8 Iulie 2022 publicat în Horoscop 519 share-uri

Femeia cu cifra destinului 33 se află sub energia unui Număr Maestru, având capacitatea și menirea să învețe omenirea despre puterea iubirii și dăruinței, poate singura cale către fericire și împlinire profundă. Vă invităm să descoperiți caracteristicile extraordinare ale femeii cu cifra destinului 33, numărul maestru a celor ce ating cunoașterea divină și înțelepciunea profundă a naturii umane. 

Femeia cu Cifra Destinului 33 în dragoste

În dragoste, femeia cu cifra destinului 33 este pasională, creativă și loială. Deși în cuplu este plină de tandrețe și romantism, totuși știe să ofere libertate partenerului de viață și să ceară spațiul personal, la rândul său.

Pe cât este de implicată și dedicată relației, pe atât este de independentă. Are nevoie de timp pentru ea, pentru gândurile sale, pentru acțiunile sale în care nu are tendința să-l implice și pe celălalt. Pentru ea, fiecare are drumul său și consideră că își va ajuta partenerul sau se va lăsa ajutată doar atunci când își cer aceasta unul altuia.

Nu obișnuiește să aducă problemele ei în relație, să vorbească despre acestea, deschizând un astfel de subiect doar atunci când consideră că are nevoie de sfatul partenerului său de viață. Tocmai de aceea lângă ea va rămâne un om matur, care nu are sufletul ros de gelozie, care nu are tendința să intre cu bocancii în viața ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Este posibil să își întemeieze o familie mai târziu în viață, căci nu va fi tocmai ușor să își găsească sufletul pereche.

Față de copii este o mamă calmă și binevoitoare, atentă la nevoile și suferințele celor mici, de care nu va râde niciodată, nu le va minimiza și neglija. Pentru ea, emoțiile pe care cei mici le simt sunt foarte importante, chiar dacă uneori, pentru noi, adulții, par nefondate sau chiar caraghioase. Își tratează cu mult respect și iubire copiii, astfel încât nu îi va brusca niciodată. Ea va fi mama care se va înțelege bine cu copiii ei la orice vârstă, chiar și în perioada dificilă a adolescenței. Nu este obișnuită să critice, este obișnuită să ajute atunci când i se cere ajutorul. Copiii ei cresc astfel responsabili și independenți și adesea vor găsi în mama lor un punct de sprijin, având curajul să-i spună adevărul.

Sursa foto articol: Jorm S/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri