14 Iunie 2022 publicat în Horoscop 1028 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 6 este guvernată de Venus, planeta iubirii și a frumuseții. Aceste femei radiază frumusețe, reușesc în viață prin iubire și în general se bucură de ani minunați, reușind să se înconjoare de oameni cu care rezonează, iar frumosul pare să le întâmpine la tot pasul. Aceste femei sunt înzestrate cu un șarm și o feminitate aparte, dar și cu înțelepciune și putere de a schimbă lumea prin iubire. Descoperiți care sunt principalele puteri și caracteristici în numerologie ale Femeii cu Cifra Destinului 5.

Femeia cu Numărul Destinului 6: în familie și relații de cuplu

În relația de cuplu, femeia cu Cifra Destinului 6 trebuie să învețe să impună limite clare, să știe până unde să aplice toleranța și mai ales trebuie să învețe când să spună nu. Poate avea tendința să ajute partenerul de viață, însă, odată cu maturizarea sa în relații, va înțelege că scopul acestora nu este salvarea.

Așadar este posibil să își găsească mai târziu sufletul pereche, dar se va implica trup și suflet de fiecare dată în relațiile ei.

Este o femeie fidelă și foarte familistă.

Față de copii, se dovedește a fi o mamă blândă, răbdătoare și iubitoare, plină de compasiune și înțelegere.

Cu toate acestea, va fi capabilă să lupte pentru drepturile copiilor săi, dacă acestea vor fi încălcate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sursa foto articol: Subbotina Anna/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri