16 August 2022 publicat în Horoscop 20 share-uri

Fiecare dintre noi reușim, din când în când, să fim amuzanți și să stârnim zâmbetul pe buzele celorlalți. Sunt însă unele persoane care reușesc să facă aceasta de fiecare dată. Ei sunt acei oameni care au un spirit sarcastic ori abilități sociale dezvoltate, care iubesc distracția sau care știu foarte multe glume bune. Aceste abilități de a avea un har al umorului pot fi date și de zodia în care ne-am născut. Așa cum astrele ne influențează multe aspecte din viață, tot ele ne pot dicta și anumite abilități pe care am putea să le avem nativ. 

Acestea sunt cele mai amuzante zodii: ne fac să râdem în hohote

Zodii amuzante: Gemeni

Poate una dintre cele mai carismatice zodii, Gemenii par să zâmbească mereu. Au o abilitate extraordinară de a transforma situațiile în așa fel încât să le accentueze părțile comice. Sunt persoane foarte optimiste, cu o bună capacitate de comunicare, extrovertite și sociabile și care au mai mereu o glumă bună de spus.

Umorul Gemenilor nu se oprește la atât. Ei au capacitatea de a observa anumite vulnerabilități ale celor din jur și de a-i ajuta să iasă din situații dificile primul zambet. Este un fel de a face haz de necaz, însă Gemenii o fac cu foarte mult stil. De exemplu, dacă un prieten de-al lor se află într-o situație dificilă ori face o gafă, nativii Gemeni vor găsi o glumă care să le scoată prietenul din situația dificilă în care se află, făcând în așa fel încât toți să considere normal să mai greșim din când în când. Însăși reacțiile Gemenilor la ceea ce se întâmplă în jurul lor sau la comportamentul celorlalți se poate transforma într-o glumă, ca și când aceștia ar fi actori într-un permanent stand-up comedy.

Aceasta nu înseamnă că Gemenii pot să fie și serioși, însă atunci când se simt în largul lor preferă voia bună și zâmbetele tuturor.

Foto: fizkes/ shutterstock.com

Zodii amuzante: Balanță

Nativii Balanță sunt sufletul petrecerii și miezul grupurilor de prieteni. Sunt firi sociabile și reușesc cu ușurință să interacționeze cu ceilalți. Au o blândețe aparte când se raportează la cei din jur și nu se sfiesc să atingă și subiectele sensibile, însă o vor face din unghiul amuzamentului. Nu că ar încerca să spună că anumite situații serioase sunt amuzante și nu pentru că tratează cu superficialitate anumite idei, ci pur și simplu acest amuzament vine cumva dintr-o putere interioară de a crede în bine, de a fi optimiști, de a merge mai departe cu speranță și încredere.

Amuzamentul Balanțelor este diferit, este blând și familial, cald și înțelegător. Uneori Balanțele reușesc să spună în momentul potrivit cele mai bune glume și să detensioneze situații care ar fi putut escalada spre conflicte.

Balanțele se hrănească cu energia celor din jur și au nevoie să-i simtă bine dispuși, relaxați și optimiști și vor face tot ce știu și tot ce pot pentru a obține aceste sentimente bune de la cei de lângă ei.

Chiar și atunci când intră în încurcătură, Balanțele știu să învârtă cuvintele atât de bine, încât ar pune în încurcătură și un savant. Evident că o astfel de situație poarta un anume grad de amuzament, când te gândești la ce abilități extraordinare acești nativi și ce căi minunate găsesc pentru a și atinge scopurile sau pentru a ieși dintr-un bucluc.

Un lucru este cert: chiar dacă umorul Balanțelor este diferit, noi, cei din jurul acestor nativi, zâmbim adesea datorită lor.

Zodii amuzante: Capricorn

Iată un umor sarcastic, dar atât de bun! Capricornul va ști să pună punctul pe “i” atunci când este nevoie și o poate face cu ușurință spunând o glumă cu referire la situația respectivă. Dar fiecare glumă conține o brumă de adevăr, de care Capricornii se leagă pentru a putea crea rampe în comunicarea lor fără să tensioneze situațiile. De asemenea, sunt povestitori fantastici, capabili să transforme o zi obișnuită într-o comedie.

Obișnuiesc să citească mult, așadar arta conversației o vor stăpâni bine. Știu cum să te ajute atunci când doresc să te ajute să depășești o situație stresantă, astfel încât să nu mai știi sigur ce vrei să faci, dar să fii convins că va fi bine.

Umorul Capricornilor este acompaniat și de dinamismul lor, astfel încât aceștia reușesc să-și facă mulți prieteni, să se facă remarcați în jurul lor și și au curajul să deschidă uși acolo unde ceilalți nu îndrăznesc.

Dacă ai un Capricorn aproape, te vei simți puternic, protejat și totodată cu o stare de bine permanentă.

Și încă ceva: dacă îțiplace umorul sec stai de vorbă cu un Capricorn.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri