12 August 2022 publicat în Horoscop 1057 share-uri

Dacă ați întâlnit vreodată persoane cu care oricât de mult v-ați contra și oricât de multe argumente ați aduce, are întotdeauna o replică pentru fiecare cuvânt pe care îl aveți, ei bine știți despre ce vorbim. Unii oameni urăsc să poarte discuții în contradictoriu, preferând să renunțe la conversație, pe când alții pot deveni atât de înverșunați în ceea ce privește punctul lor de vedere, încât parcă aruncă pe fereastră toate argumentele logice care vin către ei. Printre toate aceste impulsuri, vinovată ar putea fi și zodia fiecăruia. Vă invităm să ne confirmați dacă acestea par a fi cele 3 zodii care întotdeauna câștigă o discuție în contradictoriu. 

Zodii care întotdeauna vor câștiga o ceartă: Taur

Aflați în mijlocul unei discuții în contradictoriu, nativii Taur vor face tot posibilul ca dreptatea să fie de partea lor, iar uneori pot insista într-o idee pur și simplu pentru că le este comod să rămână acolo mintal, chiar dacă celălalt vine cu argumente care ar putea să le dea de gândit.

Taurul este o zodie de Pământ și atunci când are o idee, aceasta va fi bine împământenită printre părerile sale. Se va ține legat de acea părere ca un conservator și o va susține sus și tare în discuțiile pe care le poartă, aducând în față toate argumentele pe care le-a avut când a fost de acord să accepte aceea idee.

Uneori însă, percepțiile Taurilor, ca ale fiecăruia de altfel, pot fi depășite. În aceste situații, chiar și când realizează că greșesc, Taurii tot nu vor da înapoi. Vor reține toate contraargumentele, ca apoi să le ia pe rând, când au timp sau în intimitatea căminului lor, pentru a le studia și a se convinge dacă într-adevăr merită să își schimbe ideea sau nu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Însă, la fața locului, un Taur nu va da niciodată înapoi, menținându-și părerea cu stoicism.

Foto: Roman Samborskyi/ shutterstock.com

Zodii care întotdeauna vor câștiga o ceartă: Capricorn

Dacă nu i se dă dreptate într-o discuție în contradictoriu, Capricornul își va face singur dreptate. Acesta adună cu atenție argumente, așteaptă ca un bun observator ca celălalt să își arate vulnerabilitățile, înțelege nativ punctele slabe pe care le poate avea un interlocutor și vor ști unde să lovească, în punct fix, pentru a-și atinge scopurile.

Dacă Taurul despre care vorbeam mai sus își susține în cadrul aceleiași discuții părerea, un Capricorn însă poate deveni tăcut la un moment dat, dar asta nu înseamnă că a renunțat la demonstrarea opiniei sale.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Dacă este el acuzat de nedreptate, asemeni unui detectiv Capricornul va parcurge pas cu pas etapele demonstrației sale, chiar dacă acestea se vor prelungi pe parcursul a zile, săptămâni, luni.

Tenacitatea, perseverența și puterea de concentrare a nativului Capricorn îl vor ajuta să-și dovedească dreptatea, mai devreme sau mai târziu.

Capricornul devine astfel un partener de drum lung în ceea ce privește contradicțiile, care poate chiar să ia măsuri necesare pentru a limita libertățile în exprimare ale celuilalt. Poate lua măsuri ca anumite minciuni să nu mai aibă niciodată pretext să fie inventate.

Am fi putut introduce și Fecioarele în acest top privind puterea de argumentare, doar că acestea nu-și susțin energia în certuri sau discuții în contradictoriu, ci au tendința să renunțe pe parcurs, considerând că ar putea să-și investească energia în altceva. Capricornul însă nu va renunța, pentru el este important să nu își facă loc vreodată minciuna, nedreptatea în viața lor. Nu vor tolera nici măcar o dată un astfel de comportament și nu-l vor trece cu vederea.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Zodii care întotdeauna vor câștiga o ceartă: Pesti

În ceea ce privește discuțiile în contradictoriu cu un nativ Pești, situațiile pot lua o cu totul altă turnură. Peștii, prin natura zodiilor, au capacitatea de a observa valențe pe care noi ceilalți nu le vedem, pot pătrunde în umbrele adânci ale ființei umane, și de cele mai multe ori sunt cu adevărat imparțiali.

Dacă este ca cineva să reușească să se ține de o regulă cât mai bine, aceea vor fi nativii Pești, doar dacă sunt de acord cu acea regulă, desigur. Atunci când vine vorba de nedreptate, ei pot să nu țină cont de ceea ce simțea persoana care a comis nedreptate respectivă, de conjunctura în care se afla. Pentru ei fapta în sine ori rezultatul este suficient.

Cu toate acestea abilități înarmați natural, nativii Pești pot vedea problema dintr-o cu totul altă perspectivă. Cei care s-au certat cu acești nativi au constatat că și ei, dar și Peștii aveau dreptate în același timp, fără ai putea contrazice pe acești nativi. Dreptatea lor vizează unghiuri la care noi, în general, nu ne gândim.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Vă aduceți aminte acea imagine cu numărul 6 privit de 2 persoane situate la câte un capăt al cifrei? Unul susținând ca vede cifra 6, celălalt susținând că vede cifra 9, dar amândoi având dreptate absolută.

Ei bine o astfel de dualitate pot găsi nativii Pești în anumite probleme care nasc discuții în contradictoriu. Este foarte interesant să te cerți cu acești nativi și foarte constructiv totodată, pentru că, dincolo de nervii pe care ți-i faci, poți constata că ai foarte multe de învățat de la ei și că te ajută să-ți dezvolți o latură a dreptății pe care tu nu aveai.

Vestea bună este că nativii Pești oferă celorlalți libertatea de a avea orice opinie, considerând normal ca fiecare să gândească diferit, dar asta nu înseamnă că ei își vor schimba părerea.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Sursa foto articol: rangizzz/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri