14 Iunie 2022 publicat în Horoscop 1028 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 6 este guvernată de Venus, planeta iubirii și a frumuseții. Aceste femei radiază frumusețe, reușesc în viață prin iubire și în general se bucură de ani minunați, reușind să se înconjoare de oameni cu care rezonează, iar frumosul pare să le întâmpine la tot pasul. Aceste femei sunt înzestrate cu un șarm și o feminitate aparte, dar și cu înțelepciune și putere de a schimbă lumea prin iubire. Descoperiți care sunt principalele puteri și caracteristici în numerologie ale Femeii cu Cifra Destinului 5.

Cum calculezi Numărul Destinului?

Înainte de toate, te invităm să aflii care este Cifra Destinului care te reprezintă.

Această cifră a destinului este specifică nașterii fiecăruia, iar în numerologie se calculează adunând, apoi reducând numerele incluse în data nașterii.

De exemplu dacă cineva este născut pe 29.01.1982, cifra destinului va fi: 2+9+1+1+9+8+6=36, apoi 3+6=9

Așadar, în acest exemplu, cifra destinului va fi 9.

Femeia cu Cifra destinului 6

Așa cum spuneam mai sus, Femeia cu Cifra Destinului 6 este guvernată de Venus, planetă a iubirii și a frumuseții.

Așadar, frumusețea acestei femei este impunătoare, iar expresia frumuseții ei nu trebuie să fie neapărat fizică. Ea cucerește prin stilul său, prin atitudinea sa, prin reacțiile sale, prin puterea sa interioară și prin valorile pe care le susține în lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Oriunde s-ar duce, se vor face remarcate și vor avea mulți admiratori, chiar și atunci când nu doresc aceasta. Dacă este vorba despre o tânără în lumea modernă, probabil că va deveni un influencer dacă alege să aibă activitate pe rețelele de socializare.

În viața sa, știe să aleagă tot ceea ce este frumos, găsind lucruri minunate chiar dacă valoarea financiară a acestora este mică. Știe să îmbine elementele din jurul sau și să creeze o atmosfera frumoasă și primitoare atât acasă, cât și la locul de muncă.

Se spune că omul sfințește locul, iar această expresie este cât se poate de potrivită pentru femeia cu Cifra Destinului 6.

Inteligența acestei femei uimește prin capacitatea sa de a găsi cele mai calme soluții chiar și în situațiile violente.

Ea rezolvă problemele prin bunătate și blândețe, prin iubire și mai ales prin puterea exemplului.

Dacă în alte situații oamenii au nevoie de timp să se descopere, să evolueze spiritual, să își echilibreze emoțiile, aceste femei cu Numărul Nașterii 6 dețin deja acest echilibru interior, părând astfel foarte cerebrale încă de la vârste fragede.

Foto: Subbotina Anna/ shutterstock.com

Femeia cu Cifra Destinului 6: în carieră

În carieră, femeia cu Cifra Destinului 6 va căuta să facă ce îi place, dar totodată va face și ceea ce trebuie făcut. Este capabilă să realizeze acele meserii de care oamenii sau animalele au nevoie, căci este o persoană plină de iubire, gata oricând să ajute și această dorință interioară o va manifesta, într-un fel sau altul, prin munca sa.

Dacă nu va avea neapărat ocazia să ajute astfel, ea va reuși să se conecteze individual cu oamenii din jurul ei, să se facă remarcată în societatea în care activează, să adune în jurul sau oameni care învață să dăruiască și să dea mai departe valorile frumoase ale vieții.

Biroul său va fi mereu frumos aranjat și ordonat, căci haosul nu se prea instalează în jurul acestei femei. Ea are obiective clare și este destul de bine organizată.

Ca și succes în carieră, îl va avea doar dacă va dori. Depinde foarte mult de ceea ce simte, de ceea ce își dorește, căci astrele îi pun la dispoziție toate calitățile pentru a reuși. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri