12 August 2022 publicat în Horoscop 702 share-uri

Dacă ați întâlnit vreodată persoane cu care oricât de mult v-ați contra și oricât de multe argumente ați aduce, are întotdeauna o replică pentru fiecare cuvânt pe care îl aveți, ei bine știți despre ce vorbim. Unii oameni urăsc să poarte discuții în contradictoriu, preferând să renunțe la conversație, pe când alții pot deveni atât de înverșunați în ceea ce privește punctul lor de vedere, încât parcă aruncă pe fereastră toate argumentele logice care vin către ei. Printre toate aceste impulsuri, vinovată ar putea fi și zodia fiecăruia. Vă invităm să ne confirmați dacă acestea par a fi cele 3 zodii care întotdeauna câștigă o discuție în contradictoriu. 

Zodii care întotdeauna vor câștiga o ceartă: Taur

Aflați în mijlocul unei discuții în contradictoriu, nativii Taur vor face tot posibilul ca dreptatea să fie de partea lor, iar uneori pot insista într-o idee pur și simplu pentru că le este comod să rămână acolo mintal, chiar dacă celălalt vine cu argumente care ar putea să le dea de gândit.

Taurul este o zodie de Pământ și atunci când are o idee, aceasta va fi bine împământenită printre părerile sale. Se va ține legat de acea părere ca un conservator și o va susține sus și tare în discuțiile pe care le poartă, aducând în față toate argumentele pe care le-a avut când a fost de acord să accepte aceea idee.

Uneori însă, percepțiile Taurilor, ca ale fiecăruia de altfel, pot fi depășite. În aceste situații, chiar și când realizează că greșesc, Taurii tot nu vor da înapoi. Vor reține toate contraargumentele, ca apoi să le ia pe rând, când au timp sau în intimitatea căminului lor, pentru a le studia și a se convinge dacă într-adevăr merită să își schimbe ideea sau nu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscopul Țigănesc: descoperă Oracolul Legendar al simbolurilor binelui dintr-o cultură fascinantă Zodiac floral – Află care este floarea aferentă fiecărei zodii

Însă, la fața locului, un Taur nu va da niciodată înapoi, menținându-și părerea cu stoicism.

Foto: Roman Samborskyi/ shutterstock.com

Zodii care întotdeauna vor câștiga o ceartă: Capricorn

Dacă nu i se dă dreptate într-o discuție în contradictoriu, Capricornul își va face singur dreptate. Acesta adună cu atenție argumente, așteaptă ca un bun observator ca celălalt să își arate vulnerabilitățile, înțelege nativ punctele slabe pe care le poate avea un interlocutor și vor ști unde să lovească, în punct fix, pentru a-și atinge scopurile.

Dacă Taurul despre care vorbeam mai sus își susține în cadrul aceleiași discuții părerea, un Capricorn însă poate deveni tăcut la un moment dat, dar asta nu înseamnă că a renunțat la demonstrarea opiniei sale.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop Chinezesc 2023: ce va aduce anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte Horoscopul banilor pentru Noiembrie 2022: 4 zodii atrag abundența și bogăția fără efort, cu noroc divin

Dacă este el acuzat de nedreptate, asemeni unui detectiv Capricornul va parcurge pas cu pas etapele demonstrației sale, chiar dacă acestea se vor prelungi pe parcursul a zile, săptămâni, luni.

Tenacitatea, perseverența și puterea de concentrare a nativului Capricorn îl vor ajuta să-și dovedească dreptatea, mai devreme sau mai târziu.

Capricornul devine astfel un partener de drum lung în ceea ce privește contradicțiile, care poate chiar să ia măsuri necesare pentru a limita libertățile în exprimare ale celuilalt. Poate lua măsuri ca anumite minciuni să nu mai aibă niciodată pretext să fie inventate.

Am fi putut introduce și Fecioarele în acest top privind puterea de argumentare, doar că acestea nu-și susțin energia în certuri sau discuții în contradictoriu, ci au tendința să renunțe pe parcurs, considerând că ar putea să-și investească energia în altceva. Capricornul însă nu va renunța, pentru el este important să nu își facă loc vreodată minciuna, nedreptatea în viața lor. Nu vor tolera nici măcar o dată un astfel de comportament și nu-l vor trece cu vederea.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Kiwi.com: Cum au călătorit românii în 2022?

Zodii care întotdeauna vor câștiga o ceartă: Pesti

În ceea ce privește discuțiile în contradictoriu cu un nativ Pești, situațiile pot lua o cu totul altă turnură. Peștii, prin natura zodiilor, au capacitatea de a observa valențe pe care noi ceilalți nu le vedem, pot pătrunde în umbrele adânci ale ființei umane, și de cele mai multe ori sunt cu adevărat imparțiali.

Dacă este ca cineva să reușească să se ține de o regulă cât mai bine, aceea vor fi nativii Pești, doar dacă sunt de acord cu acea regulă, desigur. Atunci când vine vorba de nedreptate, ei pot să nu țină cont de ceea ce simțea persoana care a comis nedreptate respectivă, de conjunctura în care se afla. Pentru ei fapta în sine ori rezultatul este suficient.

Cu toate acestea abilități înarmați natural, nativii Pești pot vedea problema dintr-o cu totul altă perspectivă. Cei care s-au certat cu acești nativi au constatat că și ei, dar și Peștii aveau dreptate în același timp, fără ai putea contrazice pe acești nativi. Dreptatea lor vizează unghiuri la care noi, în general, nu ne gândim.

O Românie unită pentru educația copiilor noștri Topul celor mai confortabile și accesibile articole vestimentare pentru vârsta ta METRO, CERTIFICATĂ TOP EMPLOYER ÎN ROMÂNIA, PENTRU AL 3-lea AN CONSECUTIV

Vă aduceți aminte acea imagine cu numărul 6 privit de 2 persoane situate la câte un capăt al cifrei? Unul susținând ca vede cifra 6, celălalt susținând că vede cifra 9, dar amândoi având dreptate absolută.

Ei bine o astfel de dualitate pot găsi nativii Pești în anumite probleme care nasc discuții în contradictoriu. Este foarte interesant să te cerți cu acești nativi și foarte constructiv totodată, pentru că, dincolo de nervii pe care ți-i faci, poți constata că ai foarte multe de învățat de la ei și că te ajută să-ți dezvolți o latură a dreptății pe care tu nu aveai.

Vestea bună este că nativii Pești oferă celorlalți libertatea de a avea orice opinie, considerând normal ca fiecare să gândească diferit, dar asta nu înseamnă că ei își vor schimba părerea.

4 modele de pantofi perfecți pentru primăvară Black Friday la Mobexpert: 12 zile cu oferte speciale și reduceri de până la 50% la mii de produse Libris și Salvați Copiii duc cărțile mai aproape de 33.116 de elevi cu acces limitat la lectură

Sursa foto articol: rangizzz/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri