12 Iulie 2022 publicat în Horoscop 60 share-uri

44 este ultimul Număr Maestru, cel mai puternic și capatul unei călătorii spirituale desăvârșite, marcat de echilibru și energia înfăptuirii, a perfecțiunii, a comunicării și conducerii. Femeia cu cifra destinului 44 va avea o călătorie foarte interesantă în această viață, ghidată de intuiție, adevăr și iubire, având un scop spiritual măreț, suprem, pe care doar ea îl poate duce la bun sfârșit. Spre deosebire de celelalte numere maestre, 44 este dominant și deosebit de puternic, cu un destin pe cât de dificil, pe atât de frumos și maiestuos. Vă invităm să citiți în continuare principalele caracteristici numerologice ale femeii cu numărul destinului 44. 

Cum calculezi Cifra Destinului?

Calculul numerologic este simplu și este reprezentat de cifra datei nașterii. Un exemplu simplu pentru o persoană născută în 2 august 1995 este: Data nașterii: 02.08.1995 =>> calcul numerologic: 2+8+1+9+9+5=34, iar mai departe 3+4=7

Doar numerele 11,22,33 sau 44, Numerele Maestre, nu se reduc.

Iată un exemplu pentru data nașterii unei persoane sub număr maestru: 31.01.1986 =>> 3+1+1+1+9+8+6=29, iar 2+9=11.

Citește și: Numerele Maestre, Numerele Magice: Te afli sub influența lor?

Femeia cu cifra destinului 44

Mânată de ambiții puternice, de puterea clarviziunii, de dorința de acțiune și de o profundă intuiție, femeia cu cifra destinului 44 va merge pe propriul său drum, un drum unic pe care, de cele mai multe ori nimeni nu a mai mers vreodată. Cu puterea sa de convingere și capacitatea excepțională de a comunica, va reuși să atragă pe drumul său numeroși adepți, prieteni și parteneri, susținători care rezonează cu cauzele și valorile ei și care sunt dispuși să o urmeze până la capăt, până la împlinirea țelurilor supreme pe care această femeie și-a asumat să le ducă la bun sfârșit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Copilăria sa este marcată de curiozitate și dorință de explorare, de acțiune și de determinare, ceea ce o va face mai mereu câștigătoare sau o va determina să iasă în evidență indiferent de acțiunile pe care le are ca și copil. La o primă vedere pare o ființă foarte competitivă, dar competiția nu este nici pe departe țelul ei. Succesul său este dat de capacitățile sale desăvârșite și nu de lupta pe care ea ar duceo spre succes. Pentru că este atentă în tot ceea ce face și nu își asumă activități pe care să le trateze cu superficialitate, succesul vine pur și simplu la ea, deși ea nu apreciază spiritul competitiv.

Pentru ea este mai important să trăiască intens, să se implice cu adevărat în ceea ce face, decât să îi întreacă pe ceilalți sau să se compare cu aceștia. Ea înțelege că fiecare om este unic și celebrează diferențele dintre oameni, le apreciază și le apără.

Scopurile în viață ale acestei femei vizează în special evoluția spirituală a omenirii și mai puțin evoluția ei proprie, tocmai pentru că, cel puțin din punct de vedere numerologic, aceasta se află la capătul unei etape evolutive lungi și pe care fiecare dintre noi trebuie să o parcurgem pe parcursul a mai multor vieți.

Așadar va găsi soluții pentru întreaga omenie, va reuși să mobilizeze comunități mistuite de sărăcie sau alte suferințe, va scoate din umbră anumite aspecte ale vieții care, de cele mai multe ori, au fost ascunse sau neglijate de omenire și va proteja drepturile animalelor, valorile planetei, potențialul viitorului nostru, al tuturor.

Femeia cu cifra destinului 44 în carieră

Așa cum spuneam mai sus, femeia cu cifra destinului 44 se remarcă încă din copilărie prin capacitățile sale uimitoare, prin maturitatea precoce, prin perfecționismul și determinarea sa în tot ceea ce face.

Așadar, ea va cunoaște succesul încă din fragedă pruncie, când poate se v-a obișnuit deja cu laudele, admirația și respectul celor din jur. Ca adult, femeia cu cifra destinului 44 va studia în special ceea ce îi place, ceea ce consideră că îi îmbogățește mintea și sufletul, astfel că mersul său în carieră va fi marcat de simțuri artistice și de valori umane și spirituale.

Este posibil să o întâlnim în fruntea unor curente care apară diverse concepte noi, poate fi imaginea luptei unor asociații, fundații sau comunități, căci în general viața ei se învârte în spre susținerea și protejareaa tuturor drepturilor pe care ființele, oameni sau animale ori plante, ar trebui să le aibă.

Ea militează pentru dreptate, dar știe să jongleze cu slăbiciunile oamenilor sau ale sistemului în care activează, astfel încât uneori poate adopta metode mai puțin firești pentru a își atinge scopurile, însă nimeni nu o va putea acuza pentru aceste metode, căci ea demonstrează șubrezimea unor valori sociale și politice, însă fără a face rău cuiva.

Dacă acțiunile sale nu vor merge la un nivel atât de înalt, atunci poate că ea joacă un rol mai profund în ceea ce privește ascensiunea spirituală a altor oameni, care în viitor pot să aibă anumite țeluri supreme. Indiferent ce va face, acțiunile sale se vor materializa în a-i ajuta pe ceilalți, în a imortaliza momente ce vor fi studiate ani și ani la rând, în a culege dovezi pentru lucruri care nu trebuie lăsate așa sau pentru a evidenția aspecte din trecut care nu ar trebui să rămână îngropate sau uitate.

La locul de muncă se va face foarte rapid remarcată, având un caracter puternic și impunător, având curajul de a spune lucrurile așa cum sunt, fără a întârzia să aducă în discuție un adevăr delicat, pe care poate că ceilalți tot încercau să-l evite.

Acțiunile sale sunt drepte și ritmul său de a-și realiza munca este rapid, manifestat prin perseverență, echilibru și perfecționism. Tocmai de aceea va ajunge foarte ușor lider, chiar dacă uneori scopul ei nu este acesta.

Cu toate acestea, se va dovedi a fi un lider iubit, și respectat, care va duce spre succes compania în care lucrează. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri