8 Iulie 2022 publicat în Horoscop 517 share-uri

Femeia cu cifra destinului 33 se află sub energia unui Număr Maestru, având capacitatea și menirea să învețe omenirea despre puterea iubirii și dăruinței, poate singura cale către fericire și împlinire profundă. Vă invităm să descoperiți caracteristicile extraordinare ale femeii cu cifra destinului 33, numărul maestru a celor ce ating cunoașterea divină și înțelepciunea profundă a naturii umane. 

Numărul maestru 33 este supranumit și Marele Învățător, fiind încărcat cu o puternică vibrație spirituală. Cei ce vor urma energia acestui număr vor merge pe calea iluminării, a înțelepciunii și iubirii.

Cum calculezi Cifra Destinului?

Calculul numerologic este simplu și este reprezentat de cifra datei nașterii. Un exemplu simplu pentru o persoană născută în 2 august 1995 este: Data nașterii: 02.08.1995 =>> calcul numerologic: 2+8+1+9+9+5=34, iar mai departe 3+4=7

Doar numerele 11,22,33 sau 44, Numerele Maestre, nu se reduc.

Iată un exemplu pentru data nașterii unei persoane sub număr maestru: 31.01.1986 =>> 3+1+1+1+9+8+6=29, iar 2+9=11.

Femeia cu Cifra Destinului 33

Numerologia este un instrument care poate fi folosit pentru a debloca misterele vieții tale și pentru a dezvălui cine ești cu adevărat. Numărul destinului 33 este un număr special care indică faptul că ai o misiune specială în această viață. Ești aici pentru a schimba destine și pentru a-i ajuta pe alții. Ai capacitatea de a-i inspira și motiva pe cei din jurul tău. Ești creativă și ai un dar natural pentru comunicare. Intuiția ta este puternică și ai o conexiune profundă cu tărâmul spiritual. Ești sensibilă și plină de compasiune, cu o mare capacitate de iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Spre deosebire de menirea celorlalte numere maestre, ție ți-a fost dată puterea de a alege dacă să urmezi sau nu misiunea pe care ai primit-o. Orice alegere vei face spre ascensiunea ta spirituală, cea mai mare putere a ta derivă din iubire: iubirea față de tine, iubirea față de semeni, față de natură, față de trecut și valori istorice, față de viitor.

În alegerile tale va sta o mare responsabilitate, căci tu ai puterea să schimbi prezentul și viitorul și ai de asemenea puterea să dai valoare trecutului, preluând lecțiile pline de înțelepciune ale acestuia.

Dacă vei alege să-ți urmez menirea spirituală, drumul tău pe cât pare de ușor, pe atât va fi de greu. Deși nu sună complicat să fii bună, blândă, plină de compasiune și înțelegere, totuși a acționa în numele iubirii implică sacrificiul și suferința, căci tu te vei întâlni cel mai mult poate dintre toate cifrele destinului cu suferința umană și nu numai, motiv pentru care devii conștientă de aceasta și înțelegi că fiecare alegere pe care o faci și faptă pe care o duci la bun sfârșit influențează atât viața celor din jur, cât și viața și viitorul tău și al celor dragi ție.

Dacă vei alege să urmezi o cale nouă, trebuie să știi că noile începuturi se clădesc pe sfârșitul altor etape. Va fi destul de dificil să mergi în necunoscut, dar dacă simți că sunt zone nedezvoltate spiritual, poate este timpul ca tu să fii pionier și să dai contur unor noi orizonturi.

Femeia cu Cifra Destinului 33 în carieră

Sunt multe lucruri care se pot spune despre femeia cu cifra destinului 33 și despre evoluția acesteia în carieră. Este lesne de înțeles că întreaga sa carieră va fi legată de creativitate și dăruire, căci principalele sale valori sunt cele spirituale.

Pentru că deține o înțelegere profundă a naturii umane, îi va fi lesne să înțeleagă suferințele și nevoile celorlalți, gândurile și tendințele lor, slăbiciunile pe care cei din jur le au. Prin urmare va ști ce vor ceilalți să audă și cu siguranță va ști să fie o bună manipulatoare atunci când este nevoie.

Astfel că femeia cu cifra destinului 33 va avea succes în tot ceea ce va face și în tot ceea ce își propune. Mai mult decât atât, este o persoană hotărâtă care știe ce vrea de la viitor, dar și de la prezent, ceea ce o face o persoană spontană în reacții, cu o mare capacitate de adaptare la nou, dar care totodată rămâne calmă, amabilă, binevoitoare, astfel încât toți cei din jur o privesc cu încredere, cu admirație și optimism.

Femeia cu cifra destinului 33 este totodată ambițioasă și perseverentă în ceea ce privește valorile sale interioare, precum și ascensiunea în munca sa. Chiar și atunci când nu își dorește, ea tot va deveni lider și va fi considerată un exemplu pentru cei din jur. Aceasta aduce o responsabilitate suplimentară asupra acțiunilor sale, este urmărită de ceilalți, având o mare influență în comunitatea din care face parte sau în care activează.

Chiar dacă scopurile sale sunt în special spirituale, datorită succesului său nu va duce niciodată lipsuri materiale. Va ști să împartă cu ceilalți din ceea ce are și nu va tinde spre egoism. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri