelina Egorova/ shutterstock.com

De asemenea, nativii Taur vor trasa granițele, limitele în relația cu membrii familiei. Ce anume își pot permite unii față de alții și ce nu își mai pot permite. Taurii au nevoie să-și delimiteze ferm viața, valorile interioare, prietenii și relațiile și în 2023 nu vor avea liniște până ce nu vor face curățenie acolo unde era haos în viața lor.

Este așadar un an tumultuos privind relațiile acestor nativi, un an în care pot face și multe greșeli, dar își asumă consecințele, un an în care vor avea curajul să spună ceea ce simt și să-și urmeze visurile fără să mai zăbovească prea mult asupra regretelor. Cei ce îi apreciază cu adevărat le vor rămâne alături.

Sursa foto articol: ladyphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri