12 Iulie 2022 publicat în Horoscop 60 share-uri

44 este ultimul Număr Maestru, cel mai puternic și capatul unei călătorii spirituale desăvârșite, marcat de echilibru și energia înfăptuirii, a perfecțiunii, a comunicării și conducerii. Femeia cu cifra destinului 44 va avea o călătorie foarte interesantă în această viață, ghidată de intuiție, adevăr și iubire, având un scop spiritual măreț, suprem, pe care doar ea îl poate duce la bun sfârșit. Spre deosebire de celelalte numere maestre, 44 este dominant și deosebit de puternic, cu un destin pe cât de dificil, pe atât de frumos și maiestuos. Vă invităm să citiți în continuare principalele caracteristici numerologice ale femeii cu numărul destinului 44. 

Femeia cu cifra destinului 44 în dragoste

Ca fire perfecționistă, dar totodată purtând energia echilibrului, în relațiile intime își va alege cu mare atenție partenerul. Principalele sale dorințe sunt legate de tandrețe, de seriozitate și loialitate, de maturitate și bunăvoință.

În cuplu, această femeie are nevoie de libertate, dar totodată are nevoie de o persoană lângă care să se simtă iubită, protejată, susținută și respectată. Are nevoie de atenție în relație, de romantism și de sinceritate.

Va căuta un partener în fața căruia să-și poată pună pe tavă vulnerabilitățile și să poată fi ea însăși, așa cum este, așa cum a reușit să devină. Aceasta nu înseamnă că este neglijentă față de propria sa evoluție și imagine, însă este o fire pe cât de puternică, pe atât de sensibilă, astfel că în relația sa de dragoste are nevoie de implicare și dedicare totală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Nu va tolera minciuna și înșelarea și nici un fel de abuz, iar cu partenerul care îi poate face așa ceva va înceta orice legătură. Chiar dacă tinde să rămână prietenă cu foștii săi parteneri, totuși nu va păstra în jurul ei persoane în care și-a pierdut încrederea.

Ca mamă, este foarte atentă în educația pe care o primesc copiii ei, este protectivă când vine vorba de riscuri fizice sau spirituale, însă nu îi va proteja pe copii în a vedea și lucrurile mai puțin bune sau mai puțin frumoase ale vieții. În considerentele ei este foarte important ca cei mici să înțeleagă adevărul și dedesubturile lumii în care trăiesc, chiar dacă această cunoaștere are grijă să fie etapizată, pe măsură ce copiii o pot înțelege. Ea crede că este bine să cunoaștem și binele și rău pentru a putea face diferența, iar alegerea stă în mâinile noastre, de aceea este foarte important să cunoaștem ambele fețe ale cărților vieții.

Sursa foto articol: conrado/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri