3 Iunie 2022 publicat în Horoscop 1142 share-uri

Ziua de 06.06.2022 trezește energia Numărului Angelic 666. Adesea avem tendința de a asociat numărul 666 cu ceva rău, cu ghinionul, cu întunericul. Însă puțini dintre noi știu că acesta este un număr cu mult mai puternic, depinde însă cum îi folosim energia. Așa cum răul și binele ne stau tot timpul în jur și doar de noi depinde ce alegeri facem, la fel și energia lui 666 poate fi schimbată către rezultate excepționale, însă este bine să știm ce înseamnă, la ce să ne așteptăm și ce putem face.

06.06.2022: Alertă Astrologică în ziua ce trezește energia Numărului Angelic 666

Alții pot simți suferință sau puterea colectivă, se pot conecta cu grupuri din alte zone geografice și va fi destul de greu să identifice ce se întâmplă. Alții primesc apeluri privind karma familiei ce trebuie rezolvată sau pot primi mesaje de la alte suflete.

Este foarte important să putem descifra mesajul atât pe personal pe care ni-l trimite energia Numărului Angelic 666, căci această energie are grijă să deblocheze toate resursele de care avem nevoie pentru a reuși.

Foto: Golden Family Foto/ shutterstock.com

Influențele Numărului Angelic 666: Cea mai grea luptă e cea cu tine însuți

Vom avea de făcut alegeri dificile, pentru că va trebui să ne hotărâm între binele personal sau binele colectiv. Orice alegere am face, ne va aduce și suferință. Căci orice alegem, necesită o renunțare.

De aceea, așa cum spuneam mai sus, este foarte important să privim sinceri în noi, să descoperim adevărul, să nu ne prefacem că nu există întunericul în colțurile sufletelor noastre. Avem nevoie de o autoanaliză cât se poate de sinceră și justă.

Trecem, așadar printr-o transformare.

Este posibil că unii dintre noi să resimtă mai târziu efectele acestei perioade, în funcție de evoluția spirituală a fiecăruia.

Cu cât cineva se află mai sus pe treapta spirituală, cu atât concectarea cu sine este puternică, energiile sunt mai curate, aceștia se vor concecta în special în exterior, cu alte sfulete, poate.

Cei care se află la începutul evoluției spirituale vor simți această perioadă ca fiind mai tulbure, mai răvășitoare.

Alegeți cu iubire, alegeți cu curaj, cântăriți atent ce înseamnă binele pe termen lung.

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri